INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

"ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΞΗΣ!" ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟ "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ"!!!
Την λάβαμε από αναγνώστη της ιστοσελίδας - με τον οποίον διαφωνούμε εντελώς στα
θρησκευτικά μας πιστεύω - και την παραθέτουμε αυτούσια, με εξαίρεση ορισμένες παρεμβάσεις μας σε επιθετικούς χαρακτηρισμούς. Διαβάστε τη να δείτε ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ:
"ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΕΝΟΣ ΠΕΙΝΑΛΕΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ"
ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΠΡΩΤΟΝ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ

Διάβασα τις αποκαλύψεις σου με πολύ προσοχή!

Εκείνο που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι που ΞΕΡΕΙΣ ότι συνεργάζεται με ΕΥΠ. Ώρα να μάθεις ποιος είναι ο Μπεξής!

Αυτός λοιπόν ο Μπεξής έκανε δήθεν αγώνες να σωθεί ο Βωμός των Θεών μας, το ξέρεις το ιστορικό, από την επιχωμάτωση του Ηλεκτρικού.

Εκεί λοιπόν έβαζε την κλίκα του και φύλαγε τάχα τις ανασκαφές πριν τις επιχωματώσουν.
Μια ωραία πρωία λέει στους δικούς του "ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ"!

ΩΠΑ! Λένε οι άλλοι, γιατί να φύγουμε ρε Μπεξή, τι έγινε και παρατάμε έτσι τον Αγώνα στη μέση;

Έλαβε εντολή από πάνω ότι τέρμα το SHOW, παρατήστε το Βωμό που τελικά επιχωματώθηκε!

Μια ομάδα από παιδιά αρνηθήκαμε να τον ακολουθήσουμε...εμείς δεν είμασθε πρόβατα ρε Μπεξή, εμείς ήρθαμε εδώ για τους Θεούς μας όχι για σένα στο κάτω - κάτω.

Ο τύπος με τους τραμπούκους του έφυγε και σε λίγο έφτασε το ίδιο το 100...τρέξαμε και φύγαμε μερικοί αλλά συνέλαβε μερικά παιδιά, ανάμεσα σε αυτά και ενα παιδί μιας φίλης μου πραγματικής Ελληνίδας. (Σ.Σ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ)
ΠΗΓΗ:  http://kataggeilte.blogspot.com/2013/03/blog-post_8819.html


Επειδή οι αστυνομικοί τους συμπάθησαν, ένας αστυνομικός γυρίζει και τους λέει: "Τσάμπα αγωνιζόσασθε, ξέρεις ποιος κάλεσε το 100 να σας μαζέψουμε;"

"Ποιος", λέει το παιδί αυτό.

"Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΕΞΗΣ"!!!

Κατάλαβες τώρα πόσο δένουν αυτά που ξέρουμε με αυτά που αναρτείς;

Ο Μπεξής μόνο υπέρ των Δωδεκαθεϊστών δεν είναι!
Απλά ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ αναλυτικά τον κόσμο! Πας εκεί στο γραφείο στον Κολωνό και σου ρωτάει με επιμονή και καταγράφει όλα τα στοιχεία σου Ονοματεπώνυμο πλήρες, ταυτότητα, ένα τηλέφωνο, ιδιότητα.

Έχει φακελώσει περί τα 800 μέλη τουλάχιστον!

Η ιστορία με τον νεαρό δεν τελείωσε όμως: Τα παίρνει κυριολεκτικά στο κρανίο το παιδί και κάνει μια ανάρτηση στο Facebook με όλα αυτά που σου περιέγραψα ότι, "παιδιά προσοχή με αυτό το άτομο, τον Μπεξή που τάχα υπερασπιζόταν τον Βωμό των Θεών μας γιατί έμαθα μέσα από την Αστυνομία ότι ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ".

Εν συνεχεία, το βλέπει ο Μπεξής αυτό ή κάποια από τα λαγωνικά που έχει στο Facebook όπως ένας αληταράς που υπογράφει ως Περίανδρος Αθηνάδης, τον έχει για τις βρώμικες δουλειές και 5-6 ακόμη, η κλίκα του Μπεξή δεν είναι πάνω από 30 άτομα συνολικά, απορώ αν θα κάνει κόμμα ετσι, τέλος πάντων...

Μόλις βλέπει ο Μπεξής την ανάρτηση του παιδιού ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ, τηλεφώνησε στην μάνα του παιδιού στο κινητό που έτυχε να το είχε από άλλες δουλειές του με τους 12-θεϊστές και ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για ανάρτηση του παιδιού της!!!!

Η γυναίκα, ξαφνιάστηκε στην κυριολεξία..."Βαγγέλη, του λεει, δεν έχω ιδέα για τί πράγμα μου μιλάς".

Μετά άρχισε να της αφήνει υπονοούμενα ότι "ξέρουμε πού είναι το μαγαζί σου" και άλλα τέτοια!

Εν συνεχεία στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέσα σε μόλις 2 μήνες το μαγαζί της γυναίκας αυτής καταληστεύθηκε ΔΥΟ (2) φορές στα ξαφνικά!

Τυχαίο;

Η ανάρτηση του γιου της κατέβηκε, λόγω των απειλών και της τρομοκρατίας που ασκούσαν οι Μπεξικοί ενάντια σε απλούς χρήστες και αθώο κόσμο στο διαδύκτιο και κυρίως στο Facebook όπου τρέχει μια γελοία ομαδούλα του, τα Μυστικά Περάσματα!

Εξάλλου είναι γνωστο, εδώ και χρόνια, στο διαδυκτιακό χώρο, πως όταν βγαίνουν αλήθειες για τον Μπεξή αυτός βάζει τους τραμπούκους του και α) Λοιδορούν όποιον δεν τους "κάθεται" β) απειλούν τη σωματική του ακεραιότητα και γ) βγαίνει ακόμη και ο ίδιος ο Μπεξής στο τέλος και ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ την δήθεν υβριστική ανάρτηση!

Αν δηλαδή το παιδί με όνομα και επώνυμο έγραψε ότι ο ίδιος ο Μπεξής μας κάρφωσε στην Αστυνομία, αυτό τι σημαίνει;

Ότι ο Μπεξής είναι ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και τον βάζουν να μαζεύει τα πρόβατα σε ένα άλλο ΜΑΝΤΡΙ, το δήθεν των 12-Θεϊστών.

Αυτός λαμβάνει εντολές (σαν τους κουκουλοφόρους) πότε θα κάνει δήθεν κίνηση κατά του Κράτους, πότε θα οργανώσει κατάληψη ενός χώρου ή κάτι θεαματικό, πότε θα ιδρύσει κόμμα και πότε θα το σταματήσει.

Γι' αυτό σου λέω ότι οι Εβραιομασώνοι χρηματοδοτούν τις κεφαλές παντού:
-- Στα Κόμματα
-- Στους δήθεν ηγετες του Ελληνικού Κινήματος σαν τον Μπεξή
-- Σε Μητροπολίτες ή Χριστιανικές οργανώσεις
-- Σε κανάλια και μίντια
Το πιάνουν το θέμα όλο από παντού ώστε να έχουν:

α) Τους Έλληνες να τρώγονται μεταξύ τους
β) Σίγουρα βαθιά χωμένους στο εκάστοτε μαντρί είτε Αρχαιολληνικό, είτε Χριστιανικό, είτε των Ιεχωβάδων είτε του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ του Λάος ή του Συριζα τι σημασία έχει η ταμπέλα; Τα αφεντικά από πίσω είναι τα ίδια και στον ίδιον Σατανά θεό θυσιάζουνε (κλεμμένο υλικό από κρυφή κάμερα απο τελετή τους στην Τουρκία)!!!

Γι' αυτό σας λέω, Συνέλληνες μου ΕΝΩΘΕΙΤΕ, μακριά και πέρα από κόμματα και δόγματα είμασθε πρώτα και πάνω απ΄όλα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Διογένης

Υ.Γ. Προσεχώς θα επανέλθω με νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη διασύνδεση του τριγώνου των Βερμούδων (Υποδουλώσεως του Ελληνικού Λαού) Μπεξή - Κατατζαφέρη- Άδωνι Γεωργιάδη και πώς τελικά οι βίοι των ήτο παράλληλοι!

1 σχόλιο:

  1. Είστε επιχειρηματίας, πολιτικός, μουσική,
    Φοιτητής και θέλετε
    Να είναι πλούσιος, ισχυρός και διάσημος στη Ζωή
    Χρειάζεται τη δύναμη
    Για να επιτύχουν τα όνειρά τους. Μπορείτε να επιτύχετε τους
    Ονειρεύεται από ένα
    Μέλος του φωτισμού. Με όλα αυτά
    Όνειρα και
    Τις επιθυμίες της καρδιάς που μπορεί να επιτευχθεί πλήρως αν εσείς
    πραγματικά θέλω
    Να είναι μέλος τα μεγάλα ονόματα του
    Φωτίστε τότε εσείς
    Μπορεί να έρθει σε επαφή με (illumenatirichtemple@gmail.com)
    Χώρες ................. ............................. Κράτος.
    ή
    Καλέστε miss sarah και μπορείτε επίσης να προσθέσετε har σε whatsapp +2348104857337 σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή