INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "Ε"


ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΞΑΡΗ – ΓΚΙΟΛΒΑ
ΤΗΛ. 210 80 31 723


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ
ΟΜΑΔΑΣ Ε ΚΑΙ Γ. ΓΚΙΟΛΒΑ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΕΛ. ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/06/11

Στο άρθρο του Μηνα Παπαγεωργίου η ομάδα Ερευνητών – Εφευρετών – Επιστημόνων την οποία διηύθυνε ο Γ. Γκιόλβας από το 1975 έως 2003 εμφανίζετε ως «ΟΜΑΔΑ Ε » ονομασία που δεν ισχύει και την έδωσε πρώτος Αρίων Νασιάκος ή Νασιάκης και ακολούθησαν οι Κεραμιδάς, Φουράκης και εκατοντάδες άλλοι.

Στο άρθρο εμφανίζεται η ομάδα αυτή ως δήθεν ιδρυθείσα από τη ΜΑΣΟΝΙΑ!
Με ένα παραλήρημα από μυθεύματα περί βοσκού που πριν 200 χρόνια συνάντησε στην Πελοπόννησο τον Απόλλωνα , φόρμα που είναι παρμένη από ιστορία ίδια Γάλλου καλλιτέχνη. Εμφανίζουν ως υποστηρικτές κυρίως εκδότες π.χ Αθανάσιο Γεωργιάδη, Ι. Φουράκη, Π. Βουδούρη κ.α.

Ενώ είναι από πολλών ετών γνωστών ότι εκδότες τινές έφτιαξαν από πολλών ετών παρέα που πραγματοποιεί παράνομους εράνους δήθεν για την δήθεν Ε με κορύφωση τηλεοπτικές εμφανίσεις του 12 του 2004 και 1ου και 2ου 2009 και περιοδικά μηνιαία με σχετικά άρθρα στην ίδια περίοδο που ζητούσαν λεφτά από βιομηχάνους και εφοπλιστές. Αυτά έγιναν κυρίως μετά το θάνατο του Γκιόλβα το 2003 χωρίς να υπάρχει φορέας μόνιμος και νόμιμες διάτρητες αποδείξεις από την εφορία. Έλαβαν ποσά από βιομηχάνους εφοπλιστές, φιλέλληνες αρχηγούς κρατών και άλλα πρόσωπα. Άλλο πρόσωπο εξάλλου παραδέχτηκε τηλεοπτικά και σε συζητήσεις ότι είχε πάρει 300 εκατομμύρια δραχμές από τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Ορισμένοι εμφανίστηκαν και ότι συγκεντρώνουν δήθεν κεφάλαια για την δημιουργία πανεπιστημίου της Ε. Την προσπάθεια υποστήριξαν και άτομα που εμφανίστηκαν ως κληρονόμοι του Γκιόλβα ακόμη και άτομο που εμφανίστηκε ως δήθεν γιός του

Στο άρθρο, ουδεμία αναφορά γίνεται στο αρχείο Γκιόλβα που βρίσκεται στα Μελίσσια σε 560 τ.μ αποθήκη με 63 από τις 69 εφευρέσεις του (πέραν αυτών υπήρχαν και 8 αμυντικές προς τον Ελληνικό Στρατό).

Το φωτογραφικό υλικό της ομάδας που βρίσκεται εκεί καθώς και τα video – συνεντεύξεις όλων των αρχηγών σε super 8, beta κ.α.
Αναφορά για το υποηχητικό πυροβόλο που δόθηκε στο ινστιτούτο Preveaux της Γαλλίας και κατέβαλλαν οι Γάλλοι δώρο κάποιων εκατομμυρίων δραχμών στον εφευρέτη καθώς και τα 18.500.000 δραχμές που είχε λάβει για το αντιαεροπορικό Άρτεμις και άλλα σημαντικά δεν αναφέρονται.

Το αρχείο 1420 τ.μ του ινστιτούτου ΑΧΑΝΑ ΙΗ που εμπεριέχει τα 560 τ.μ της ομάδος είναι η συνεχής απόδειξη των εργασιών του Γκιόλβα και των άλλων μελών της το οποίο άρθρο αμφισβητεί εσκεμμένα.

Τα απόρρητα video των συνεντεύξεων των κορυφαίων μελών προς τον Γεώργιο Πάλμο από τα οποία έχουν βγει στον αέρα τρεισήμισι λεπτά (3,5’ ) στον Λιακόπουλο, τρεισήμισι λεπτά στον Χαρδαβέλα , και τέσσερα λεπτά σε άλλη εκπομπή, αποδεικνύουν την πορεία της ομάδος και το ιστορικό του Γκιόλβα. Ο κατέχων αυτά ως έμαθα σκοπεύει μελλοντικά να τα κοινοποιήσει.

Παρά το ότι υποστήριξαν την οργάνωση της 1ης έκθεσης και συνεδρίου ευρεσιτεχνιών – εφευρέσεων που έγινε στο περιστέρι τον Οκτώβριο του 2010 ουδεμία αναφορά γίνεται για την συνέχεια της ομάδας Γκιόλβα την λεγομένη «Ομάδα Πάλμου, 81 εφευρετών» με εκπληκτικές ανακαλύψεις εκ των οποίων αρκετές βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Ο παλμικός κινητήρας αιθερικού κοινού π.χ, θεωρείται πλέον σημαντική εφεύρεση όλων των εποχών με 2.500 εφαρμογές. Youtube EREYNHTIKHOMADA

Ουδεμία αναφορά για τις 3 συναντήσεις ΤΕΣΛΑ – ΓΚΙΟΛΒΑ και το HAARP με το όνομα ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ που ανέπτυξε ο Γιώργος και παρεδόθη στο βασιλιά το 57. Για το HAARP έχει δημοσιευθεί δισέλιδο άρθρο στην ESPRESSO της γραμματέως της ομάδας Χαράς Σιδηροπούλου που αναφέρει και το σύστημα Argus (πρόκληση σεισμών). Πληροφοριακά το HAARP – ARGUS 2 είναι στην αποθήκη. Καθώς και το HAARP – YΛΛΑΣ που δημιουργεί τυφώνες. Επίσης και όλα τα σημαντικά που έχει κάνει η ομάδα από το 1912 υπάρχουν σε φωτογραφίες και videos.

Στο άρθρο δεν αναφέρεται καθόλου το πώς έσωσε η ομάδα την Θεσσαλονίκη από τους Βουλγάρους.

Εκστρατεία δυσφήμισης εναντίον μου του ΓΚΙΟΛΒΑ και του ΠΑΛΜΟΥ εξ απολύσανε μέσω ALTER και εντύπων με κορύφωση εκπομπές στις 18/12/2004, 31/01/2009 και 21/2/2009.

Στα έντυπα προσπάθησαν μέχρι και να εμφανίσουν τον ΓΚΙΟΛΒΑ ως μέθυσο. Η αντιπαράθεση αυτή από το 2002 μεταξύ ALTER και ομάδας ΓΚΙΟΛΒΑ προφανώς θα λήξει σύντομα με το κλείσιμο ALTER.

Εξάλλου έγγραφο από το Α.Τ Βριλησσίων προ εφταετίας αποδεικνύει για το ποιοι προσπάθησαν να δυσφημίσουν τον Γεώργιο Πάλμο φοβούμενοι ότι θα πάρει την θέση του Γκιόλβα κατηγορώντας τον ότι δήθεν πήρε μέσω το Αλέξανδρου Νασιάκου 60 εκατομμύρια δραχμές από Αυστραλό φιλέλληνα.

On camera συνέντευξη του Α. Νασιάκου – Νασιάκη αποδεικνύει τι πραγματικά συνέβη. Η απειλή εξόντωσης του κ. Κώστα Χαρδαβέλα στις 21/02/2009 προς τον Γεώργιο Πάλμο ότι θα τον εξοντώσει εντός 3 ημερών ανακοινωθείσα στην εκπομπή του και η φούσκα που προέκυψε ως αποτέλεσμα αποδεικνύουν όχι μόνο το πρόβλημα ορισμένων , αλλά έκτοτε τρέμουν να αναφέρουν και το όνομα Πάλμος.

Σύλλογοι Ε – μη κερδοσκοπικές και άλλες οργανώσεις έχουν εμφανιστεί πολλές όλες μετά το 1993 και όχι το 1950 που αναφέρει ψευδώς ο κ. Μηνάς Παπαγεωργίου.
Ορισμένες εξ’αυτών έχουν πραγματώσει και πραγματικούς εράνους.
Όμως την ιερή προσπάθεια των Ωνάση – Γκιόλβα – Γεωργιάδη Πιλότου, Ι. Πασά, Μ. Νικολάου κ.α δεν είναι δυνατόν να σπιλώνουν εκδοτικά συμφέροντα ή συμμορίες που συστήνονται για μαϊμού εράνους και να στηρίζουν αυτές μεγάλες εφημερίδες και reporter εν αγνοία τους.

Σε δολοφονικές ενέργειες έξι (6) άτομα έχει χάσει η οικογένεια Κέννεντυ, τέσσερα (4) η οικογένεια Ωνάση, τέσσερις (4) η οικογένεια Γεωργιάδη και πολλοί άλλοι.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.

Φωτογραφίες, videos, έντυπα, έγγραφα που αποδεικνύουν όλα τα ανωτέρω είναι στην διάθεση της εφημερίδας προς αποκατάσταση της αλήθειας .
50 φωτογραφίες του Γεωργίου Γκιόλβα από την δράση του σε όλο τον κόσμο υπάρχουν στο αρχείο των 1420 τ.μ εκ των οποίων τα 560 είναι της ομάδας καθώς επίσης και video των Κέννεντυ – Ωνάση – γιού του Ωνάση – φωτογραφίες του Ιωάννη Γεωργιάδη και άλλων. Πιστεύω ότι η αλήθεια για τους Κέννεντυ – Ωνάση και Γκιόλβα πρέπει επιτέλους να βγει στον αέρα. Ο κύριος Γεώργιος Πάλμος την 06/07/01 εμφανίστηκε στην εκπομπή TV Μακεδονία του Σόλωνα Αμπατζή με έγραφα των Ωνάση , John F. Kennedy και Γεωργίου Γκιόλβα ως εκπρόσωπος της ομάδος γνωστής στους δημοσιογράφους ως Ε και ξαναβγήκε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ως εκπρόσωπος της ομάδος πολλές φορές και σε άλλες εκπομπές όπως στην εκπομπή στης 18/12/2004 του ALTER με παρουσιαστή τον κύριο Χαρδαβελα , σχετική αναφορά για την παρουσία του στις 06/07/01 στον Σόλωνα Αμπατζή έγινε σε πρόσφατη εκπομπή του TV Μακεδονία και του Σόλωνα Αμπατζή στις 05/06/11 η οποία επαναλήφθηκε η εκπομπή αυτή στης 11/06/11 δηλαδή συμπτωματικά υποτίθεται την μέρα που βγήκε το δημοσίευμα στο περιοδικό Φαινόμενα το οποίο επιμένει να αγνοεί την ύπαρξη του εκπροσώπου της ομάδας παρά ότι έχει βγει στο εσωτερικό και εξωτερικό την τελευταία δεκαπενταετία πολλές φορές σε εκπομπές..
Εξάλλου στη διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών 147-2011 της ημερομηνίας 22/02/2011 του αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Γεωργίου Σ. Νουλη γίνετε εμφανές ότι ο ίδιος ο Φουρακης κατονομάζει τον Γεώργιο Παλμο ως επίσημο εκπρόσωπο της ομάδας Ε και το ακριβές κείμενο είναι ότι σε αυτό το σημείο ο Φουρακης ανεφέρε το εν λόγο πρόσωπο ως επίσημο εκπρόσωπο της ομάδας Ε κατονομάζοντας αυτόν ως Γεώργιο Παλμο και με σχετική δήλωσή του δείχνει ότι πράγματι εκπροσωπεί την εν λόγο οργάνωση . Είναι προφανές λοιπόν ότι όλοι αυτοί έχουν αναφέρει κατά καιρούς κείμενα περί ομάδας Ε και αγνόησαν τον επίσημο εκπρόσωπο που εδώ και πολλές δεκαετίες είναι εγγράφως εξουσιοδοτημένος το κάνουν εσκεμμένα για να παραπλανήσουν το κοινό και πιθανότατα το κάνουν λόγω της αντιπαράθεσης που είχε με τη μασονία διότι κατά την περίοδο 1981 και μετά είχε έντονη αντιπαράθεση με την μασονία με αποτέλεσμα να στείλει στον εισαγγελέα σχεδόν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της τότε μασονίας εξαιρουμένου ενός ατόμου του κυρίου Μανεα που δεν συμμετείχε με αποτέλεσμα να εκδοθεί βούλευμα για ορισμένους να δικαστούν δε κάποια άτομα σε μια δίκη που έγινε με 31 μάρτυρες υπερασπίσεως και ένα μάρτυρα κατηγορίας ο οποίος κατά την μέση της δίκης συνοδευόμενος από δυο άτομα απειλήθηκε μέσα στο κτήριο των δικαστηρίων από ενόπλους για να εγκαταλείψει την δίκη με αποτέλεσμα οι δικαζόμενοι να αθωωθούν λόγω ελαχίστων αμφιβολιών . Είναι προφανές λοιπόν ότι υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ Γεωργίου Παλμου και μασονίας τουλάχιστον από το 1981 με πολλές δημοσιεύσεις μεταξύ των οποίων του Γιάννη Ντασκα 13 δημοσιεύσεις πρωτοσέλιδα και άλλες αναφορές συνεχόμενα όπου ο Γιάννης Ντασκας αναρωτιέται αν υπάρχει κράτος αν υπάρχει κυβέρνηση και αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα και βέβαια είναι γνωστό αυτή η αντιπαράθεση Γεωργίου Παλμου και μασονίας είχε σαν αποτέλεσμα την εκτέλεση του μεγάλου Ελληνα άλλα και υπαρχηγού τότε της μασονίας Χρύσανθου Κατσικοπουλου καθώς και των 2 παιδιών του του ενός ευρισκομένου εν Γερμανία .

Τέλος εμφανίζουν πολλοί εκδότες από πολλών ετών έμβλημα επικίνδυνης αιρέσεως που λειτουργεί από 90 ετών τώρα ως έμβλημα της ομάδας! Και εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος σε εκπομπή του Alter το χαρακτήρισε ως έμβλημα του Θεού. Επίσης στο άρθρο εμπλέκεται το όνομα του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου αόριστα. Ο επί 7 χρόνια εκλεγμένος εκπρόσωπος ΜΜΕ της ομάδας των 100 Γεώργιος Παλμος και στενός συνεργάτης του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου έχει περισσότερα από 15 πρωτοσέλιδα ενάντιων αιρέσεων 63 μηνύσεις
και δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές με αποτέλεσμα να έχει συνεργαστεί με τον σημερινό και από τότε εκπρόσωπο της εκκλησίας στα θέματα αιρέσεων και έχει δώσει μεγάλα χτυπήματα ενάντιων διαφόρων αιρέσεων μια εκ των οποίων φαίνεται ότι δραστηριοποιείτε σε αυτό το θέμα με το συγκεκριμένο έμβλημα .Είναι προφανές λοιπών ότι πέραν των άλλων προβλημάτων έχουμε να κάνουμε με μια αίρεση την οποία έχει θίξει ο Γεώργιος Παλμος από δεκαετίας και της οποίας ο στόχος είναι η κατάληψη της εξουσίας .

Παρακαλώ όπως δημοσιευθεί η επιστολή μου προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Φιλικότατα
Αικατερίνη Αξάρη Γκιόλβα
Τηλ. 210 8031723

Για πληροφορίες 6979360958-6909187712

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου