INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

COOK ISLANDS: Πώς να επενδύσετε χρήματα και να μείνετε εκεί!



ΜΗ COOK Islanders ζητούν άδεια να διαμένουν ή να δραστηριοποιηθούν στην Νήσοι Κουκ πρέπει να λαμβάνει υπόψη τρεις καταστατικού: -

  • Η Επενδυτική Αναπτυξιακός Νόμος 1995-6.
  • Οι περιορισμοί Μισθώσεις Πράξη του 1976.
  • Το Residence είσοδο και έξοδο του 1977.
Το πιο σημαντικό είναι ο νόμος Επενδύσεις Αναπτύξεως που ορίζει ότι όλοι οι ξένοι οργανισμοί ή εταιρείες που θέλουν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση πρέπει να έχει προηγουμένως την έγκριση και την εγγραφή προγραμματισμένων δραστηριοτήτων τους.
Μισθώσεις Ο νόμος Περιορισμοί δεν επιτρέπει την ιδιοκτησία freehold της γης. Κάθε πρόσωπο / s μπορεί να μισθώσει γη για διάστημα έως πέντε ετών. Κάθε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι ένα μέγιστο των 60 ετών πρέπει να εγκριθεί από μια επιτροπή που έχει συσταθεί σύμφωνα με το νόμο. Κύρια λειτουργία της επιτροπής είναι να ρυθμίσει μίσθωσης για τους ανθρώπους, εκτός από Cook Islanders και τους μόνιμους κατοίκους.
The Residence εισόδου και Πράξη Αναχώρηση απαιτεί ότι ο καθένας εκτός από Cook Islanders και τους μόνιμους κατοίκους που επιθυμούν να ζήσουν και να εργαστούν στα νησιά πρέπει πρώτα να αποκτήσετε μια εργασία και κατοικία επιτρέπουν.

Το άρθρο 17 του νόμου Ανάπτυξης Επενδύσεων αναφέρει: -
"Καμία ξένη επιχείρηση διεξάγει εργασίες στο Νήσοι Κουκ σε οποιαδήποτε δραστηριότητα εκτός και αν η αλλοδαπή επιχείρηση είναι εγγεγραμμένη σε σχέση με τη δραστηριότητα αυτή σύμφωνα με τον παρόντα νόμο».

«Ξένες επιχείρηση» σημαίνει επιχείρηση με πάνω από το ένα τρίτο ξένη ιδιοκτησία. Εγγραφή αιτήσεις πρέπει να γίνουν στην Νήσοι Κουκ Διοικητικό Συμβούλιο Προώθησης Επενδύσεων. Υπάρχουν διάφορα κίνητρα και παραχωρήσεις για τη δασμολογική προστασία, εισαγωγικούς δασμούς και παραχωρήσεις εισφορά, φορολογικές ελαφρύνσεις μέσω της επιταχυνόμενης απόσβεσης, επίδομα για την κατάρτιση ομόλογό του και την πρόσληψη του Cook Islanders από το εξωτερικό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνει υπόψη του Κώδικα Επενδύσεων, η οποία εξηγεί γενικά της κυβέρνησης επενδυτική πολιτική. Ο κώδικας αναφέρει: -

«Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να προβλεφθεί σε περίπτωση νέων ξένων επενδύσεων για την απόκτηση των μετοχών από ή για λογαριασμό του Cook νησιώτες, ή για κοινοπραξίες με επιχειρήσεις που ανήκουν ή ελέγχονται από Cook Islanders".

Ο όρος "Cook Islanders" περιλαμβάνει Νήσοι Κουκ Μαορί και μόνιμοι κάτοικοι. Το Διοικητικό Συμβούλιο Επενδύσεων Ανάπτυξης Νομισματικό Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να παρεκκλίνει από αυτές τις απαιτήσεις, εάν ο επενδυτής μπορεί να αποδείξει ότι οι προσπάθειες δεν ήταν επιτυχείς για να προσελκύσουν τη συμμετοχή Cook Νησιωτών.
Εάν η επιχείρηση επιθυμεί να μισθώσει γη για να ασκεί τις δραστηριότητές της και αν η γη είναι στο επίκεντρο της δραστηριότητας, για παράδειγμα, ξενοδοχείο / μοτέλ καταλύματα, το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται να απαιτήσει τη μίσθωση συμφωνία για την παροχή για τους εκμισθωτές να δοθεί ένα μερίδιο από τη δραστηριότητα. Αυτό είναι ένας σύντομος οδηγός και μόνο ένας δικηγόρος θα πρέπει να ζητείται η γνώμη για συμβουλές.
Ο νόμος Επενδύσεις Αναπτύξεως δεν επιτρέπει οποιαδήποτε ξένη επιχείρηση (μια επιχείρηση με πάνω από το ένα τρίτο ξένη ιδιοκτησία) να ασκεί τις δραστηριότητές της στην Νήσοι Κουκ, σε κάθε δραστηριότητα, εκτός αν είναι εγγεγραμμένος.
αιτήσεις εγγραφής πρέπει να γίνουν στην Νήσοι Κουκ Διοικητικό Συμβούλιο Επενδύσεις Αναπτύξεως . Υπάρχουν διάφορα κίνητρα και παραχωρήσεις για τη δασμολογική προστασία, εισαγωγικούς δασμούς και παραχωρήσεις εισφορά, φορολογικές ελαφρύνσεις μέσω της επιταχυνόμενης απόσβεσης, επίδομα για την κατάρτιση ομόλογό του και την πρόσληψη του Cook Islanders από το εξωτερικό.
κώδικα επενδύσεων του διοικητικού συμβουλίου λέει ότι γενικά θα πρέπει να προβλεφθεί σε περίπτωση ενός νέου ξένων επενδύσεων για την απόκτηση των μετοχών από ή για λογαριασμό του Cook νησιώτες, ή για κοινοπραξίες με επιχειρήσεις που ανήκουν ή ελέγχονται από Cook Islander.


Οι ξένες επενδύσεις στην Νήσοι Κουκ
Η Επιχειρήσεων Εμπορίου Διοικητικό Συμβούλιο Επενδύσεων περιγράφει ως εξής τα βήματα και τις πληροφορίες που απαιτούνται για την επιτυχή εγγραφή μιας ξένης επιχείρησης στην Νήσοι Κουκ. Εξωτερικών Εγγραφή Κατάλογος Επιχειρήσεων Εξωτερικών της εταιρείας: -


  • Επιχειρηματικό σχέδιο
  • Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης καταχώρισης
  • Ολοκληρώθηκε λόγω μορφή επιμέλεια
  • Δύο αναφορές (από δικηγόρο, λογιστή, τραπεζίτης)
  • Αστυνομία αναφορά χαρακτήρα από τη χώρα
  • Υγεία μορφή έκθεσης (έκθεση περιλαμβάνει HIV? Γρίπης έκθεση της γρίπης, εάν από τις χώρες της Ασίας)
  • Αντιγραφή των στοιχείων του διαβατηρίου και φωτογραφία
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • NZ $ 750,00 αμοιβή


Κοινοπραξία ξένη εταιρεία: -

  • Αντίγραφο του καταστατικού
  • Αντίγραφο του καταστατικού του συλλόγου
  • Συμμετέχουν Γη
  • Αντίγραφο της πράξης της μίσθωσης
  • Αγορά μια υπάρχουσα επιχείρηση
  • Αντίγραφο της συμφωνίας πώλησης και αγοράς


Επιφύλαξη τομείς των επενδύσεων: -
Ορισμένες περιοχές των επενδύσεων που προορίζονται για Cook Islanders μόνο: -
Γεωργία

  • Εμπορική γεωργικών τροφίμων ή θαλάσσιων πόρων παραγωγής
  • Περλ γεωργία
  • Εμπορική υδατοκαλλιέργεια ή συλλογή μαργαριτάρι κέλυφος, τα ψάρια ή άλλα ύφαλο ή λιμνοθάλασσα προϊόντα
  • Φρέσκα μεταποίησης ιχθύων
  • Φρέσκα ψάρια και εξαγωγής Βιομηχανία παραγωγής
  • Επεξεργασίας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων πάγωμα και αποξήρανση, ή εμφιάλωση ποτών
  • Μεταξοτυπία των υφασμάτων ή άλλων αγαθών μορφής τεμαχίων
  • Κάνοντας της παραδοσιακής χειροτεχνίας ή πολιτιστικών και αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών αναπαραγωγές)
  • Ηχογραφήσεις του πολιτιστικού τουρισμού παραστάσεις
  • Στέγαση επισκεπτών
  • Μηχανοκίνητο όχημα ενοικιάσεις
  • Τουριστικές εκδρομές ή μεταφορές
  • Οικολογικός τουρισμός Άλλες περιοχές
  • Κινηματογράφος επιχειρήσεις
  • Αρτοποιεία ή ζαχαροπλαστεία
  • Παντοπωλείο λιανικής πώλησης (συμπεριλαμβανομένων διάφοροι καταστήματα, superettes, και σούπερ μάρκετ)
  • Ιδιοκτησία της γκαλερί για τα έργα ζωγραφικής ή άλλες εικαστικές τέχνες
  • Εστιατόρια, καφετέριες, ή άλλη παρασκευή τροφίμων και λειτουργίες πώληση
  • Λιανικό των παραδοσιακών πολιτιστικών ή χειροτεχνίας και χειροποίητα αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών αναπαραγωγές)
  • Πωλήσεις ή προμήθεια του υλικού του υπολογιστή ή συναφείς υπηρεσίες
  • Φορτηγά και μεταφορικά επιχειρήσεις
  • Πλυντήριο ρούχων ή drycleaning
  • Ήχου ή βίντεο παραγωγής, ενοικίαση, ή πώληση Εξαιρέσεις Οι ακόλουθες εξαιρέσεις έχουν καθιερωθεί, σε περιπτώσεις όπου οι ξένοι μπορούν να επιθυμούν να επενδύσουν στην οικονομία Νήσοι Κουκ, ειδικά στις παρακρατούμενες περιοχές Επενδύσεων: - 1. Η ξένη επιχείρηση επιθυμεί να αποκτήσει μια υπάρχουσα επιχείρηση, παρά το γεγονός ότι μπορεί να αναφέρονται στις παρακρατούμενες περιοχές Επενδύσεων, όπου ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έχει καταβάλει πραγματική προσπάθεια να αποδειχθεί και στην ικανοποίηση του BTIB να πωλήσει την επιχείρηση να Cook Islanders, αλλά
    • Δεν μπόρεσε να το κάνει? Ή
    • Έχει τη δυνατότητα να το κάνουν μόνο σε μια τιμή τόσο πολύ κάτω από την τιμή πώλησης που λαμβάνεται με την ξένη επιχείρηση, ότι σε όλες τις περιπτώσεις θα ήταν παράλογο να απαιτήσει από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να πωλήσει σε Cook Islander.
  • 2. Η ξένη επιχείρηση επιθυμεί να δημιουργήσει μια νέα επιχείρηση σε μια δραστηριότητα όπου
    • Υπάρχει μια αποδεδειγμένη ζήτηση για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα? Και
    • Δεν Cook Islander αυτή τη στιγμή ασκούν δραστηριότητες στην εν λόγω δραστηριότητα.
    3. Υφιστάμενες επιχειρήσεις Νησιά Κουκ δεν διαθέτουν τους πόρους για να εκτελέσει το συγκεκριμένο έργο (π.χ. εξειδικευμένη κατασκευή του έργου), η οποία περιλαμβάνει τη δραστηριότητα.
    4. Η ξένη επιχείρηση είναι μια κοινή επιχείρηση συμμετέχουν Cook νησιώτες (η μεγαλύτερη είναι η ιδιοκτησία και τη συμμετοχή Cook Islanders, το πιο πιθανό είναι να λάβει την έγκριση).
    Κοινοπραξία
    των τοπικών εταίρων που αναζητούν βοήθεια από το εξωτερικό, από την άποψη των οικονομικών επενδύσεων, βάσει ενεργητικού των επενδύσεων ή τεχνογνωσία, μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει να εγγραφούν BTIB. Μητρώο των επιχειρήσεων και των επενδυτικών ευκαιριών Μέσα από αυτό το μητρώο, το Διοικητικό Συμβούλιο Επιχειρήσεων Εμπορίου Επενδύσεων έχει ως στόχο να συνδέσει τους τοπικούς εταίρους με ένα διεθνές δίκτυο των αγοραστών, τους επενδυτές και τις πηγές χρηματοδότησης, και να αυξήσει την οικονομική ανάπτυξη και την απασχόληση στα Νησιά Κουκ. Η BTIB αναπτύσσει ένα μητρώου των επενδυτικών ευκαιριών, τα προγράμματα επέκτασης χρειάζεται εταίρους και νέες ιδέες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει με τις αιτήσεις για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης από τις περιφερειακές και διεθνείς οργανισμούς, όπως το Ταμείο Στήριξης Marketing από τον Ειρηνικό Γραμματεία του Φόρουμ. τίτλους Μονάδα Στο Νήσοι Κουκ η κυριότητα ενός κτιρίου απαιτεί ότι έχετε στην κατοχή σας, είτε την πλήρη κυριότητα του οικοπέδου επί του οποίου έχει κατασκευαστεί το κτήριο ή έχετε μια μίσθωση της γης. Η Μονάδα νόμος δίνει τη δυνατότητα στους τίτλους ιδιοκτησίας του ένα καθορισμένο τμήμα του κτιρίου (που αναφέρεται ως «μονάδα»), χωρίς ο ιδιοκτήτης να χρειάζεται να είναι ο μισθωτής της γης. Η μορφή της είναι γνωστή ως υποδιαίρεση ενός τίτλου μονάδα δημιουργήθηκε κάτω από τους τίτλους Μονάδα Act 1972. Χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια σειρά από διαφορετικές ιδιότητες (που μπορεί να είναι διαμερίσματα, μονάδες ή ημι-ανεξάρτητο κατοικίες) πάνω από ένα υπάρχον αγροτεμάχιο, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν ανώτερα και κατώτερα όρια για την ακίνητη περιουσία, όπως σε ένα high- αυξάνονται τα επίπεδα ανάπτυξης που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ορισμού του τίτλου. Τίτλους Μονάδα είναι επίσης χρήσιμα σε μικρότερες ενιαίο εξελίξεις επίπεδο ως τα όρια μεταξύ των κτιρίων και κατοικιών και είναι εύκολο να προσδιοριστεί.
    Οι δικηγόροι στην Νήσοι Κουκ περιλαμβάνουν:
    - Browne Harvey @ Συνεργάτες PC, PO Box 429, Ραροτόνγκα. Τηλέφωνο: 682 24 567 Φαξ: 682 561, E-mail: law@browneharvey.co.ck
    PC Νόμος Γκίμπσον, PO Box 144, Ραροτόνγκα. Τηλέφωνο: 682 24 828 E-mail: law@gibson.co.ck
    Μικρή & Matysik PC, PO Box 167, Avarua, Ραροτόνγκα. Τηλέφωνο: 682 21 619 Φαξ Όχι: 682 21 615. E-mail: info@lawyers.co.ck
    Tim Arnold PC, PO Box 486, Ραροτόνγκα. Τηλέφωνο: 682 23 569 Φαξ: 682 23 568. goloco@steamshed.co.ck

    Λογιστές στην Νήσοι Κουκ περιλαμβάνουν: -

    KPMG Peat Marwick, Ραροτόνγκα. Τηλέφωνο: 682 20 486 Φαξ: 682 21 486
    ​​Τάσεις Limited, PO Box 1040, Rarotonga. Τηλέφωνο 682 20 537 Φαξ: 682 24 537

    Οι τράπεζες στην Νήσοι Κουκ περιλαμβάνουν: -

    ANZ Banking Group Ltd, PO Box 907, Ραροτόνγκα. Τηλέφωνο: 682 21 750 Fax: 682 21 760
    Τράπεζα των Νήσων Κουκ, PO Box 113, Ραροτόνγκα. Τηλέφωνο: 682 29341 Fax: 682 29343 e-mail: cash@bci.co.ck
    Westpac Banking Corporation, PO Box 42, Ραροτόνγκα. Τηλέφωνο: 682 22 014 Φαξ: 682 20 802 e-mail: bank@westpac.co.ck

    Μεσιτικά Γραφεία και Σύμβουλοι Ακινήτων στην Νήσοι Κουκ περιλαμβάνουν: -

    Νήσοι Κουκ Realty Ltd, PO Box 880, Ραροτόνγκα. Τηλέφωνο: 682 23 358. bafisher@oyster.net.ck
    Νήσοι Κουκ Real Estate, Τ.Θ. 3159, Ραροτόνγκα, Νήσοι Κουκ. Τηλέφωνο: 682 55 678. info@cookislands-realestate.com
    Realty Ραροτόνγκα, PO Box 149, Ραροτόνγκα. Νήσοι Κουκ. Τηλέφωνο: 682 26 664. john@taakokavillas.co.ck
    Η Νήσοι Κουκ είναι μια ουδέτερη χώρα φόρος για την υπεράκτια τραπεζικό τομέα. Δείτε Offshore βιομηχανία στην Νήσοι Κουκ
    Επενδυτικές ευκαιρίες
    Αγορά μετοχών σε μια επιχείρηση Rarotongan και να είναι αφεντικό του εαυτού σας. Ψάχνετε για μια αλλαγή στον τρόπο ζωής μόνιμα ή για κάποιο χρονικό διάστημα; Για την επένδυση των $ 85.000 + ΦΠΑ που μπορεί να λειτουργήσει μια νέα θαλάσσια σπορ και ψάρεμα και επιχειρήσεων ιδίων μετοχών σε αυτό και ζουν στο τροπικό παράδεισο της Rarotonga. Business έρχεται με μια βάρκα 5,7 Mac και gear.For περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με Brent bafisher@oyster.net.ck
    Πολυτελή διώροφο σπίτι σε Τιτικαβέκα με τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, διπλό γκαράζ και υπαίθρια καταστρώματα για απόλαυση. Όμορφη θέα για χαλάρωση. Για περισσότερες πληροφορίες e-mail java@oyster.net.ck
    Μαύρο Ροκ Villas προσφέρει δύο αυτόνομα καταλύματα βίλα (ευρύχωρη διαμονή για τέσσερα άνετα στο καθένα), καθώς και ιδιωτική κατοικία με άφθονο χώρο για μελλοντική επέκταση. Βρίσκεται στην πλευρά ηλιοβασίλεμα του νησιού Rarotonga στην Νήσοι Κουκ, αυτές οι βίλες διαθέτουν υπέροχη θέα πάνω από τον Ειρηνικό ωκεανό και είναι μόνο σε απόσταση αναπνοής από το διάσημο ορόσημο Rarotongan της Black Rock. Αυτή η περιοχή είναι γνωστή σε τοπικό επίπεδο για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ηλιοβασιλέματα και εντυπωσιακή πισίνα και χώρο αναψυχής. E-mail cafe@oyster.net.ck για περισσότερες πληροφορίες.
    Μια ειρηνική και ξεκούραστη διαμονή για διακοπές, βρίσκεται σε μια ιδιωτική τροπικό λόφο, με θέα τα ήρεμα ζεστά γαλαζοπράσινα νερά της λιμνοθάλασσας Muri Beach. 4 γοητευτικό, πλήρως αυτόνομα διαμερίσματα, κάθε διαμέρισμα είναι μοναδικό σε διαρρύθμιση, το μέγεθος και τη δική καταπληκτικό νησί και προοπτικές στον ωκεανό. Επιπλέον, το οποίο διαθέτει γύρω καταπράσινους διαμορφωμένους τροπικούς κήπους. Guest εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια πισίνα, διασκέδαση / chill-out-καλύβα, μπάρμπεκιου και πολλά άλλα. NZ $ 700.000. E-mail mad-runner@live.com για περαιτέρω λεπτομέρειες.
    Υπάρχουν μερικές ιδιότητες τόσο θεαματική όσο αυτή. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παγκοσμίου φήμης παραλία Muri σε Ραροτόνγκα, ένα συγκρότημα δύο υπνοδωματίων σπίτι περιλαμβάνει και ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων συν ένα στούντιο και γκαράζ. Πλήρως επιπλωμένο και λειτουργεί με επιτυχία ως κορυφαία ενοικιάσεις τουριστικών τέλος. Επεκτατική γκαζόν, φοίνικες και κήπους και μια πισίνα με θέα στη λιμνοθάλασσα! NZ $ 950.000. E-mail jandp@oyster.co.ck για λεπτομέρειες
    Αϊτουτάκι Ακίνητα προς Πώληση ή εταιρική σχέση επενδύσεων
    περίπου 1,00 Ha (2,25 στρέμματα) του prime, σε μεγάλο βαθμό ανεκμετάλλευτο, ιδιοκτησίας άκρη λιμνοθάλασσα με αξεπέραστη πανοραμική θέα σε όλη την «ωραιότερη λίμνη στον κόσμο» του. Τρέχουσα βελτιώσεις περιλαμβάνουν: Διώροφη κατοικία? Έξι μπανγκαλόου καταλύματα. Όμορφη μεγάλο κτίριο με εστιατόριο έργα από πέτρα χαρακτηριστικό, κορυφές μπαρ από μαόνι, μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας και απίστευτη θέα στη λιμνοθάλασσα (ένα τέλειο χώρο του γάμου)? Κτίριο γραφείων-cum-δεύτερη κατοικία. Τροπικούς κήπους με πολλά πλούσια μάνγκο, καρύδα και άλλα οπωροφόρα δέντρα και πολλά ακόμα επαιτεία χώρο να αναπτυχθούν. Σε ιδανική τοποθεσία, σε μια ηφαιστειακή (όχι λευκή άμμο) για την ανάπτυξη παραλία ως ένα boutique θέρετρο νερό και καταφύγιο σπορ - κρουαζιέρες λιμνοθάλασσα, windsurfing, kitesurfing, Fishing Lodge, πολυτελή εστιατόρια. Ή το κρατήσει ως πολύ τη δική του ιδιωτική κατοικία και σας απόδραση. Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τροπικά ζωή στην άκρη του παραδείσου. (55 τίτλος μίσθωση έτος) έχει οριστεί τιμή: € 1.350.000,00 (+ ΦΠΑ) ono Θα εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας των επενδύσεων. Παρακαλούμε άμεσες έρευνες για: Wayne Blake aitlodge@aitutaki.net.ck
    Δείτε Βίντεο με τα Cook Islands:  http://www.youtube.com/watch?v=e0l_1kbEI0o

     

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου