INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!Τη ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (κλικ εδώ) συγκέντρωση των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (κλικ εδώ) την Πρωτομαγιά μπροστά στο Μουσείο οργανώνουν η κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» (ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) μαζί με την Ένωση ΛΑΘΡΟΜεταναστών Εργατών.

Τα "αιτήματα" των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ είναι ηνομιμοποίηση όλων των ΛΑΘΡΟμεταναστών χωρίς προϋποθέσεις, άσυλο και στέγη στουςΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ πρόσφυγες και «δυνατά συνδικάτα με όλους τους ΛΑΘΡΟμετανάστες στις γραμμές τους». Με λίγα λόγια ο γνωστός Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι αυτός που οργανώνει και ΥΠΟΚΙΝΕΙ τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συγκεντρώσεις τους.
Λαθρομετανάστες από Αλβανία, Πακιστάν, Ινδία, Μπαγκλαντές, Σενεγάλη, Σρι Λάνκα , Ιράν και όπου αλλού βάζει το μυαλό σας, αφού ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα μας, και ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣπου ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ έχουνΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ από τη χώρα μας η οποία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕ αντίθετα τους άφησεΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ να δρούν εις βάρος του Έλληνα.

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου ο γνωστός πλέον σε όλους οργανωτής εξεγέρσεων λαθρομεταναστών (βλέπε τη μούφα με το δήθεν σχισμένο κοράνι και τον αυτοαποκαλούμενο Ιρακινό που ήθελε κι άσυλο και τελικά ήταν Σύριος και τώρα είναι στη φυλακή για τέλεση εγκληματικών πράξεων μιας και δεν πρόλαβε να την κοπανήσει ) δήλωσε ότι οιΛΑΘΡΟμετανάστες είναι οργανικό κομμάτι της εργατικής τάξης - ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ - και τους υποκινεί να κάνουν μαζική κάθοδο την Πρωτομαγιά σε ένα μπλοκ ΛΑΘΡΟμεταναστών.

Είναι ο ίδιος που ΨΕΥΔΩΣ δήλωσε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα επεισόδια για το ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ και τουςΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΑΥΤΟΣ που ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ενώ υπήρχε βίντεο που τον ΔΙΕΨΕΥΔΕ- .

Είναι αυτός που τα Νεοταξικά Μέσα Παραπληροφόρησης δέχτηκαν ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ενώ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ στα γεγονότα και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Το αναφέρουμε για να έχετε μία εικόναΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Διαβάστε, όσοι δεν ξέρετε ήδη ποιος είναι ο επαγγελματίας "αντιρατσιστής" κι επαγγελματίας "αυτόπτης μάρτυρας"και πως ενώ παραβιάζει το Σύνταγμα ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΕΔΩ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ "ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.


ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ - ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ. ΤΑ ΠΑΝΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.


ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ; Σε ποια χώρα ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ του ΓΕΣ "αντιρατσιστές" αριστεροί του κ...και Αλβανοί;

Εδώ και πάλι μπροστάρης καπηλεύεται το θάνατο του 15χρονου Αφγανού για να ξεσηκώσει λαθρομετανάστεςκαι όχι για να διαμαρτυρηθεί για την τρομοκρατία αλλά... για να ζητήσει τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΕΔΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΥΘΗΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ - ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ. ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥΕΚΑΨΑΝ ΚΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ


ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου