INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΦΡΑΓΚΟΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΟΥΝΤΑ!

Δυστυχώς εγώ ώς δημοσιογράφος ο Τσιριγώτης για μία ακόμα φορά επιβεβαιωνόμαι. 


Οι υποψίες μoυ ξεκινήσαν από το οπορτουνιστικό ιστορικό του A/YESMAN, επιβεβαιώθηκαν από την χουντική συμπεριφορά του απέναντι σε ιστολόγους, ενισχύθηκαν από άλλα ιστολόγια  και τώρα πλέον ακόμα και οι συντηρητικοί κύκλοι ενημέρωσης που κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για "ακραίους", και η δημοκρατικότητα και ο πατριωτισμός τους είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση, μας δικαιώνουν.
Σε πράξεις εσχάτης προδοσίας προετοιμάζει και προτρέπει ο καβαλήσας το δοκάρι - γιατί το καλάμι δεν τον αντέχει - Βενιζέλος, και μαντεύουμε ότι το στρατιωτικό σκέλος αυτής της προδοτικής πρότασης θα είναι ο Φράγκος.

Έλληνες στρατιωτικοί, αξιωματικοί και κυρίως υπαξιωματικοί που αποτελείτε την ραχοκοκαλιά των Ενόπλων μας Δυνάμεων, σταθείτε με σθένος ενάντια σε κάθε παραβίαση του Συντάγματος. Μην σας κοροϊδεύουν με νομικίστικους όρους. Προσπαθούν να σας κάνουν να πιστεύετε ότι νηστεύουν, βαφτίζοντας το κρέας "φασόλια".

Το Σύνταγμα το οποίο εγγυάται την Εθνική μας Ανεξαρτησία, την Κυριαρχία του Γένους των Ελλήνων και την Δημοκρατία είναι πάνω από όλα. Όσα πληροφορούμεθα ότι είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποτελούν προπαρασκευαστικές ενέργειες για την τέλεση του εγκλήματος της Εσχάτης Προδοσίας.

Καλούμε τη Δικαιοσύνη να επέμβει και να διαφυλάξει το Πολίτευμα από ψυχασθενείς δικτατορίσκους.
Σε κάθε περίπτωση να γνωρίζουν ότι από εδώ και μπρος για εμάς έχει τεθεί σε ισχύ το άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος και θα κάνουμε τα πάντα να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα το οποίο αυτοί θα επιχειρήσουν να καταλύσουν με την βία.

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝΠΡΟΔΟΤΩΝ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μήπως είναι η ώρα να συνέλθουμε από τον.. ύπνο του δικαίου;

Εμείς βαρέσαμε ένα πρώτο καμπανάκι με το ποστ Δεν πιστεύουμε να είναι τόσο μαλάκες διότι μετά θα χυθεί πολύ αίμα. αλλά μάλλον φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Τώρα βλέπουμε και άλλους να το χτυπούν. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ>Έλληνας βουλευτής καταγγέλει οργανωμένο σχέδιο διαμελισμού της χώρας: "Είναι πουλημένοι!..", ενώ κορυφαίος υπουργός συζητάει με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων την επιβολή στρατιωτικού καθεστώτος!Ηφαίστειο δεν είναι μόνο η κυβέρνηση και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ηφαίστειο είναι ολόκληρη η Βουλή. Μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου κατηγορούν ανοιχτά πλέον τους συναδέλφους τους για εθνική προδοσία και οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας. «Αυτά που έκαναν οι Ναζί στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε μπροστά σε όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή…», είπε μιλώντας στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» λίγες ώρες πριν, Έλληνας βουλευτής. Ο ίδιος έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος και διαμελισμού της χώρας με την συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών παραγόντων από τα δύο μεγάλα κόμματα. «Είναι όλοι πουλημένοι…», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του. Και συνέχισε: «Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για να περάσουν μέσα από το φόβο το ξεπούλημα της χώρας. Φτάνει πια. Αυτό δεν πρέπει να τους περάσει…» Οι εξελίξεις όπως αναφέρουμε είναι συγκλονιστικές-η χώρα κοχλάζει. Μιλάμε για μια εκρηκτική κατάσταση, η οποία σε λίγο θα είναι ανεξέλεγκτη. Είναι τόσο ανεξέλεγκτη ώστε και πρώην πρωθυπουργοί που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις να κρύβονται στη κυριολεξία και μιλάμε για τους Κώστα Καραμανλή και Κώστα Σημίτη. Είναι τόσο ανεξέλεγκτη, ώστε κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης συζητάει με άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων το σενάριο της επιβολής κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και εγκαθίδρυσης στρατιωτικού καθεστώτος με τον ίδιο ως μπροστάρη! Κορυφαίος πολιτικός συζητάει ακόμη κι αυτό το ενδεχόμενο με διάφορους κοκορόμυαλους των Ενόπλων Δυνάμεων.Έτοιμος να τα βροντήξει ο Χάρης Παμπούκης> Δεν θα είμαι ανάμεσα σ' αυτούς που θα προδώσουν την πατρίδα μου... «Όλα έχουν ένα όριο. Αρκετά. Δεν θα είμαι εγώ ανάμεσα σ αυτούς που θα προδώσουν την Ελλάδα. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Δόξα το Θεό, έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου, τόσο ώστε να ζω αξιοπρεπώς εγώ και η οικογένειά μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μου και το μέλλον των νέων ανθρώπων σ αυτή τη χώρα...»

Έτοιμος να τα βροντήξει ο Χάρης Παμπούκης> Δεν θα είμαι ανάμεσα σ' αυτούς που θα προδώσουν την πατρίδα μου...

«Όλα έχουν ένα όριο. Αρκετά. Δεν θα είμαι εγώ ανάμεσα σ αυτούς που θα προδώσουν την Ελλάδα. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Δόξα το Θεό, έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου, τόσο ώστε να ζω αξιοπρεπώς εγώ και η οικογένειά μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μου και το μέλλον των νέων ανθρώπων  σ αυτή τη χώρα...»
Έξαλλος είναι το τελευταίο διάστημα ο Χάρης Παμπούκης με όσα διαδραματίζονται στη κυβέρνηση. 
Για να φτάσει η απόγνωσή του σε τέτοιο βαθμό σημαίνει ότι το παιγνίδι έχει χοντρύνει επικίνδυνα και κάποιοι κάνουν λόγο για εθνική προδοσία και οργανωμένο έγκλημα κατά της Ελλάδας.
Μέσα στη μέρα είναι πολύ πιθανό να έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις.
Η πολιτική ζωή του τόπου κάθεται πάνω σε κρατήρα ηφαιστείου.
Η αντίδραση του Χάρη Παμπούκη είναι ενδεικτική. Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, κάποιοι ξεπουλάνε στη κυριολεξία τη πατρίδα και συγκεκριμένα το Αιγαίο, τη Θράκη ακόμη και την Ήπειρο.
Οι εξελίξεις μέσα στη μέρα, όπως όλα δείχνουν,  θα είναι συγκλονιστικές…
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ
 
Προσωπικά στοιχεία

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Χαράλαμπος Π. Παμπούκης

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ Παναγιώτης

ΕΤΟΣ/ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1958, Αθήνα

ΟΙΚΟΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Έγγαμος

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Νομικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών Δικηγόρος Παρ'Αρείω Πάγω

ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Αθήνα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Βασιλίσσης Σοφίας 27, 4ος όροφος ΤΚ 106 74 Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΑ/ΦΑΞ 210 - 7209590-591-592 210 - 7209593 Ε-ΜΑΙL pamboukis@a-law.gr
Τίτλοι Σπουδών
Ιούνιος 1979 DEUG, Πανεπιστήμιο PARIS I - Πάνθεον - Σορβόννη
Ιούνιος 1980 Licence en droit, Paris I - Pantheon - Sorbonne
Ιούνιος 1981 Maitrise en droit, Paris I - Pantheon - Sorbonne Diplome du Centre Universitaire d'Etudes Communautaires et Europeennes Paris I - Pantheon - Sorbonne
Ιούνιος 1982 DEA - Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο και Δίκαιο Διεθνούς Εμπορίου, Paris I - Πάνθεον - Σορβόννη
Ιούλιος 1984 Παρακολούθηση σεμιναρίων στην Ακαδημία της Χάγης για το Διεθνές Δίκαιο (Τμήμα Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο)
Ιούλιος 1986 Παρακολούθηση σεμιναρίων στην Ακαδημία της Χάγης για το Διεθνές Δίκαιο (Τμήμα Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο)
Ιανουάριος 1990 Docteur d'Etat en droit (Tres honorable) L' acte public etranger en droit international prive, pref, Lagarde, Bibliotheque de droit prive, t. 219, Paris, LGDJ, 1993 XXII+360
Ερευνητική και Διδακτική Εμπειρία
1984 - 1987 Έρευνα στο Centre de Recherches de droit international - Paris II
1990 Λέκτορας Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
1990 - 1996 Γενικός Γραμματέας της έκδοσης Revue Hellιnique de droit international
1992 - 1996 Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ευρωπαϊκή συνεργασία σε θέματα αστικού δικαίου
1995-1997 Μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την Επικύρωση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών σχετικής με την διεθνή πώληση αγαθών (Σύμβαση Βιέννης)
1997 Επίκουρος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
1998 Ανάθεση διδασκαλίας στην Ακαδημία διεθνούς δικαίου (Χάγη α' περίοδος - υπεύθυνος σεμιναρίων γαλλικής γλώσσας)
2003 Ανάθεση διδασκαλίας στην Ακαδημία διεθνούς δικαίου ειδικού μαθήματος με θέμα ιδιωτικό διεθνές δίκαιο και διεθνές ομοιόμορφο, το οποίο θα δημοσιευτεί προσεχώς στη συλλογή μαθημάτων της Ακαδημίας
Δικηγορία
1984 Εγγραφή στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
1987 - 1988 Συνεργασία με το διεθνές δικηγορικό γραφείο Coudert - Freres (Παρίσι) με δραστηριοποίηση στα τμήματα εταιρικού δικαίου, διεθνούς εμπορικής διαιτησίας κλπ
1990 Ίδρυση του δικηγορικού γραφείου Φλογαϊτης - Παμπούκης - Σιούτη και Συνεργάτες και εναργής ενασχόληση με θέματα εμπορικού δικαίου, αστικού δικαίου, διεθνών συναλλαγών, διαιτησίας κλπ
1996 Διορισμός ως δικηγόρου στον Άρειο Πάγο
Δημοσιευμένο Συγγραφικό Έργο
* Μονογραφίες
o L' acte public etrander en droit international prive, pref. P. Lagarde, Paris, LGDJ, 1993, 360+XXII p. (στα γαλλικά)
o Le contrat de transfert de techniques en droit international prive, Athènes, PUG, 1990 91p. (στα γαλλικά)
o Η Lex Mercatoria ως εφαρμοστέο δίκαιο στις διεθνείς συναλλαγές
o Νομικά πρόσωπα και ιδίως εταιρείες στις συγκρούσεις νόμων, Εκδ. Σάκκουλας 2002
o Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο, Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα, Τύπος Δικαιοπραξίας, Εκδ. Σάκκουλας 2002
* Άρθρα
o Exception Clauses in Conflicts of Laws and Conflicts of Jurisdictions or the Principle of Proximity - Greece, (Kokkini - Iatridou ed.) Martinus Nijhoff, 1994, 221 - 223 = Revue hellènique de droit interantional 1994, 475 - 486
o Η κρίση της πρώην Γιουγκοσλαβίας και τα προβλήματα ιδιωτικού διεθνούς δικαίου
o Η γνώση του αλλοδαπού δικαίου, Αφιέρωμα στον Κρίσπη, Αθήνα, Αντώνης Σάκκουλας, 1995, σελ. 297-340 (στα ελληνικά)
o Δίκαιο Ανταγωνισμού (Ρόκας), άρθρο 23 Ν. 146/1914, Αθήνα, 1996 (στα ελληνικά)
o Ιδιωτικό διεθνές δίκαιο και Ευρωπαϊκή Σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Ελληνική Δικαιοσύνη, 1996, (στα ελληνικά)
o Διεθνές Factoring, Νομικό Βήμα (προς δημοσίευση) στα ελληνικά
Άλλες Δραστηριότητες
1996-1997 Ειδικός Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών
1999-2001 Γενικός Γραμματέας Διοίκησης και Οργάνωσης του Υπουργείου Εξωτερικών

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ>Έλληνας βουλευτής καταγγέλει οργανωμένο σχέδιο διαμελισμού της χώρας: "Είναι πουλημένοι!..",ενώ κορυφαίος υπουργός συζητάει με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων την επιβολήστρατιωτικού καθεστώτος!

Ηφαίστειο δεν είναι μόνο η κυβέρνηση και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ηφαίστειο είναι ολόκληρη η Βουλή. 
Μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου κατηγορούν ανοιχτά πλέον τους συναδέλφους τους για εθνική προδοσία και οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας.
«Αυτά που έκαναν οι Ναζί στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε μπροστά σε όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή…», είπε μιλώντας στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» λίγες  ώρες πριν,  Έλληνας βουλευτής.
Ο ίδιος έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος και διαμελισμού της χώρας με την συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών παραγόντων από τα δύο μεγάλα κόμματα.
-«Είναι όλοι πουλημένοι…», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του. Και συνέχισε: «Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για να περάσουν μέσα από το φόβο το ξεπούλημα της χώρας. Φτάνει πια. Αυτό δεν πρέπει να τους περάσει…»
Οι εξελίξεις όπως αναφέρουμε και στη προηγούμενη ανάρτηση είναι συγκλονιστικές-η χώρα κοχλάζει.
Μιλάμε για μια εκρηκτική κατάσταση, η οποία σε λίγο θα είναι ανεξέλεγκτη. 
Είναι τόσο ανεξέλεγκτη ώστε και πρώην πρωθυπουργοί που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις να κρύβονται στη κυριολεξία και μιλάμε για τους Κώστα Καραμανλή και Κώστα Σημίτη.
Είναι τόσο ανεξέλεγκτη, ώστε κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης συζητάει με άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων το σενάριο της επιβολής κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και εγκαθίδρυσης στρατιωτικού καθεστώτος με τον ίδιο ως μπροστάρη!
Δεν κάνουμε πλάκα. Κορυφαίος πολιτικός  συζητάει ακόμη κι αυτό το ενδεχόμενο με διάφορους κοκορόμυαλους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Κόλαση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου