INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ελλάδα χαιρετίζει Gold Miners να κατέχουν την πρώτη θέση στην Ευρώπη:

Για τρία χρόνια, η εταιρεία Steve Sharpe του σπρώχνεται Έλληνες αξιωματούχους για την άδεια για να τρυπάνι για το χρυσό. Πριν από την έγκριση χορηγήθηκε τελικά φέτος, European Goldfields Ε.Π.Ε. »κακοποιημένες τιμή της μετοχής προσέλκυσε την προσφορά εξαγοράς.
"Δεν υπάρχει τρόπος στη γη θα πάω πίσω στην Ελλάδα", δήλωσε ο πρώην επικεφαλής του καναδού παραγωγού της ανάπτυξης των επιχειρήσεων, ο οποίος άφησε να διευθύνει μια εταιρεία εξόρυξης πέρα ​​από τα σύνορα της Μακεδονίας.
Ελλάδα χαιρετίζει Gold Miners να κατέχουν την πρώτη θέση στην Ευρώπη
Έλενα Becatoros / AP
TVX Gold Α.Ε. επανειλημμένα συγκρούστηκαν με τους τοπικούς αξιωματούχους της κυβέρνησης και των δικαστηρίων και τελικά εγκατέλειψε την Ελλάδα το 2003, μετά από άδεια της για την Ολυμπιάδα έχουν κηρυχθεί παράνομη και ακυρωθεί.

TVX Gold Α.Ε. επανειλημμένα συγκρούστηκαν με τους τοπικούς αξιωματούχους της κυβέρνησης και των δικαστηρίων και τελικά εγκατέλειψε την Ελλάδα το 2003, μετά από άδεια της για την Ολυμπιάδα έχουν κηρυχθεί παράνομη και ακυρωθεί. Φωτογράφος: Έλενα Becatoros / AP

Ελλάδα χαιρετίζει Gold Miners να κατέχουν την πρώτη θέση στην Ευρώπη

Ελλάδα χαιρετίζει Gold Miners να κατέχουν την πρώτη θέση στην Ευρώπη
Κώστας Τσιρώνης / Bloomberg
Περισσότερα από 25.000 διαδήλωσαν χθες στην Αθήνα ως Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έκανε την πρώτη της επίσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα μέσα σε πέντε χρόνια.
Περισσότερα από 25.000 διαδήλωσαν χθες στην Αθήνα ως Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έκανε την πρώτη της επίσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα μέσα σε πέντε χρόνια. Φωτογράφος: Κώστας Τσιρώνης / Bloomberg
Καθυστερήσεις όπως του Sharpe είναι λιγότερο συχνές μετά την οικονομική κατάρρευση στην Ελλάδα, ώθησε έναν νέο επείγοντα χαρακτήρα στην κυβέρνηση για τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Eldorado Gold Corp (ΟΠΕ) και Δόξα Πόρων Ltd (ΟΕΥ) αναπτύσσουν τέσσερα ορυχεία που θα μετατρέψει την Ελλάδα σε Ευρώπη 's μεγαλύτερος παραγωγός του πολύτιμου μετάλλου από το 2016.
Εξόρυξη χρυσού που επιταχύνεται μετά την Ελλάδα ξεκίνησε αυτό που ονομάζεται «fast-track» εγκρίσεων πρόγραμμα. Οι καναδικές και αυστραλιανές εταιρείες, δήλωσε τα έργα τους θα προσθέσει περίπου 425.000 ουγκιές το 2016, αξίας $ 757 εκατομμύρια σε 5 Οκτώβρη τιμή spot, στα 16.000 ουγκιές η χώρα παρήγαγε το 2011.
«Υπάρχει σαφώς απόδειξη ότι η Ελλάδα έχει ξυπνήσει στο δυναμικό της βιομηχανίας εξόρυξης τους», δήλωσε ο Jeremy Wrathall, πρόεδρος του Περθ με βάση Πόρων Δόξα. "Οι πολιτικοί συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι ένα προ-εξόρυξη στάση είναι κατάλληλη λόγω της δημιουργίας θέσεων εργασίας."
Ελλάδα, η οποία είναι επίσης γρήγορη ανίχνευση πωλήσεις κρατικής περιουσίας, έχει οριστεί να προσπεράσει τη Φινλανδία ως η μεγαλύτερη παραγωγός χρυσού της ηπείρου μέσα σε τέσσερα χρόνια, ως ρυθμιστές στην Αθήνα υπογράφει στην νάρκες παραμένουν σε αναμονή για περισσότερο από μια δεκαετία από τη γραφειοκρατία και τους περιβαλλοντικούς κανόνες. Φινλανδία, η οποία εξορύσσονται 220.000 ουγκιές πέρυσι, κατατάσσεται σήμερα 40ης μεταξύ των παραγωγών χρυσού στον κόσμο.

Περάματος

Η Ελλάδα ήταν ο μεγαλύτερος παραγωγός βωξίτη στην Ευρώπη και ο μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο του περλίτη, που χρησιμοποιούνται στη μόνωση και ως υποκατάστατο του εδάφους για την κηπουρική, το 2010, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο. Ο χρυσός είναι σήμερα το μόνο μέταλλο στόχο για ταχεία έγκριση.
Eldorado Gold οδηγεί την εισροή χρυσού. Το Βανκούβερ-βασισμένη εταιρία απέκτησε τρία ορυχεία πέρυσι με 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαγορά της European Goldfields, trumping μια ανταγωνιστική προσφορά από το Κατάρ Holding LLC, κρατικών επενδυτικών κεφαλαίων της χώρας.
Eldorado αναπτύσσει Σκουριών European Goldfields »και Ολυμπίας ορυχεία και το Περάματος έργο που ήδη ανήκει. Οι τρεις περιοχές θα παράγουν περίπου 345.000 ουγκιές το 2016, ενώ η Δόξα εκτιμά Σάπες του ορυχείου θα έχει παραγωγή περίπου 80.000 ουγκιές ετησίως.
Αυτό μπορεί να είναι μόνο η αρχή. «Πιστεύουμε ότι Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να είναι μια μεγάλη παραγωγός χρυσού », δήλωσε ο Wrathall. "Είναι περίεργο ότι η Ελλάδα είναι ουσιαστικά ανεξερεύνητη, λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατούσε πριν από την κρίση. Οι σύγχρονες τεχνικές εξερεύνησης δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα σε όλα. "

Διπλό του εργατικού δυναμικού

Η Ελλάδα θα αντιπροσωπεύουν περίπου το 21 τοις εκατό του 2016 την παραγωγή χρυσού Eldorado της περίπου 1,7 εκατομμύρια ουγγιές, σύμφωνα με BMO Capital Markets έρευνα. Η εταιρεία στοχεύει εξόδου από 660.000 ουγκιές φέτος. Ελληνική Eldorado του 2016 εργασίες θα αποφέρει έσοδα πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε 1.500 δολάρια η ουγγιά, με βάση τις μέσες προβλέψεις του Bloomberg.
Eldorado έχει διπλασιάσει το εργατικό δυναμικό της στη χώρα σε 800 από την εξαγορά και σχεδιάζει να αυξήσει ότι σε 1.500, όταν είναι σε πλήρη παραγωγή. Πόροι Δόξα λέει ότι θα απασχολεί περίπου 200, όταν στην παραγωγή. Η Ελλάδα ανέφερε ότι 3,79 εκατομμύρια άνθρωποι απασχολούνταν κατά το δεύτερο τρίμηνο με 1,17 εκατομμύρια ανέργους.
Eldorado λέει ότι θα πληρώσει ένα φορολογικό συντελεστή 20 τοις εκατό στην Ελλάδα, όπου δεν υπάρχει προς το παρόν καμία δικαιωμάτων στη χώρα. Η εταιρεία είπε ότι σχεδιάζει να πληρώσει περίπου 1 τοις εκατό των εσόδων στις τοπικές κοινότητες μέχρι δικαιωμάτων τίθεται σε ισχύ.

Πληρωμές δικαιωμάτων

Δόξα προβλέψεις ότι θα καταβάλει περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους και 22 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα κατά την τρέχουσα εκτιμώμενη διάρκεια ζωής του έργου, με βάση την τιμή του χρυσού των 1.200 δολαρίων η ουγγιά. Η ανακάλυψη περισσότερα αποθέματα θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του ορυχείου και την πληρωμή των τελών και των φόρων.
Οι Σκουριών και της Ολυμπιάδας ορυχεία βρίσκονται στην Κεντρική Μακεδονία, μια περιοχή της Ελλάδα με 25,1 τοις εκατό ανεργία στο τέλος του δεύτερου τριμήνου. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το site του Περάματος και Σάπες ορυχεία, είχαν 24 τοις εκατό ποσοστό ανεργίας. Και τα δύο είναι υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο.
Ελλάδα, η οποία ανέφερε 10.300 εξορυκτικές και λατομικές δραστηριότητες θέσεων εργασίας κατά το δεύτερο τρίμηνο, είναι στο πέμπτο έτος της ύφεσης. Η οικονομία αναμένεται να συρρικνωθεί 6,9 τοις εκατό αυτό το έτος, το ίδιο με το 2011, σύμφωνα με την Αθήνα-με βάση το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών. Από το 2008, ο αριθμός των ανέργων έχει τριπλασιαστεί σε επίπεδα ρεκόρ, φθάνοντας το επίπεδο των 23,6 τοις εκατό.

Άνγκελα Μέρκελ

Περισσότερα από 25.000 διαδήλωσαν χθες στην Αθήνα η γερμανική καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έκανε την πρώτη της επίσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα μέσα σε πέντε χρόνια. Μέρκελ ενημέρωση πίεση προς τον πρωθυπουργό Antonius Σαμαρά να ανταποκριθεί γερμανική ηγεσία δεσμεύσεις λιτότητας σε αντάλλαγμα για τη διάσωση ύψους € 240 δισεκατομμύρια (309.000.000.000 δολάρια).
Η αύξηση της ανεργίας οδήγησε σε κυβερνητική υποστήριξη για την εξόρυξη, σύμφωνα με τον Eduardo Eldorado του Moure, αντιπρόεδρος της εταιρείας και γενικός διευθυντής για την Ελλάδα, και Sharpe, τώρα Διευθύνων Σύμβουλος του Europa Πόρων ΕΠΕ
Το 2011 υλοποίησε την Ελλάδα "Fast Track" πρόγραμμα για να τονώσει τις επενδύσεις σε έργα που είναι εθνικής σημασίας, συμπεριλαμβανομένων των μεταλλείων χρυσού. Το υπουργείο περιβάλλοντος έχει επιταχυνθεί το θέμα των αδειών.
Ελλάδα επιδιώκει € 50 δισεκατομμύρια μέχρι το 2020, την πώληση συμμετοχών σε εταιρείες κράτος και ακίνητη περιουσία για να πληρούν τις προϋποθέσεις της διάσωσης της και να μειώσει το χρέος. Τον περασμένο μήνα το Ελληνικό Αναπτυξιακό Ταμείο, δήλωσε η Λάμδα Development SA μονάδα προσφορά € 81 εκατομμύρια για να μισθώσει το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης στην Αθήνα για 90 χρόνια στην πρώτη πραγματική ιδιωτικοποίηση ακινήτων στο πλαίσιο του σχεδίου.
"Έχουμε παρατηρήσει μια τεράστια αλλαγή στην Ελλάδα την εποχή που ήταν εκεί οδηγείται από την οικονομική κρίση", δήλωσε ο Sharpe. "Με την πτώση του τουρισμού και με την κρίση που κατέρρεαν σε Ευρώ με τα είχαν πραγματικά καμία επιλογή."

Άδειες Ακυρωθείσα

European Goldfields αγωνίστηκαν για περισσότερο από πέντε χρόνια για να κερδίσει περιβαλλοντικές άδειες για την εξόρυξη των Σκουριών και της Ολυμπιάδας έργα χρυσού. Μετοχών της εταιρείας υποχώρησαν ή αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 10 τοις εκατό κατά καιρούς ως κερδοσκοπία ή εκθέσεις των καθυστερήσεων άδεια ή επικείμενη εγκρίσεις έφτασε τους επενδυτές.
TVX Gold Α.Ε. επανειλημμένα συγκρούστηκαν με τους τοπικούς αξιωματούχους της κυβέρνησης και των δικαστηρίων και τελικά εγκατέλειψε την Ελλάδα το 2003, μετά από άδεια της για την Ολυμπιάδα έχουν κηρυχθεί παράνομη και ακυρωθεί. TVX είχε δαπανήσει περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια την ανάπτυξη έργων χρυσού στη χώρα.
TVX λειτουργεί επίσης το ορυχείο Stratton που έκλεισε μετά από αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης διέταξε την εταιρεία να αναστείλει τη λειτουργία, επειδή μια σήραγγα εξερεύνηση επεκτείνεται κάτω από μια κοντινή πόλη. Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία ότι η εταιρεία θα ξεκινήσει εξόρυξη κάτω από τα σπίτια τους.

Περιβαλλοντική Αντιπολίτευσης

Οικολογία και οι τοπικές αντιπολίτευση παραμένει το μεγαλύτερο εμπόδιο για την εξόρυξη χρυσού στην Ελλάδα, σύμφωνα με Sharpe του Europa. "Υπάρχει μια ισχυρή λόγος της αντιπολίτευσης για τα ορυχεία προχωρά. Αυτά δεν είναι εγκαταλελειμμένες βιομηχανικές περιοχές, υπάρχει μια σαφής επιλογή μεταξύ του τουρισμού και της εξόρυξης », δήλωσε ο Sharpe. "Μπορούν απλά να επισημάνω στην TVX και το χάος που άφησαν. Είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση να κάνει. "
Οι τοπικές χωρικοί και οι διαδηλωτές εξόρυξης από τη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκαν με την αστυνομία στην περιοχή Σκουριές τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τοπικό τύπο εκθέσεις .
Moure Eldorado στοίχημα είναι περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια που αντιρρησίες να επεκτείνει την εξερεύνηση χρυσού στην Ελλάδα θα πρέπει να επηρεάζονται. Η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει περίπου 1 δισ. δολάρια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.
"Νομίζω ότι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι είναι μέρος της λύσης, ότι μέρος της οικονομικής ανάκαμψης θα είναι λόγω της εξόρυξης», δήλωσε ο Moure. "Είμαι πεπεισμένος ότι οι άνθρωποι που αντιτίθενται έργα μας θα έρθει να συνειδητοποιήσει ότι η εξόρυξη μπορεί να είναι μια θετική δύναμη για αλλαγή."
Για να επικοινωνήσετε με το δημοσιογράφο σε αυτήν την ιστορία: Θωμάς Biesheuvel στο Λονδίνο tbiesheuvel@bloomberg.net
Για να επικοινωνήσετε με το συντάκτη υπεύθυνοι για αυτήν την ιστορία: John Viljoen του www.bloomberg.com BLOOMBERG στο jviljoen@bloomberg.net

1 σχόλιο:

  1. Η καρδιά μου έχει σπάσει τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν σαν να μην βρήκα ξανά ποτέ αυτό που λέγεται αγάπη. Φώναξα και φώναξα για μέρες και νύχτες για τα τελευταία δύο χρόνια αναζητώντας βοήθεια για το πώς θα μπορούσα να πάρω πίσω τον σύζυγό μου αλλά δεν μπορούσα να πάρω βοήθεια γύρω από τη στιγμή που έψαχνα για βοήθεια στο διαδίκτυο όπου βρήκα τον Dr goko επαίνεσε και που δόθηκε από τόσους πολλούς πολίτες παγκοσμίως για τις καλές πράξεις του. Τον ήρθα σε επαφή με για βοήθεια και με διαβεβαίωσε και μου είπε ότι οι ημέρες μου λύπης τελείωσαν τον αμφέβαλα αρχικά γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο πια. Μου είπε και μου εγγυάται ότι ο σύζυγός μου θα πάει πίσω σε μένα μέσα σε 48 ώρες αφού τελειώσει με την προετοιμασία της βοήθειας μου και έκρυψα στα λόγια του και ακολούθησα τις οδηγίες του και έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν και βλέπω ο άντρας μου να επιστρέφει μου και είμαι χαρούμενος και πάλι με ένα υπέροχο, φροντίζοντας σύζυγο ευλογημένο με δύο υπέροχα παιδιά γι 'αυτό δεν θα σταματήσω να λέω για την καλή δουλειά του. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για οποιαδήποτε βοήθεια στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του: Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com μπορείτε να του δώσετε να τον προσθέσετε σε chat και chat Viber +2348056398964

    ΑπάντησηΔιαγραφή