INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

CNN: Η Ελλάδα υστερεί σε σχέση με άλλες χώρες του Νότου

 
Αν και  έχουν διασωθεί  πέντε χώρες από τους Ευρωπαίους εταίρους κατά την οικονομική κρίση μόνο η Ελλάδα δεν μπορει να ορθοποδήσει  σημειώνει το CNN

Το αμερικανικό δίκτυο έκανε μία ανάλυση, συγκρίνοντας τις «επιδόσεις» της Ελλάδας με εκείνες της Ισπανίας, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Κύπρου δηλαδή όλων των χωρών που δέχτηκαν πακέτο στήριξης.
Πρωταθλητής είναι η Ισπανία καθώς υπάρχει σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια, με τη χώρα να αφήνει πίσω της τα οικονομικά προβλήματα.
Η Ισπανία δεν είχε υπερβολικό χρέος πριν από την παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά τραπεζικό πρόβλημα με την «φούσκα» με τις κατοικίες.
Το ταμείο διάσωσης της Ευρώπης δάνεισε στην Ισπανία 41 δισ. ευρώ για τη διάσωση των τραπεζών και την αποφυγή της οικονομικής κατάρρευσης.
Το αντάλλαγμα ήταν η κυβέρνηση να εισαγάγει μεταρρυθμίσεις, με στόχο η οικονομία να γίνει πιο αποτελεσματική και παραγωγική. Κάποιες, όπως οι πιο εύκολες και «φτηνότερες» απολύσεις και η μεγαλύτερη ελευθερία των εταιρειών στη διαμόρφωση των μισθών και των ωραρίων χαρακτηριστηκαν άδικες. Το αποτέλεσμα είναι πως ακόμη και η επώδυνα υψηλή ανεργία τώρα πέφτει σταθερά, από το 26% που ήταν το 2013, στο 22% το Μάιο.
Ίδια εικόνα και για την Ιρλανδία, την πρώτη χώρα της ευρωζώνης που μπήκε σε ύφεση το 2008.
Ελαβε 67 δισ. ευρώ σε δάνεια το Δεκέμβριο του 2013 όταν κατέρρευσε η αγορά ακινήτων και  πάλι οι τράπεζες άρχισαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Πλέον η χώρα είχε την ταχύτερη ανάπτυξη στην ευρωζώνη το 2014 και συνεχίζει και φέτος. Τα στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο δείχνουν επέκταση 1,4%, που ισοδυναμεί με ετήσια ανάπτυξη της τάξεως του 6,5%.
Η Ιρλανδία έγινε πόλος έλξης για τους παγκόσμιους γίγαντες της τεχνολογίας, με πολλές εταιρείες να δημιουργούν εκεί την ευρωπαϊκή βάση τους. Το ιρλανδικό χρηματιστήριο ανέβηκε 17,5% φέτος, οι επενδύσεις ανθούν και η Ιρλανδία προβάλεται ως παράδειγμα από το ΔΝΤ για την Ελλάδα.
 Η Πορτογαλία έλαβε 78 δισ. ευρώ ως δάνεια διάσωσης το 2011, όταν απέτυχε να ελέγξει το έλλειμμα του προϋπολογισμού.
Αναγκάστηκε να κάνει επώδυνες  οικονομικές μεταρρυθμίσεις για να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της.
Όμως, σύμφωνα με τον CNN,  «πικρό φάρμακο» είχε αποτέλεσμα.
Η Πορτογαλία βγήκε από το πρόγραμμα το Μάιο του 2014 και το ΔΝΤ περιμένει ανάπτυξη 1,6% φέτος. Τον Ιανουάριο, η χώρα δήλωσε ότι θα πληρώσει νωρίτερα το χρέος της προς το ΔΝΤ γιατί μπορεί να δανειστεί από τις αγορές με πολυ χαμηλό επιτόκιο.
Η πολύ κοντινή μας Κύπρος αντιμετώπισε πρόβλημα το 2013, όταν το χρηματοπιστωτικό σύστημα άρχισε να καταρρέει.
Υποχρεώθηκε να κλείσει τις τράπεζες για να εμποδίσει την ολοκληρωτική κατάρρευση.
Πήρε δάνεια 10 δισ. ευρώ το Μάρτιο του 2013 και σε αντάλλαγμα έπρεπε και αυτή η χώρα να εφαρμόσει οικονομικές μεταρρυθμίσεις, μεταξύ των οποίων ήταν οι περικοπές των δημοσίων δαπανών και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.
Την προηγούμενη εβδομάδα, οι δανειστές ανέφεραν ότι οι μεταρρυθμίσεις ήταν σε καλό δρόμο και εκτίμησαν ότι η χώρα θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της οικονομικά από το Μάρτιο του 2016, όπως είχε προγραμματιστεί.
Στον αντίποδα των παραπάνω βρίσκεται η Ελλάδα.
Αν κσι απέφυγε την καταστροφική έξοδο από το ευρώ, παραμένει σε βαθιά οικονομική κρίση.
Τα στατιστικά της, λέει το αμερικανικό δίκτυο, είναι τόσο άσχημα όσο και μίας χώρας διαλυμένης από τον πόλεμο.
Η Κομισιόν εκτιμά ότι το ΑΕΠ μπορεί να μειωθεί ακόμη και κατά 4% το 2015.
Το 2014, το ΔΝΤ ανέφερε ότι η Ελλάδα ήταν σε καλό δρόμο με τις μεταρρυθμίσεις και φαινόταν ότι δεν θα χρειαστεί άλλα προγράμματα διάσωσης.
Το CNN λέει ότι  η εκλογή της ριζοσπαστικής αριστερής κυβέρνησης πισωγύρισε τη διαδικασία, καθώς οι μεταρρυθμίσεις αντιστράφηκαν και η χώρα ενεπλάκη σε μία εξάμηνη διαμάχη με την Ευρώπη και το ΔΝΤ για τους όρους διάσωσης.
Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποδεχθεί την ήττα στις αρχές Ιουλίου, ζητώντας επίσημα τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα. Τώρα διαπραγματεύεται τις λεπτομέρειες, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρος:
Το αμερικανικό δίκτυο καταλήγει: «Ερχεται περισσότερος οικονομικός πόνος».

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΑΣΗΣ!
ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΧΘΩΝΙΟ ΣΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟ ΝΕΟ-ΤΑΞΙΤΗ ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟ-ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΚ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ? ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....
Ο AΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ-ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΜΠΑΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ...  ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ GAY-PARADE!

'Η Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ... ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗΣ... , Ο ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑ? ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ! ΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΛΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ 1453 ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ?....
ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!....

TI ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΒΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .... ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΙΠΕ.... ΣΤΟ ΚΡΕΜΠΛΗΝΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ....  ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!....  ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΕΙ! ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ!.... ΤΟΣΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ 666!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου