INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ YELLOW JOURNAL ΕΔΩ! ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΚΤΟΣ ΓΑΙΑΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘’ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ’’

Ο Corey Goode (γνωστός και ως GoodETxSG) αποκαλύπτει  περισσότερα για τις εμπειρίες του από την επαφή του με μια ομάδα εξωγήινων όπως ισχυρίζεται, που ονομάζεται Σφαιρική Συμμαχία (Sphere Alliance - Πρόκειται για τους Ανδρομέδιους Ολύμπιους και τις συμμαχικές φυλές της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων, σύμφωνα με διευκρίνηση του Στρατηγού Γ. Καρδαμίτση) και η οποία συνεργάζεται με μια Γήινη συμμαχία που ασχολείται με τα μυστικά διαστημικά προγράμματα. Προηγουμένως είχε αποκαλύψει ότι υπάρχουν πέντε μυστικά διαστημικά προγράμματα που ανήκουν στον σημερινό πολιτισμό της Γης, καθώς και πέντε με επτά διαστημικά προγράμματα που ανήκουν σε αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς που εξακολουθούν να λειτουργούν. Αρκετά από αυτά τα μυστικά διαστημικά προγράμματα των αυτοχθόνων της Γαίας συνθέτουν αυτό που ο ίδιος αποκαλεί Συμμαχία του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (Secret Space Program -SSP), η οποία δεν πρέπει να συγχέεται με την Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι), που ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές φυλές εξωγήινων οι οποίοι είναι εδώ για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα για το επερχόμενο "Γεγονός" που θα αλλάξει τη ζωή στον πλανήτη δραματικά.

Ο Corey ισχυρίζεται ότι συμμετείχε σε πολλές συνεδριάσεις εκτός πλανήτη, όπου έχουν εμφανιστεί τρεις από αυτές τις εξωγήινες φυλές που ανήκουν στη Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι).
Η εξωγήινη φυλή με την οποίαν ο ίδιος έχει επικοινωνήσει περισσότερο ονομάζεται Blue Avians – και ένας από αυτούς με τον οποίον συναντήθηκε πρόσφατα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ονομάζεται "Tear-Eir". Εκτός από τις πρόσφατες εμπειρίες του από αυτήν την επαφή, ο Corey ισχυρίζεται επίσης ότι νωρίτερα, από το 1987 έως το 2007 είχε υπηρετήσει σε πολλά μυστικά διαστημικά προγράμματα σαν διαισθητικός-τηλεπαθητικός. Σε προηγούμενη ερώτηση και απάντηση με ανταλλαγή e-mail, ο Corey περιέγραψε τα πέντε μυστικά διαστημικά προγράμματα ως εξής:

http://exopolitics.org/secret-space-programs-more-complex-than-previously-revealed/

  • Ο Ηλιακός Φρουρός (Solar Warden) - επικεντρώνεται κυρίως στην αστυνόμευση του Ηλιακού συστήματος και των γύρω Αστρικών σμηνών.
  • Το Διαπλανητικό Εταιρικό Συγκρότημα (Interplanetary Corporate Conglomerate ICC)  – εστιάζει τις δραστηριότητές του κυρίως στην ανάπτυξη και τη δημιουργία τεχνολογίας, με οποιοδήποτε μέσο.
  • Ο Σκοτεινός Στόλος (Dark Fleet )- Δραστηριοποιήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου εκτός του Ηλιακού συστήματος συστήματος, -Πολύ Στρατιωτικό- (Επιθετικό).
  • Το ΤΥΠΟΥ ΝΑΤΟ SSP (NATO TYPE SSP)  - Πρόσφατα σε Συνέδρια της Συμμαχίας ανεφέρθη ως "Πρόγραμμα της Κοινωνίας των Εθνών."
  • Διάφορα προγράμματα ειδικής πρόσβασης που ήταν μικρά, είχαν συνήθως τη νεότερη τεχνολογία, ήταν πολύ μυστικοπαθή και εργάστηκαν για μερικές από τις Μυστικές Κυβερνήσεις της Γης.
Στις απαντήσεις του σε πιο πρόσφατες ερωτήσεις μου που έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Corey περιγράφει γιατί το διαστημικό πρόγραμμα Solar Warden, είναι το πρώτο πρόγραμμα που έχει εδραιωθεί στη σύγχρονη εποχή, και γιατί επιλέχθηκε από την Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι) για να του δοθεί τεχνολογική βοήθεια. Στο Πρόγραμμα Solar Warden, μαζί με τα άλλα προγράμματα που ανήκουν στην Συμμαχία των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων έχουν δοθεί προηγμένες τεχνολογίες για να εξουδετερώσουν το προηγούμενο τεχνολογικό πλεονέκτημα των "αρνητικών" ή "υπηρεσίας-to-self" ομάδων που περιγράφονται ως Cabal / Illuminati, Draco Reptilians, κ.λπ.

Επιπλέον, ο Corey αναφέρεται σε ζητήματα που αφορούν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, όπως την εξαφάνιση του Προέδρου Πούτιν για 10 ημέρες (6 έως 16 Μαρτίου) και την πιθανότητα ότι κρυφά συμμετείχε σε μία από τις συναντήσεις της Συμμαχίας της Σφαίρας,
http://www.theguardian.com/world/shortcuts/2015/mar/16/return-of-putin-vanish-from-view

το σχόλιο του προέδρου Ομπάμα της 12ης Μαρτίου για εξωγήινους που ελέγχουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ,
http://exopolitics.org/obama-admits-space-aliens-control-usa-was-he-joking/

τον ρόλο του Πάπα Φραγκίσκου στις αποκαλύψεις για τους εξωγήινους,
http://exopolitics.org/pope-endorses-evolution-of-alien-life-ufo-activity-as-part-of-gods-plan/

τον Edward Snowden που αποκαλύπτει διαβαθμισμένες πληροφορίες με τη σιωπηρή υποστήριξη άλλων υπαλλήλων της NSA,
http://www.examiner.com/article/leaked-nsa-document-confirms-online-covert-deception-involves-ufos

και την επερχόμενη συνάντηση της 23ης Σεπτέμβρη μεταξύ του Προέδρου Ομπάμα και του Πάπα Φραγκίσκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως αυτό το στάδιο ο Corey δεν έχει δώσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για να στηρίξει τους απίστευτους ισχυρισμούς του, ούτε έχει ήρθε κανένας άλλος για να επιβεβαιώσει την συμμετοχή του στις εικαζόμενες συνεδριάσεις της Σφαιρικής Συμμαχίας  και στα 10-12 μυστικά διαστημικά προγράμματα στη Γη. Παρ' όλα αυτά, ένας αριθμός ερευνητών ισχυρίζονται  ότι ανώνυμοι γνωρίζοντες εκ των έσω, έχουν επιβεβαιώσει πως ο Corey πράγματι έχει υπηρετήσει σε ένα ή περισσότερα μυστικά διαστημικά προγράμματα.
Ο πιο σημαντικός από αυτούς είναι ο David Wilcock
http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1178-ssp-exposure
που έχει δώσει μια σειρά διαλέξεων όπου παραθέτει τις εξαντλητικές  προσπάθειές του στις επαφές του με τους εκ των έσω γνωρίζοντες τα των μυστικών διαστημικών  προγραμμάτων και για την επιβεβαίωση των προϋπηρεσιών του Corey.

Στη δική μου περίπτωση, έχω ακούσει από τον Randy Cramer (γνωστό και ως Captain Kaye)
http://exopolitics.org/mars-whistleblower-reveals-more-of-his-covert-military-service/
πως ό, τι έχει διαβάσει μέχρι στιγμής από τις μαρτυρίες του Corey, είναι συνεπή με τη δική του 20χρονη εμπειρία σε διαφορετικά μυστικά διαστημικά προγράμματα. Επιπλέον, με τις ομοιότητες μεταξύ του Randy και τις μαρτυρίες του Corey (περιγράφεται εδώ),
http://exopolitics.org/recruitment-covert-service-for-secret-space-programs/#Comparison
υπάρχουν σημαντικές ομοιότητες μεταξύ της μαρτυρίας του Michael Relfe
http://www.themarsrecords.com/wp/
που έχει υπηρετήσει για 20 χρόνια στον Άρη σε ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα (1976-1996), και τι έχει αποκαλύψει ο Corey.

Τέλος, βρήκα την γνώση του Corey περί ενός μυστικού προγράμματος που μπορεί να αποδοθεί στο πολιτισμό των Μάγιας ως πολύ εντυπωσιακό, δεδομένων των προσωπικών μου εμπειριών με έναν εκπρόσωπο από ένα τέτοιο πρόγραμμα, που με πλησίασε κρυφά το 2010. Όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο, η παρούσα ήταν ισχυρή προσωπική επιβεβαίωση ότι η μαρτυρία του Corey είναι γνήσια. Σε συνδυασμό με τις επιβεβαιωτικές μαρτυρίες από άλλους πληροφοριοδότες που συμμετέχουν σε μυστικά διαστημικά προγράμματα, συστήνω ιδιαίτερα, να εκλάβετε την μαρτυρία του Corey σαν την πιο ολοκληρωμένη αποκάλυψη των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων και εξωγήινης επέμβασης, που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ COREY GOODE ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ - 11 ΜΑΗ 2015

ΕΡ.1. Έχετε περιγράψει προηγουμένως ότι το πρόγραμμα Solar Warden είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για τη τήρηση της ασφάλειας στο ηλιακό σύστημα. Γιατί η Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι) βοηθάει τον Solar Warden να αλλάξει τη δομή της εξουσίας στη Γη που κυριαρχείται από τους Cabal / Illuminati οι οποίοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις από τα ‘’παρασκήνια’’;
Η Σφαιρική Συμμαχία έχει επικεντρωθεί κυρίως στις ενεργειακές αλλαγές που συμβαίνουν στο τοπικό αστρικό μας σμήνος, λόγω της περιοχής του Γαλαξία εις την οποίαν εισέρχονται. Χρησιμοποιούν πολλές χιλιάδες κεκαλυμμένων σφαιρών που σε ίσες αποστάσεις απλώνονται σε όλο το Ηλιακό μας Σύστημα  καθώς και στα γειτονικά Ηλιακά Συστήματα (ηλεκτρικά συνδεδεμένες στον "Κοσμικό Ιστό’’ και  στο Φυσικό Σύστημα Πυλών) για να αμβλύνουν και να διαχέουν τα εισερχόμενα κύματα τσουνάμι εξαιρετικά φορτισμένης ενέργειας  που άλλαξαν την δονητική κατάσταση του χώρου / χρόνου, της ενέργειας και της ύλης για να την αναγκάσουν να ανέλθει σε μια υψηλότερη κατάσταση της " Πυκνότητας του Φάσματος". Αυτή η ενεργητική αλλαγή έχει άμεση επίδραση όχι μόνο σε κάθε πλανήτη και αστέρα της περιοχής, αλλά και σε κάθε μορφή ζωής κάτω από ένα ορισμένο δονητικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ακραίες εναλλαγές στον τρόπο που συμπεριφέρονται τα όντα. Όντα χαμηλών δονήσεων (ή «αρνητικά όντα») θα γίνουν πιο αντιδραστικά και η συμπεριφορά τους ως προς την τρέχουσα πόλωση τους θα ενισχυθεί. Όντα που είναι υψηλότερης δόνησης (ή «Θετικά / Όντα της αγάπης"), θα αρχίσουν να έχουν αυτές τις ιδιότητες ενισχυμένες. Όντα με δύο πόλους θα χρειαστεί να έχουν κάποιου είδους καθοδήγηση από όντα που έχουν περάσει από αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε να μπορούν να αποφασίσουν ή να συνεχίσουν να αυξάνουν τις δονήσεις τους για να συντονιστούν με τις μεταβαλλόμενες ενεργητικές αλλαγές ή  να επιλέξουν να παραμείνουν στη σημερινή τους κατάσταση χαμηλότερης δόνησης και να αυτοκαταστραφούν.
Η Σφαιρική Συμμαχία έτυχε να επιλέξει την Συμμαχία SSP (αυτή δεν ήταν μόνον η ομάδα του Solar Warden), επειδή είχε πάρει μια συνειδητή απόφαση να τερματίσει τον έλεγχο και την δουλεία των γήινων ανθρώπων από τους «κατεργάρηδες Θεούς» που δεν είναι τίποτε παραπάνω από φύλακες των εξωγήινων και τους λάτρεις τους / οπαδούς τους, τους οποίους έχουμε συγκεντρώσει κάτω από μια ονομασία όπως "The Cabal" / "Illuminati". Η Συμμαχία SSP αποφάσισε ότι ήταν καιρός να δώσει σε κάθε ανθρώπινο όν στον πλανήτη πρόσβαση στην πλήρη και αληθινή ιστορία του, στις κρυμμένες τεχνολογίες που θα επιμηκύνουν και να ενισχύσουν τη ζωή του, καθώς και την κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού δουλικού συστήματος χρέους (δηλ. το Βαβυλωνιακό Δουλικό Σύστημα του Μαγικού Χρήματος ). Αυτό έθεσε την Συμμαχία SSP σε υψηλότερη κατηγορία «υπηρεσίας προς τους άλλους" από κάθε άλλη ομάδα στο Ηλιακό μας Σύστημα που αποτελείται από Ανθρώπους της Γης οι οποίοι αγωνίζονται για την ελευθερία των Ανθρώπων της Γης. Σίγουρα είχαν επιφυλάξεις λόγω του ότι οι γήινοι είναι πολεμιστές και θα επεδίωκαν να χρησιμοποιήσουν βία για να επιτύχουν την πολυπόθητη ελευθερία. Η Σφαιρική Συμμαχία είναι μια μη βίαιη ομάδα και υπήρξαν αρκετές προσαρμογές για την Συμμαχία SSP (όπως και κάποια λάθη) στη διαδικασία ανάπτυξης μιας λειτουργικής συνεργασίας με μια ομάδα Όντων 6ης έως 9ης  πυκνότητας που έχουν έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης πραγμάτων.

ΕΡ.2  Παρακαλώ περιγράψετε κάποια από την προηγμένη τεχνολογία  που δόθηκε στον Solar Warden να αντισταθμίσει το προηγούμενο τεχνολογικό πλεονέκτημα που είχαν οι δυνάμεις Cabal / Illuminati στη Γη και οι οποίες είναι αντίθετες στην πλήρη αποκάλυψη.
Η Σφαιρική Συμμαχία έχει εγκαταστήσει 2 "Ενεργειακά Φράγματα» που δεν μπορούν να διαπεραστούν από καμία οντότητα ή τεχνολογία (είτε είναι 3/4D ή όντα 4/ 5D). Το ένα είναι τo "Εξώτερο Φράγμα" που περικλείει  το σύνολο του ηλιακού συστήματος και εμποδίζει ταξίδια εντός ή εκτός του συστήματος (αποκλείει και τις μετακινήσεις μέσω Πυλών). Το άλλο είναι ένα «φράγμα» που περιβάλλει τη Γη. Εμποδίζει κάθε ον ή σκάφος που ήταν είτε στη Γη είτε σε κοντινή γήινη τροχιά από να απομακρυνθεί από τον πλανήτη. Υπάρχουν ενεργές πύλες που επιτρέπουν ταξίδια μεταξύ των πλανητών στο εσωτερικό του ηλιακού συστήματος. Ωστόσο, αυτές οι Πύλες επηρεάζονται από αυτά τα " τσουνάμι  ενεργειακών κυμάτων " κατά καιρούς και τα τακτικά ταξίδια είναι δυσκολότερα και μπορεί να είναι επικίνδυνα. Η τεχνολογία που παρέχεται στην Συμμαχία SSP είναι καθαρά αμυντική. Επιτρέπει στη Συμμαχία να εμποδίσει την λειτουργία οπλικών συστημάτων, να αποκρύψει συστήματα και σκάφη καθώς και τόπους από τα διάφορα είδη όπλων υψηλής ενεργειακής δέσμης και όπλα στρέψης (τα όπλα στρέψης διαρρηγνύουν κτίρια ή σκάφη με την στρέψη του ιστού του χώρο-χρόνου στον οποίον υφίσταται η δομή)

ΕΡ.3. Γιατί ο Solar Warden επέτρεψε στον εαυτό του να ξεπεραστεί τεχνολογικά από την κλίκα / Illuminati αν ήταν το πρώτο μυστικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη προηγμένων οχημάτων στο διάστημα;
Ο Solar Warden δεν ήταν σε θέση να μην επιτρέψει στον εαυτό της να μείνει πίσω τεχνολογικά περισσότερο από κάθε άλλη στρατιωτική επιχείρηση που πάλιωσε και άρχισε να αντικαθίσταται από άλλα προγράμματα που χρηματοδοτούνταν και στα οποία παρέχονταν νεότερες τεχνολογίες.
Ο Solar Warden πέρασε από αρκετές αναβαθμίσεις των σκαφών του, αλλά εφ 'όσον τα σκάφη ήταν επισκευάσιμα και ικανά να εκτελούν την αποστολή τους, δεν ελάμβαναν αντικαταστάσεις που ήταν νεότερης τεχνολογίας και που κατέληγαν να πηγαίνουν σε άλλα μυστικά προγράμματα. Από όταν ο κεκαλυμμένος  εμφύλιος πόλεμος (σημ.μτφρ.αναφέρεται στον τωρινό εμφύλιο μέσα στις ΗΠΑ) ξεκίνησε και έγιναν σύμμαχοι με τη Σφαιρική Συμμαχία  υπήρξαν ομάδες από τα άλλα μυστικά προγράμματα που αυτομόλησαν φέρνοντας μαζί τους μερικά από τα νεότερα σκάφη και επιθετικές τεχνολογίες. Το μυστικό πρόγραμμα Συμμαχία του Στόλου είναι τώρα ένα μίγμα σκαφών και προσωπικού από διάφορα προγράμματα.

ΕΡ.4. Παρακαλώ περιγράψτε τον τρόπο με τον οποίο ο Solar Warden χρησιμοποιεί τεχνολογία διαστολής μετάλλων που του δόθηκε από την Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι) για να απενεργοποιεί προηγμένα οπλικά συστήματα που ελέγχονται από την Cabal / Illuminati στη Γη.
Η τεχνολογία αυτή είναι στην πραγματικότητα μια παλαιότερη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τις ΗΠΑ πριν από αρκετό καιρό. Προκαλεί ορισμένα μέταλλα να διαστέλλονται και να μαγνητίζονται ούτως ώστε αναγκαία κινούμενα μέρη να μην μπορούν να κινηθούν. Αυτό λειτουργεί καλά σε όπλα κινητικής ενέργειας, όπως πυροβόλα και πυραύλους. Μπορεί επίσης να προκαλέσει δυσλειτουργίες στα συμβατικά αεροσκάφη επίσης έχουν και άλλες πρακτικές χρήσεις. Αυτή η τεχνολογία υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως για την πρόληψη δολοφονιών και ορισμένων επιθέσεων μέχρι που η Συμμαχία άρχισε να το πράττει, όταν κλήθηκε να βρει μη βίαιους τρόπους για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονταν με άλλα μέσα από την Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι)

ΕΡ.5. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν φέρεται να ευθυγραμμίζεται και να υποστηρίζεται από τον Solar Warden και την Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι). Γιατί ο Πούτιν και η Ρωσική Ομοσπονδία υποστηρίζουν περισσότερο την πλήρη αποκάλυψη;
Ο Πούτιν καθώς και άλλα στοιχεία της Συμμαχίας που έχουν βάση την Γαία και απαρτίζουν την συμμαχία των BRICS μεταξύ άλλων, εργάζονται για τον κοινό στόχο της νίκης επί της Σατανικής / Cabal, που ελέγχει την πλειοψηφία του κόσμου και είναι υπεύθυνη όχι μόνο για τις καταπληκτικές εξαπατήσεις των πληθυσμών στην δική τους αλλά και σε άλλες χώρες, αλλά και για μερικά από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν γίνει ποτέ στην γνωστή ιστορία. Πολλά από αυτά τα εγκλήματα έχουν γίνει όλο και περισσότερο γνωστά μέσα από τις πρόσφατες αποκαλύψεις πίσω από τα παρασκήνια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το να θέλουν αυτές οι ομάδες και οι άνθρωποι να γκρεμίσουν τα συνδικάτα των μυστικών κυβερνήσεων, τώρα περισσότερο από ποτέ. Δυστυχώς, μερικοί της Συμμαχίας που έχει βάση την Γαία θέλουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα άλλο δουλικό οικονομικό σύστημα σε αντικατάσταση του παλιού (σημ. μτφρ. αναφέρεται στην Κίνα). Αυτό πρόκειται να είναι αντικείμενο έντονων  διαπραγματεύσεων στο εγγύς μέλλον. Η «Ανατολή» δήλωσε, ότι «Η Δύση είχε τα 100 χρόνια της, και τώρα η Ανατολή διεκδικεί τα 100 δικά της χρόνια". Αναφέρονται στο γιγαντιαίο οικονομικό σύστημα Ponzi που έχει τεθεί σε εφαρμογή από την Federal Reserve System.

ΕΡ.6.Ο Πρόεδρος Πούτιν συναντήθηκε με τους Blue Avians / Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι); Αν ναι, αυτό συνέβη κατά την πρόσφατη εξαφάνιση του για 10 ημέρες;
Το διάστημα των 10 ημερών της εξαφάνισης του συνέβη ακριβώς κατά το διάστημα που έλαβε χώρα η διάσκεψη της Σφαιρικής  Συμμαχίας που πραγματοποιήθηκε στις LOC (?), με την συμμετοχή πολλών πολιτικών (μη Cabal) και πολιτών της Γαίας. Εγώ δεν τον είδα προσωπικά και δεν έχω ενημερωθεί ότι ήταν εκεί. Δεν συμμετείχα σε αυτό το μέρος του συνεδρίου. Έχω βάσιμες υποψίες ότι ο ίδιος, ή οι εκπρόσωποί του ήταν παρόντες.

ΕΡ.7. Στις 12 Απριλίου 2014, το USS Donald Cook εξοπλισμένο με το σύστημα μάχης Aegis φέρεται να έχει απενεργοποιηθεί από έναν Ρωσικό Su-24 τακτικό βομβαρδιστικό που έφερε ένα εξελιγμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρεμβολών. Ήταν αυτό ένα παράδειγμα του είδους της τεχνολογικής βοήθειας που παρέχεται στους Solar Warden και τους συμμάχους τους της Γαίας ώστε να αλλάξει η στρατιωτική / πολιτική ισορροπία των δυνάμεων στη Γαία;
Μου έχουν πει διάφορα μέλη της Συμμαχίας πως αυτό συμβαίνει, αλλά δεν έχω δει προσωπικά καμία αναφορά ή ενημέρωση για να είμαι σε θέση να το εγγυηθώ 100%. Άλλοι γνωρίζοντες το ανέφεραν και είναι ίσως μια ασφαλής υπόθεση.

ΕΡ.8. Στις 12 Μαρτίου, ο Πρόεδρος Ομπάμα υποστήριξε στην ζωντανή εκπομπή του Jimmy Kimmel ότι τα χέρια του είναι δεμένα στο θέμα της αποκάλυψης, από τους ίδιους τους εξωγήινους. Επετράπη στον Ομπάμα να κάνει αυτή τη δήλωση ως μια μορφή αποκάλυψης ‘’εξ απαλών ονύχων’’;
Έχω ακούσει ότι το έκανε αυτό σαν έναν τρόπο να φυτέψει ένα σπόρο, ώστε να μπορεί ελέγχει λίγο την αφήγηση, αλλά είχε επίπληξη για αυτό το ‘’στημένο αστείο’’ σ’ εκείνη την εκπομπή. Έχω ακούσει πληροφορίες από δεύτερο χέρι σχετικά με το περιστατικό αυτό και δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη. Πιστεύω, όπως ο David Wilcock δήλωσε ότι «Πολλές αλήθειες λέγονται σαν αστείο". Η πλευρά που υπηρετεί είναι πράγματι υποταγμένη σε ορισμένες "Alien ομάδες" που μας έχουν ξεπουλήσει πολλές δεκαετίες πριν. Εάν παρατηρήσετε επίσης τη χρονική στιγμή, κι αυτή ήταν, επίσης, ακριβώς κατά τη διάρκεια της διάσκεψης  της Συμμαχίας / Σφαιρικής Συμμαχίας στο LOC και ακριβώς στον χρόνο εξαφάνισης του Πούτιν. Η ερώτησή μου είναι, πιστεύετε να είναι μια σύμπτωση;

ΕΡ.9. Συναντήθηκε ο Πρόεδρος Ομπάμα με τους Blue Avians / Σφαιρική Συμμαχία σε οποιαδήποτε μυστική συνάντηση πριν από την δήλωσή του της 12ης  του Μάρτη;
Απολύτως όχι (οι "ομάδες ελίτ " είναι εξοργισμένες που δεν αναγνωρίζονται από την Σφαιρική Συμμαχία). Οι Blue Avians / Σφαιρική Συμμαχία αρνούνται να συναντηθούν με οποιαδήποτε πρόσωπα ή ομάδες συνδέονται με την "Cabal". Επίσης δεν πρόκειται να συναντηθούν με τους Illuminati. Αυτός είναι και ο λόγος που είχαν "αντιπροσώπους" να  παρευρίσκονται αντ’ αυτών στις διάφορες συναντήσεις της Ομοσπονδίας, καθώς και στις συναντήσεις με διάφορες "επιτροπές της" που αντιπροσωπεύουν τα  μυστικά συνδικάτα διακυβέρνησης της Γαίας.

ΕΡ.10. Η Lockheed Martin, η Northrup Grumman, και η Boeing είναι μερικές από τις μεγάλες εταιρείες αεροδιαστημικής που φέρονται να εμπλέκονται στην ανάπτυξη μυστικών σκαφών αντι-βαρύτητας. Παρακαλώ περιγράψτε τον τρόπο με τον οποίο αυτές και άλλες εταιρείες εμπλέκονται με το Διαπλανητικό Εταιρικό Συγκρότημα και το διαστημικό πρόγραμμα;
Έχουν Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία είτε "συνταξιοδοτούνται" και στη συνέχεια εντάσσονται  στα Σούπερ Συμβούλια όπου εργάζονται σαν όμιλος για να λαμβάνουν αποφάσεις που αφορούν τις εταιρείες που εκπροσωπούν. Πρόκειται για μια ορισμένη "Elite" μεταξύ της εταιρικής δομής που γνωρίζει τα πάντα για το ICC. Συχνά συνεργάζονται με κάποιες εταιρείες για μια-δυο δεκαετίες, και δεν ξέρουν τίποτα για τις μεγαλύτερες δραστηριότητες στο ηλιακό σύστημα μέχρι ότου καλούνται να συμμετάσχουν ή να υπηρετήσουν σε ένα Super Διοικητικό Συμβούλιο ή άλλη θέση.

ΕΡ.11. Γιατί το ICC αποφασίζει να συμμαχήσει με τους Solar Warden και τη Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι) , παρά να συνεχίσει να εργάζεται με τους Cabal / Illuminati που γενικά πιστεύεται ότι κατέχουν και ασκούν μεγάλη εξουσία πάνω σε μεγάλες επιχειρήσεις;
Το ICC δεν έχει ενταχθεί στην συμμαχία SSP. Μόνο κάποια "κύτταρα" ή "Ομάδες" έχουν αποσκιρτήσει και έχουν προσχωρήσει στην Συμμαχία κατά τους τελευταίους μήνες. Αυτό ήταν μια ευλογία αλλά και κατάρα. Κατέληξε να προκαλέσει κάποιους βασικούς ηθικούς αγώνες στο εσωτερικό της Συμμαχίας, καθώς και 2 "Ωμότητες" που ήταν πολύ απογοητευτικές για πολλούς. Αφορούσε 2 επιθέσεις που βασίστηκαν σε πληροφορίες που παρασχέθηκαν από ορισμένους αποστάτες και κατέληξαν να έχουν ένα πολύ υψηλό ποσοστό παράπλευρων απωλειών  σε αθώες ζωές. Αυτό έγινε αντιληπτό από την συμμαχία και κατέληξε σε επίθεση εναντίον ορισμένων του προσωπικού της Συμμαχίας που εμπλέκονταν στις «Ωμότητες". Αυτό ήταν πολύ πρόσφατο και εκτός των συνεδριάσεων του περασμένου Σαββατοκύριακου.

ΕΡ.12. Παρακαλώ περιγράψτε τον τρόπο με τον οποίο οι Solar Warden επιβάλλουν πλανητική καραντίνα για να εμποδίσουν να δοθεί βοήθεια στους ελίτ / Illuminati στη Γη, καθώς τα προηγμένα τους οπλικά συστήματα και οι βάσεις τους καταστρέφονται ή αχρηστεύονται συστηματικά.
Σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε σκάφη επιχειρήσουν να διαφύγουν, πέφτουν στο ενεργειακό φράγμα γύρω από τη Γη, εξοστρακίζονται πάλι μέσα στην ατμόσφαιρα και μεταβάλλονται σε λαμπερό θέαμα .
Η  Συμμαχία έχει ήδη καταστρέψει πολλά όπλα "Star Wars" / SDI της διαστημικής εποχής τα οποία έχουν εισέλθει στην ατμόσφαιρα με παρόμοιο τρόπο. Υπάρχουν επίσης πολλές πρόσφατες αψιμαχίες μεταξύ διαφορετικών παρατάξεων "Cabal" γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι «Βασιλικοί Λευκοί Ερπετοειδείς" έχουν προσπαθήσει να διαπραγματευτούν την ασφαλή διέλευση τους από το ηλιακό σύστημα, παραδίδοντας όλους τους Illuminati / Cabal οπαδούς τους, καθώς και τους χαμηλότερους στη ιεραρχία ερπετοειδείς αλλά και άλλες συμμαχικές φυλές  της ομοσπονδίας τους. Υπάρχει το χάος ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες που ακολουθούν το παράδειγμα των δασκάλων τους και στρέφονται ο ένας στον άλλο. Το αρνούνται σε μεγάλο βαθμό δημοσίως και επιστρατεύουν τους πιο έξυπνους πράκτορες τους της παραπληροφόρησης στην προσπάθεια να ελέγξουν τα λεγόμενα (από τα ΜΜΕ) όσο καλύτερα μπορούν.

ΕΡ.13. Προηγουμένως, εσείς περιγράψατε πέντε μυστικά διαστημικά προγράμματα, δύο εκ των οποίων λειτουργούν κυρίως εκτός του ηλιακού μας συστήματος - ένα τύπου ΝΑΤΟ και ένα που ονομάζεται ‘’Σκοτεινός Στόλος’’. Αυτά τα τελευταία δύο εξακολουθούν να υπόκεινται στο ηλιακό σύστημα απομόνωσης από την Σφαιρική Συμμαχία  και εμποδίζονται να επιστρέψουν στο ηλιακό μας σύστημα;
Ναι, υπήρξαν πολλές προσπάθειες για τον συγκεκριμένο’’ τύπου ΝΑΤΟ’’ να επιστρέψει, καθώς και να επιτραπεί σε κάποιες αθώες αλλοδαπές ομάδες εξωγήινων που ήταν εδώ για ειρηνικές επιστημονικές αποστολές να φύγουν. Όλα τα αιτήματα έχουν απορριφθεί και το Εξωτερικό Φράγμα θα διατηρηθεί και μετά το «Γεγονός» και έως ότου ο καθένας έχει λογοδοτήσει, σε ό, τι έχει συμβεί τις τελευταίες πολλές χιλιάδες χρόνια κατά τα οποία αυτοί έπαιρναν τις αποφάσεις (Μεγάλος Ενιαυτός κλπ)

ΕΡ.14. Σε ένα συνέδριο τον Απρίλιο, στο Σαν Φρανσίσκο, ο David Wilcock περιέγραψε ένα χρονοδιάγραμμα έως το 2017 σαν το έτος κατά το οποίο η πλήρης αποκάλυψη πρόκειται να συμβεί. Τι μπορείτε να μας πείτε για το χρονοδιάγραμμα το οποίο έχει η Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι) / Solar Warden για να αποκαλύψει την αλήθεια στο παγκόσμιο κοινό;
Δεν έχω δει αυτό το χρονοδιάγραμμα ή την ημερομηνία οπουδήποτε ή που να μου έχει δοθεί σε τυχόν προσωπικές ενημερώσεις. Υπήρχαν πολλαπλά "Χρονικά Παράθυρα" που είχαν προταθεί και αναγράφονταν όλα μεταξύ του χρονικού πλαισίου 2018 - 2023. Ωστόσο, αυτό ήταν πριν από την Σφαιρική Συμμαχία  και τώρα υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που φαίνεται να πιέζουν το χρονικό πλαίσιο προς το συντομότερο. Είναι όλο και πιο δύσκολο για αυτούς να διατηρούν αυτήν την ψευδαίσθηση του τρόπου ζωής στον πλανήτη με όλες τις ενεργειακές αλλαγές αλλά και τις αλλαγές στη μαζική συνείδηση. Νομίζω ότι βάζοντας μια ημερομηνία δεν είναι καλή ιδέα. Αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το 2017, και με την ταχύτητα που τα πράγματα κινούνται θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το 2015/2016, επίσης. Τα Όντα των Σφαιρών το έχουν αφήσει σε μας και όταν αποφασίσουμε να ξυπνήσουμε και να διευρύνουμε τη συνείδησή μας σε σημείο να  συνειδητοποιήσουμε πως το θέμα είναι συν-δημιουργικό. Μόλις το καταφέρουμε αυτό μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν στο δικό μας χρονοδιάγραμμα.

ΕΡ.15. Τα ‘’λευκά καπέλα’’ που υπάρχουν κρυφά εντός της NSA συντονίζουν τους πληροφοριοδότες όπως ο Edward Snowden να αποκαλύψουν την αλήθεια για την εξωγήινη ζωή και τα μυστικά διαστημικά προγράμματα;
Ναι. Οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες θα έθεταν σε κίνδυνο τα λίγα ''λευκά καπέλα'' που βρίσκονται σε διάφορες θέσεις και που περιβάλλονται από ‘’μαύρα καπέλα’’. Όποιος νομίζει ότι ο Σνόουντεν πήρε δεδομένα κι έφυγε επειδή έτσι του κατέβηκε, έχει άγνοια για το πώς λειτουργούσε το σύστημα Ασφάλειας Πληροφοριών τότε, καθώς και πως λειτουργεί τώρα.

ΕΡ.16. Επί του παρόντος υπάρχει ένας αγώνας δρόμου μεταξύ των Cabal / Illuminati και των Solar Warden / Σφαιρικής Συμμαχίας όσον αφορά το πόσες πληροφορίες θα πρέπει να κυκλοφορήσουν και το πώς αυτό πλαισιώνει κρίσιμα ζητήματα;
Ναι, όταν συμβεί η πλήρης αποκάλυψη θα έρθει συγχρόνως με την αποκάλυψη των μαζικών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και θα προκαλέσει  σοκ στο μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας για κάποιο χρονικό διάστημα. Το γεγονός ότι υπάρχουν εξωγήινοι δεν θα είναι τόσο ενοχλητικό ή τόσο συγκλονιστικό, όσο αυτά που όλοι οι «ελίτ» έχουν κάνει στα κρυφά κατά τη διάρκεια του χρόνου που έκρυβαν την ύπαρξη των εξωγήινων και πάνω απ 'όλα την υψηλή τεχνολογία που θα είχε τερματίσει πριν από δεκαετίες το δουλικό χρηματοπιστωτικό σύστημα .
Αν οι  "Cabal / ILLUMINATI" μπορούν να ελέγξουν την αποκάλυψη μπορούν επίσης να ελέγξουν τον τρόπο που θα λέγονται τα πράγματα και να περιστρέψουν την αποκάλυψη έτσι ώστε να φαίνονται καλύτεροι στο τέλος. Είχαν προγραμματίσει για να είναι εκτός του πλανήτη, όταν όλες αυτές οι πληροφορίες εμφανίστηκαν. Τώρα που έχουν κολλήσει εδώ, όλοι στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου και κάνουν συμφωνίες όσο πιο γρήγορα μπορούν. Ξέρουν τι θα ζητήσει ο πληθυσμός  εάν υπάρξει πλήρης και απρόσκοπτη αποκάλυψη, ξεσκέπασμα της αληθινής ιστορίας μας, απελευθέρωση των κρυμμένων τεχνολογιών, όπως επίσης και η ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
Πρέπει να κάνουν ό, τι μπορούν για να ελέγξουν τον τρόπο που θα λέγονται τα πράγματα  και τον τρόπο με τον οποίον οι πληροφορίες αυτές θα δημοσιοποιούνται. Αυτή είναι μια πολύ πιο περίπλοκη κατάσταση από ό, τι οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται. Πλήρης αποκάλυψη θα προκαλέσει την απαίτηση του παγκόσμιου πληθυσμού για «να πέσουν κεφάλια".

ΕΡ.17. Πιστεύετε ότι οι Προεδρικές Εκλογές του2016 θα μπορούσαν να είναι ένα φόρουμ με το οποίο θα συμβεί η αποκάλυψη μέσα από τα άτομα, όπως ο John Podesta και η Χίλαρι Κλίντον και τι στάση έχουν κρατήσει σε ‘’προ αποκαλύψεως’’ γεγονότα οι διοικήσεις Κλίντον και Ομπάμα;
Όχι, όχι, οι  πολιτικές αναμετρήσεις ή τα αποτελέσματά τους δεν θα οδηγήσουν σε καμία αποκάλυψη.

ΕΡ.18. Ο Πάπας Francis παίζει κάποιον ισχυρό ρόλο στα παρασκήνια για την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με την εξωγήινη ζωή; Συμμετέχει με οποιαδήποτε ιδιότητα στις τρέχουσες συναντήσεις με τους Blue Avians;
Το Βατικανό είναι μπλεγμένο με τις μυστικές κυβερνήσεις της Γης και δεν αναγνωρίζεται ή δεν του επιτρέπεται να έχει συναντήσεις τα Όντα των Σφαιρών. Έχουν συμμετάσχει εκ περιτροπής ως εκπρόσωποι στην ανθρώπινη ΕΤ Ομοσπονδία που έχει αναφερθεί.

ΕΡ.19. Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με την εξωγήινη ζωή, πριν το Βατικανό να το έχει πράξει. Είναι η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του προέδρου Ομπάμα και του Πάπα Francis στις 23 Σεπτεμβρίου σημαντική για την εξωγήινη αποκάλυψη;
Μπορούν να αποφασίσουν ως μέρος της διαδικασίας του να κάνουν μια ελεγχόμενη αποκάλυψη για τον έλεγχο της αφήγησης και να επιτραπεί στο Βατικανό να απελευθερώσει κάποιες πληροφορίες. Αμφιβάλω πάντως πάρα πολύ. Υπάρχουν πολλά σκάνδαλα τόσο πολλών ομάδων που προσπαθούν να κρατήσουν μέσα στο Κουτί της Πανδώρας, που όταν το ανοίξουν για να επιτραπεί η αποκάλυψη της "εξωγήινης ζωής" θα γίνουν γνωστά. Μπορεί κάλλιστα να αποφασίσουν πώς ακριβώς πρόκειται να ελέγξουν την αφήγηση και πώς να απελευθερώσουν πληροφορίες για την εξωγήινη ζωή και την κρυμμένη τεχνολογία χωρίς να αποκαλύψουν κάτι σχετικά με τα εγκλήματα και τα σκάνδαλα τους. Αυτή θα είναι μια δύσκολη συνάντηση και είναι  πρόβλημα να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αποτέλεσμά της.

ΕΡ.20. Στην πιο πρόσφατη ενημέρωσή σας, λέτε ότι συναντηθήκατε με τους εξωγήινους Blue Avians / Σφαιρική Συμμαχία (Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι) το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου. Μπορείτε να περιγράψετε ποιος άλλος συμμετείχε στη σύσκεψη και που έγινε αυτή;
Ήμουν μόνος μου με  έναν Blue Avian ονομαζόμενο  "Tear-Eir". Ήταν μια συνάντηση "ένας προς έναν" για να συζητήσουμε ορισμένα από τα τελευταία θέματα με την Συμμαχία SSP, ορισμένα θέματα από τα πρόσφατα Ενεργειακά Κύματα και τις επιπτώσεις τους στον πληθυσμό, καθώς και για ορισμένες επικείμενες συναντήσεις που πρόκειται να κληθώ να παραστώ. [Περισσότερες πληροφορίες  εδώ]
https://www.facebook.com/BlueAvians/posts/1450714815226310:0

Πηγή: http://galacticconnection.com/extraterrestrial-alliance-helps-secret-space-program-overcome-opposition-to-full-disclosure/#sthash.vBki11S3.T9ugWPJO.dpbs

Μετάφραση επιμέλεια: Γ. Βουδούρης

Detect languageAfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBengaliBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simp)Chinese (Trad)CroatianCzechDanishDutchEnglishEsperantoEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekGujaratiHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKannadaKoreanLaoLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTamilTeluguThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddishAfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBengaliBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simp)Chinese (Trad)CroatianCzechDanishDutchEnglishEsperantoEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekGujaratiHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKannadaKoreanLaoLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTamilTeluguThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddish Text-to-speech function is limited to 100 charactersOptions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου