INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η Ενημέρωση έφερε στην Κορυφή το MEGA!...

Με τις πολιτικές εξελίξεις οι περισσότεροι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμά τους δίνοντας κύριο βάρος στην ειδησεογραφία και σε όσα συμβαίνουν.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο «Top 10» της χθεσινής ημέρας, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, στις έξη θέσεις βρίσκονται δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές. Η επιλογή των τηλεθεατών στην ενημέρωση και ο προγραμματισμός από τα στελέχη του MEGA να εντάξουν στο πρόγραμμά του σταθμού περισσότερες εκπομπές ανέβασε το κανάλι της Μεσογείων στην κορυφή της τηλεθέασης.

Έτσι το MEGA σημείωσε 17,2% μέσο όρο και βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό με 16,2%, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά στο γενικό σύνολο (και στην παρένθεση αναφέρεται ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό): ο ΑΝΤ1 με 13,2% (και 13%), ο ΣΚΑΪ με 12,5% (και 10,9%), ο ALPHA με 12,2% (13,1%) και η ΕΡΤ1 με 11% (και 9,4%) παρά το ότι μετέδωσε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που σημείωσε υψηλή τηλεθέαση εκείνην την ώρα, αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές… μπήκαν και βγήκαν από την κρατική τηλεόραση…!

Στην τελευταία θέση της κατάταξης βρέθηκε το STAR με 10,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 11,7% στο δυναμικό κοινό.

Αποδεικνύεται ότι σωστά λοιπόν τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να εντάξουν περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές στο πρόγραμμα του σταθμού αφού οι τηλεθεατές ανταποκρίνονται σε αυτή την αλλαγή και συντονίζονται στο κανάλι της Μεσογείων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ 
(ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ...  (ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗΣ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ-ΒΕΛΟΝΙΖΕΖΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ-ΟΥΔΕΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ) 
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΔΩ "THE YELLOW JOURNAL", ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-LIQUIDATOR (M&A'S BUSINESS EXPERT -ROOSEVELT UNIVERSITY OF CHICAGO USA)-ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΣΕ OFF-SHORE BANK IN COOK ISLANDS-ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ $ ΗΠΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ WALL STREET (DOW JONES INDEX) KAI THΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ: 41,67 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ $ ΗΠΑ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ BARRICK GOLD CORPORATION -GOLDMINES OF THE WORLD-!....   WWW.BARRICK.COM KAI ENA MIΚΡΟ ΠΕΡΙΣΕΒΩΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ 292.651 ΕΥΡΩ  ΣΕ OFF-SHORE TΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ (ΠΡΩΤΟΣ ΦΟΡΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ...)!.... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ! 
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΙΕΘΝΩΣ FREE LANCE JOURNALIST ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΞΕΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΜΜΕ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!...  ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΗΜΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΟ YOU TUBE INTERNETSITE: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!....  ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2-3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΑ ΜΕΣΩ ΟΡΟ!...)  
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ FINACE WEALTH MANAGEMENT & ASSET MANAGEMENT KAI ΣΤΙΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΟ4 ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ROOSEVELT UNIVERSITY CHICAGO USA!...  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ!
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΝΓΚΕΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 02.07.1976 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!

Οργή Ρέντσι για Βαρουφάκη και ελληνική κυβέρνηση

 

Με φράσεις όπως “τις διαπραγματεύσεις τις διέκοψε ο Βαρουφάκης” ή “το όχι του Αλέξη και των συνεργατών του μου φάνηκε αδικαιολόγητα επίμονο” ο Ιταλός πρωθυπουργόςσε συνέντευξή του στην οικονομική εφημερίδα Il Sole 24 Ore αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, αλλά και της ελληνικής πλευράς γενικότερα.

Ο Ματέο Ρέντσι αναφέρει μάλιστα στη συνέντευξή του πως «η Iταλία προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να ξαναφέρει την λογική, συμβάλλοντας στην τελευταία πρόταση της Κομισιόν, την πιο θετική και την Ελλάδα. Το όχι του Αλέξη και των συνεργατών του μου φάνηκε αδικαιολόγητα επίμονο», τονίζει ο Ρέντσι, προσθέτοντας ότι δεν συμμετείχε στο παρελθόν και δεν εννοεί να πάρει μέρος τώρα σε «περιορισμένης συμμετοχής συνόδους»

«Τις διαπραγματεύσεις τις διέκοψε ο Βαρουφάκης, δυστυχώς. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι ποιος λάθεψε πρώτος, δεν είμαστε στο νηπιαγωγείο. Διαφορετικά δεν υπάρχει μια κοινότητα. Εμείς προχωρήσαμε στην μεταρρύθμιση των συντάξεων. Αλλά δεν καταργήσαμε τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις στους Ιταλούς για να τις δώσουμε στους Ελληνες. Εμείς προχωρήσαμε σε μεταρρύθμιση του εργασιακού, αλλά δεν σημαίνει ότι με τα χρήματά μας κάποιοι έλληνες εφοπλιστές μπορούν να συνεχίσουν να μην πληρώνουν τους φόρους», προσθέτει ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Ο Ρέντσι διερωτάται «αν δεν ισχύσουν πλέον οι κανόνες τι θα συμβεί στην Ισπανία τον Οκτώβριο και στην Γαλλία σε ενάμιση χρόνο; Μπορεί να ζητά κανείς ευελιξία σεβόμενος τους κανόνες. Το να νομίζεις, όμως, ότι είσαι ο πιο πονηρός από όλους και το να μην σέβεσαι τους κανόνες είναι κάτι το διαφορετικό. Εμείς θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα, αλλά πρέπει να το θέλουν και οι Ελληνες, διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει».

Ο Ματτέο Ρέντσι προσθέτει σχετικά με το δημοψήφισμα: «αν κερδίσει το όχι κατά την άποψή μου, η Ελλάδα οδεύει προς την εγκατάλειψη του Ευρώ. Θα επιστρέψει στην δραχμή, και θα ήταν ένα δράμα, πρώτα από όλα για τους Ελληνες. Αλλά τώρα, πλέον, πρέπει να αποφασίσουν οι ίδιοι οι Ελληνες: οι ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να σεβασθούν την βούληση της Αθήνας, χωρίς να μπερδεύονται στην υπόθεση. Θέλουν να φύγουν; Θα αποφασίσει ο λαός τους. Δημοκρατία είναι μια λέξη που εφευρέθηκε στην Αθήνα.

Οι Βρυξέλλες πρέπει να την σεβαστούν. Από την μεριά τους οι Ελληνες πρέπει να γνωρίζουν ξεκάθαρα τις συνέπειες της επιλογής τους».

Σε ερώτηση της εφημερίδας, τέλος, αν υπάρχει ευθύνη της Γερμανίας και της 'Αγκελας Μέρκελ ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός απαντά:

«Η εκτίμησή μου σε σχέση με τα τελευταία δέκα χρόνια ευρωπαϊκής ιστορίας είναι διαφορετική από εκείνη της 'Αγκελα Μέρκελ. Θεωρώ αποτυχία το ότι βασίσθηκαν όλα στην δημοσιονομική πειθαρχία και στην λιτότητα. Ήμουν ο πρώτος ο οποίος στο εσωτερικό του ευρωπαϊκού συμβουλίου έδωσα μάχη για να μιλήσουμε και πάλι για ανάπτυξη και επενδύσεις. Και αύριο στο Βερολίνο θα μιλήσω και πάλι μαζί της για το μέλλον της ηπείρου μας. Αλλά το να ρίχνουμε την ευθύνη στην Γερμανία για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι ένα βολικό άλλοθι το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Το να ρίχνουμε πάντα την ευθύνη στους Γερμανούς δεν μπορεί να αποτελέσει πολιτική στρατηγική. Μπορεί να ανεβάσει το ηθικό, αλλά όχι την οικονομία. . Η Μέρκελ προσπάθησε πραγματικά να βρει μια λύση. Νομίζω ότι η κίνηση του δημοψηφίσματος την αιφνιδίασε. Ήταν στην πρώτη γραμμή για να βρεθεί μια συμφωνία, πηγαίνοντας και κατά της κοινής γνώμης της πατρίδας της. Αλλά τώρα ο κίνδυνος είναι το δημοψήφισμα να μετατραπεί σε Μέρκελ κατά Τσίπρα. Θα ήταν λάθος και είναι αυτό που επιθυμεί ο Αλέξης. Δεν είναι τυχαίο το ότι κέρδισε τις εκλογές μιλώντας περισσότερο αρνητικά για την Μέρκελ παρά με αναφορές στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό θεωρώ ότι ο φίλος μου Γιούνκερ έκανε λάθος να ξεκινήσει την εκστρατεία υπέρ του «ναι». Αυτό δεν είναι δημοψήφισμα ανάμεσα σε ευρωπαίους ηγέτες. Αυτό είναι δεύτερος, τελικός γύρος: ευρώ κατά δραχμής. Οι Ελληνες δεν πρέπει να πουν αν αγαπούν περισσότερο τον πρωθυπουργό τους ή τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αλλά αν θέλουν, ή δεν θέλουν, να μείνουν στο κοινό νόμισμα». 

"Είστε ανίκανοι"! 3 "γκουρού" οικονομολόγοι των ΗΠΑ κατηγορούν την ΕΕ για την Ελλάδα

Οι Αμερικανοί οικονομολόγοι Τζέφρι Σαξ, Μπάρι Άιχενγκριν και Πολ Κρούγκμαν κατηγορούν την τρόικα για την κρίση στην Ελλάδα, ενώ εξαίρουν τη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ζητούν περισσότερη κατανόηση από τη Γερμανία.








Τρεις από τους σημαντικότερους Αμερικανούς οικονομολόγους επικρίνουν σφοδρά την πολιτική που ακολουθεί η Ευρώπη, αλλά και η Γερμανία συγκεκριμένα, σχετικά με την κρίση στην Ελλάδα.

ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ-ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ



ΤΟ "ΤΗΕ ΥELLOW JOURNAL" NEWSPAPER IN BERLIN ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! 29.06.2015


ΤΟ "ΤΗΕ ΥELLOW JOURNAL" NEWSPAPER IN BERLIN ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!  29.06.2015  ΔΕΙΤΕ THN ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΛΑΟΠΛΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥΣ!  ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΟΙ!   ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΦΤΙΑΧΤΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ!   ΖΩΝΤΑΝΟ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)....  KOYREMA KATAΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΧΑΑ) ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ!  ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!   ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΕΚΔΩΘΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΥΡΙΟ 100.000 ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!  ΟΥΤΕ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!   ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΝΕΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!   ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΗ ΓΙΑ1 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΜΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ...  ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΔΙΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΙΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΚ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ (ΒΑΤΙΚΑΝΟ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ 100%  (ΑΡΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΤΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΟΡΡΟΣ, ΣΩΡΡΑ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ!   ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!   ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΜΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡ. ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΒΕΛΟΥΧΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΣΩ ΓΑΔΑ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ!...)....   ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!  ΕΡΩΤΗΜΑ:  ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ?  ΕΕΕΕ....  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!  ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΩΝΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΜΟΣΧΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΤΗΣ ΕΕ!  ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ, Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ...  
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΜΟΓΙΟΖΗΤΙΑΝΟ...  ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!  .... ΕΝΩ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ STA 1,34 ΕΥΡΩ /$ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 0,23 ΕΥΡΩ/$! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ BUBA ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΗΜΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ!  ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ, BRICS GOLD SYSTEM & ΒΑΝΚΙΝG ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, KAI BEBAIA KYΡIΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!  ΤΕΛΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!  ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ "ΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ:




ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (20.06.2015) ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:

Γιάννης Γαλάτης: "Η Μύκονος είναι ο Μύκονος, ο γιος του Απόλλωνα" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "YELLOW JOURNAL" ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ!... 26.06.2015

Ο σχεδιαστής μόδας, Γιάννης Γαλάτης, είναι ένας δημιουργικός, χαρούμενος άνθρωπος. Γέννημα θρέμμα του νησιού των ανέμων, έσπασε το φράγμα της ανωνυμίας και έγινε γνωστός ανά τον πλανήτη, πολύ πριν τα μίντια αποκτήσουν το ρόλο του τελάλη του ευζωϊσμού. Γνώρισε τους «αυθεντικούς», όπως λέει και ο ίδιος, διάσημους και σημαντικούς, έφαγε και ήπιε μαζί τους, έδωσε ξακουστά πάρτι προς τιμήν τους. Ήταν η εποχή που η λέξη «καλοπέραση» έχτιζε το νόημά της. Στην πορεία το έχασε και ο Γιάννης Γαλάτης αναπολεί τη χαμένη αυτή αίγλη, μαζί με την «ποιότητα που χάθηκε μέσα στην ποσότητα». 



Ποια είναι η δική σας Μύκονος; Τι θα λέγατε αν σας ζητούσα να μου την περιγράψετε μέσα σε τρεις φράσεις; 
«Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Δεν είναι πια το νησάκι μου, το νησί των ζωγράφων. Είναι κοσμοπολίτικο κέντρο! Μέσα στην ποσότητα χάθηκε η ποιότητα».

Τι αναπολείτε από την εποχή των 60s και των 70s, την εποχή της καλής ζωής και των "υψηλών" αφίξεων στο νησί;
«Αναπολώ τις παλιές δόξες που φιλοξενούσα και διασκέδαζα όλους τους διάσημους (τους πραγματικά και αυθεντικούς διάσημους ) με ένα πάρτι προς τιμήν τους , αφού εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ούτε ξενοδοχεία κατάλληλα αλλά ούτε μπαρ και κλαμπ».

Για πoιο λόγο αγαπάτε τη Μύκονο σήμερα;
«Γιατί είναι η πατρίδα μου! Και οι δύο μου γονείς κρατάνε από Μύκονο. Το οικογενειακό μου δέντρο πάει μέχρι το 1680».

Θα μπορούσατε να κάνετε μία σύγκριση του τότε με το τώρα; Τι άλλαξε σταδιακά προς το καλύτερο και τι ενδεχομένως χάθηκε; 
«Δεν υπάρχει σύγκριση. Τώρα έρχονται για να προβληθούν, όχι για να αναπαυθούν και να εμπνευστούν. Χάθηκε η αγνότητα και η ομορφιά του νησιού. Τεράστια ξενοδοχεία, τεράστια εστιατόρια, τεράστια μπαρ...».

Με τι καταπιάνεστε αυτό τον καιρό; Με πιο από όλα τα ταλέντα σας;
«Ζω κοντά στην φύση και στα δικά μου όνειρα. Τη ζωγραφική, τη μουσική και την μόδα την ελληνική που με έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο».

Ποιο στίχο ή στροφή τραγουδιού θα αφιερώνατε στο νησί σας;
«Καλημέρα Ασπρονήσι».

Τι θα δείχνατε σε κάποιον νέο, που έρχεται για πρώτη φορά στο νησί σας; 
«Την μικρή Βενετιά, την Παραπορτιανή, την γαλάζια Παναγιά και τους εγκαταλελειμμένους μύλους που είναι σαν κάτασπρα πουλιά χωρίς φτερά».

Αν η Μύκονος ήταν γυναίκα πως θα έμοιαζε; 
«Η Μύκονος είναι ο Μύκονος, ο γιος του Απόλλωνα».

Ποια συμβουλή που σας έδωσαν οι γονείς σας θα δίνατε κι εσείς στα παιδιά σας; 
«Τα γονίδια, η παιδεία, κυριαρχούν σε κάθε άνθρωπο και η ηθική ισορροπία. Αυτά μου έδειξαν οι γονείς μου και αυτά δείχνω στα παιδιά μου».

Ποια συμβουλή θα δίνατε στους μελλοντικούς επισκέπτες της Μυκόνου;
«Το όνειρο που ξέρατε, ξεχάστε το. Ελάτε να γλεντήσετε, να πιείτε να χορέψετε και αν έχετε απωθημένα να τα ζήσετε. Η Μύκονος είναι ένα πέτρινο καράβι που ταξιδεύουν όλοι στο γιορτινό πανηγύρι του νησιού!». 

Ραγδαίες εξελίξεις: Κινητικότητα Πρωθυπουργού για λύση χωρίς το ΔΝΤ

Και ξαφνικά κάτι φαίνεται ότι αλλάζει σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις και τη συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr από υψηλότατο Αξιωματούχο, φαίνεται ότι μέσα στην ημέρα θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις.
Από το πρωί σήμερα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και αλλεπάλληλες επαφές σε όλα τα επίπεδα. Οι επαφές αυτές στόχο έχουν την επίτευξη συμφωνίας στο πλαίσιο Ευρωπαϊκής λύσης, κάτι που πολύ απλά σημαίνει λύση από την Ευρώπη, χωρίς εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται προβλέπουν την έξοδο του ΔΝΤ από το προτεινόμενο πρόγραμμα στήριξης.
  • Η δομή της προς εξέλιξη συμφωνία περιλαμβάνει:
  • Λήξη του προγράμματος του EFSF
  • Τριετές πρόγραμμα από τον ESM
  • Δεκαετή περίοδο χάριτος, καθώς και άλλες διευκολύνσεις για το χρέος
  • Δημοσιονομικά κοντά στις Ελληνικές θέσεις
  • Αποπληρωμή του ΔΝΤ (και της τρέχουσας σημερινής δόσης)
Η πλευρά των δανειστών φέρεται να ζητά επιστολή από την Ελληνική Κυβέρνηση, που να αφορά στις τράπεζες, την ευρωζώνη, την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών, την αναπτυξιακή παρέμβαση και την ανθρωπιστική κρίση.
Το χρονικό όριο που υπάρχει για να σταλεί η επιστολή από την Ελληνική Κυβέρνηση, είναι το αργότερο μέχρι απόψε στις  21.30.
Η εξέλιξη αυτή, αν τελικά επιβεβαιωθεί θα επιφέρει ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό και πολιτικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥ ΣΤΟ EUROGROUP:

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Κλειστές τράπεζες: Όλα όσα έφερε το capital control - Τι ισχύει με μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, νερό, ρεύμα! Επιχειρήσεις δίνουν υποχρεωτικές άδειες

KILL

- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τι αλλάζει στην καθημερινότητά μας με το capital control
- Πληροφορίες αναφέρουν πως οι τράπεζες για τις συντάξεις θα ανοίξουν την Πέμπτη (02/07)
- Το ΙΚΑ ανακοίνωσε πως δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις του ΤΑΠ ΟΤΕ
- Εφορίες και τελωνεία ζητούν... λεφτά με κλειστές τράπεζες!
- Δραματική παρέμβαση από μικρομεσαίους επιχειρηματίες: "Η αγορά είναι νεκρή"
- "Βγήκε" στο φως το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος κι έφερε "θύελλα" αντιδράσεων για το 'ΌΧΙ" και το "ΝΑΙ"
- Όλες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις για το capital control σε Infographic.


Το capital control είναι γεγονός από σήμερα το πρωί και τα ερωτήματα που γεννά αυτή εξέλιξη για τις τραπεζικές συναλλαγές είναι αμέτρητα.

Μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, αναλήψεις χρημάτων. Μερικά μόνο από τα "φλέγοντα" ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες από την στιγμή που οι τράπεζες μένουν κλειστές.

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται

KILL

Σοκ με τις συντάξεις του ΙΚΑ!

Το ΙΚΑ με ανακοίνωσή του αναφέρει πως δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις του παλιού ΤΑΠ ΟΤΕ. 

Λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (σ.σ. για την "τραπαζική αργία βραχείας διάρκειας"), η πληρωμή των συντάξεων του τέως ΤΑΠ-ΟΤΕ μηνός Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί την 30 Ιουνίου 2015. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΙΚΑ.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα ενημερώσει για την ημερομηνία πληρωμής των εν λόγω συντάξεων με νέο Δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος "Ήλιος", οι συνταξιούχοι του τέως ΤΑΠ - ΟΤΕ ανέρχονταν το Μάιο του 2015 σε 57.091. Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί ανέρχεται σε 69,9 εκατ. ευρώ.

KILL

Εφορίες και τελωνεία ζητούν... λεφτά με κλειστές τράπεζες!

Οδηγίες προς τους φορολογούμενους και τις επιχειρήσεις για τον τρόπο τακτοποίησης των συναλλαγών τους με την εφορία και τα τελωνεία εξαιτίας του capital control που έχει επιβληθεί από σήμερα στις ελληνικές τράπεζες εδόθηκαν από την Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου. 

KILL & TERMINATE THE GREEK POLITICIAN PARTIES AND LAMOGISTAN & MALAKISTAN IN GREEK PARLAMENT ALL! NOW!....

Με την εγκύκλιο ενημερώνει τους φορολογούμενους και τις επιχειρήσεις ότι μπορούν να διενεργούν τις συναλλαγές τους με ηλεκτρονικό τρόπο ενώ αν δεν το κάνουν στο διάστημα της τραπεζικής αργίας δεν πρόκειται να χάσουν το δικαίωμα υπαγωγής τους σε ρυθμίσεις οφειλών. Αναλυτικά διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

1. Για υποχρεώσεις καταβολής – βεβαιωμένων ή/και ρυθμισμένων οφειλών που καθίστανται απαιτητές σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας, δύνανται να πραγματοποιούνται πληρωμές ηλεκτρονικά μέσω web/internet banking, phone banking, μέσω αυτόματων ταμειολογιστικών μηχανών (ΑΤΜ’s), με καταβολή μετρητών στα ΕΛ.ΤΑ. ή εναλλακτικά με καταβολή μετρητών (χωρίς όριο) ή με χρήση καρτών πληρωμών (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες κλπ) στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν πραγματοποιηθούν οι πληρωμές με τους ανωτέρω τρόπους όσο χρόνο διαρκεί η τραπεζική αργία, δεν θα οφείλεται τόκος εκπρόθεσμης καταβολής και δεν θα απόλλυνται οι ρυθμίσεις για το ίδιο παραπάνω διάστημα. 

 KILL
 KILL
 KILL
KILL TO THE DEATH FOR THE TREATERS
2. Στα ανωτέρω περιλαμβάνονται και οι αιτήσεις ρυθμίσεων που έγιναν από 24.6.2015 με υποχρέωση καταβολής της 1ης δόσης ή της προκαταβολής από 29.6.2015 και μετά.

3. Η υποβολή όλων των δηλώσεων ή αιτήσεων ρύθμισης συνεχίζεται κανονικά σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και προθεσμίες. Για την καταβολή οφειλών που προκύπτουν από αυτές, ισχύουν τα προαναφερόμενα.


4. Όσον αφορά τα Τελωνεία, τέθηκε ήδη σε παραγωγική λειτουργία η εφαρμογή ηλεκτρονικών πληρωμών και συνεπώς οι συναλλασσόμενοι δύνανται να πληρώνουν τις τελωνειακές οφειλές τους ηλεκτρονικά, μέσω web-Banking. Οι συναλλασσόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν τις σχετικές οδηγίες στην Διαδικτυακή Πύλη της Τελωνειακής Υπηρεσίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.icisnet.gr. Σημειώνεται ότι εναλλακτικά, όπου δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική πληρωμή, για τη διευκόλυνση των συναλλασσομένων, οι πληρωμές δύνανται να πραγματοποιούνται τόσο με μετρητά, χωρίς περιορισμό στο ποσό, όσο και με επιταγές.

 KILL!
 KILL!
 KILL
KILL WITH BLOOD!

"Η αγορά είναι νεκρή!"

Μόνο η αγορά τροφίμων παραμένει ζωντανή, σημείωσαν σήμερα οι πρόεδροι των επιμελητηρίων, τα οποία εκπροσωπούν το 60% του συνόλου των επιχειρήσεων της χώρας, δηλαδή του Επαγγελματικού Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Βιοτεχνικού Αθηνών Παύλος Ραβάνης, Επαγγελματικού Πειραιώς Γεώργιος Μπενέτος και Βιοτεχνικού Πειραιώς Ανδριανός Μιχάλαρος. 

Σε κοινή συνέντευξη τύπου οι πρόεδροι των επιμελητηρίων ανέφεραν ότι όλη η αγορά είναι πλέον παγωμένη, εκτός από τον τομέα που αφορά στα τρόφιμα και η εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η ψυχολογία και να μπει κόσμος στα μαγαζιά πριν από το δίμηνο ενώ εξαιτίας της κατάστασης αυτής, όπως σημείωσαν, έχουν υποχρεωθεί και δίνουν αναγκαστικές άδειες στους υπαλλήλους τους οι μικρομεσαίοι.




Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΤΜ!  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΑΒΟΥΡΟΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕΝΤΣ ΠΛΕΟΝ!....
ΚΙLL

Ζητούν πρόστιμα και προσαυξήσεις για πληρωμές, που δεν θα γίνουν αυτό το διάστημα, να διαγραφούν ενώ εκτίμησαν ότι αν οι τράπεζες δεν ανοίξουν την ερχόμενη Τρίτη θα αρχίσουν να υπάρχουν ελλείψεις στα ράφια.

Σε κοινό υπόμνημά τους αναφέρουν ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες αποζητούν την αξιοπρέπεια «όχι όμως στα χειροκροτήματα ή στα κοινωνικά δίκτυα».

Επιχειρώντας να αποτιμήσουν τις άμεσες συνέπειες, μετά το δημοψήφισμα, για την επιχειρηματικότητα τις κωδικοποιούν ως εξής:

• οριστική απώλεια της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, που αποτελεί το κύριο εθνικό προϊόν της χώρας,

• λόγω αβεβαιότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας μας θα υπάρξει εκροή κεφαλαίων,

• περαιτέρω στέγνωμα της πραγματικής οικονομίας,

• ασφυξία των εισαγωγικών επιχειρήσεων λόγω της αδυναμίας αγορών,

• το κράτος θα αδυνατεί να εισπράξει τα έσοδά του.


Συνεπώς, σημειώνεται, θα μειωθούν ακόμη περισσότερο το ΑΕΠ της χώρας άρα και η εισπρακτική ικανότητα του Δημοσίου άρα και οι μισθοί και οι υποχρεώσεις του κράτους έναντι των επιχειρήσεων.

Στεγνώνουν από καύσιμα το ένα μετά το άλλο τα βενζινάδικα!

Ουρές δεν υπάρχουν μόνο στα ΑΤΜ αλλά και στα βενζινάδικα. 
Ωστόσο πολλά πρατήρια στεγνώνουν από καύσιμα μέχρι να γίνει ο ανεφοδιασμός. Σοβαρά προβλήματα σε όλη την αγορά αμέσως μετά την ανακοίνωση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος. 

Ιδιοκτήτης πρατηρίου στη Δάφνη, ο κύριος Σπύρος, δήλωσε πριν απο λιγο στο Newsit πως εχει παραγγείλει καύσιμα απο το Σάββατο αλλα δεν εχει προμηθευτεί ακομη. 

Ίδια η εικόνα και σε πρατήριο καυσίμων στην Καλλιθέα. Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά ιδιοκτήτης πρατηρίου, "σε όλη την οδό Θησέως κλείνουν ώρα με την ώρα τα πρατήρια". 


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!
ΚΙLL THEM NOW!...
 KILL
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΟΣ. ΜΗΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΛΗΣ ΜΜΕ! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!
KILL HIM NOW!

Επιχειρήσεις δίνουν υποχρεωτική άδεια στους εργαζόμενους τους

Μόνο η αγορά τροφίμων παραμένει ζωντανή, σημείωσαν σήμερα οι πρόεδροι των επιμελητηρίων, τα οποία εκπροσωπούν το 60% του συνόλου των επιχειρήσεων της χώρας, δηλαδή του Επαγγελματικού Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Βιοτεχνικού Αθηνών Παύλος Ραβάνης, Επαγγελματικού Πειραιώς Γεώργιος Μπενέτος και Βιοτεχνικού Πειραιώς Ανδριανός Μιχάλαρος.


Σε κοινή συνέντευξη τύπου οι πρόεδροι των επιμελητηρίων ανέφεραν ότι όλη η αγορά είναι πλέον παγωμένη, εκτός από τον τομέα που αφορά στα τρόφιμα και η εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η ψυχολογία και να μπει κόσμος στα μαγαζιά πριν από το δίμηνο ενώ εξαιτίας της κατάστασης αυτής, όπως σημείωσαν, έχουν υποχρεωθεί και δίνουν αναγκαστικές άδειες στους υπαλλήλους τους οι μικρομεσαίοι.

Όπως αναφέρθηκε από την αρχή του χρόνου έχουν κλείσει 10.000 επιχειρήσεις ενώ 600 εργαζόμενοι χάνου τις δουλείες τους κάθε μέρα και αυτό το φαινόμενο εκτιμούν ότι θα ενταθεί.

Ζητούν πρόστιμα και προσαυξήσεις για πληρωμές, που δεν θα γίνουν αυτό το διάστημα, να διαγραφούν ενώ εκτίμησαν ότι αν οι τράπεζες δεν ανοίξουν την ερχόμενη Τρίτη θα αρχίσουν να υπάρχουν ελλείψεις στα ράφια. 

Σε κοινό υπόμνημά τους αναφέρουν ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες αποζητούν την αξιοπρέπεια «όχι όμως στα χειροκροτήματα ή στα κοινωνικά δίκτυα».

Όπως σημειώνεται: «για μας αξιοπρέπεια σημαίνει, οι προμηθευτές μας να μην ζητούν προκαταβολική πληρωμή και οι πελάτες μας να μην μας ρωτούν αν θα είμαστε ικανοί να υλοποιήσουμε την παραγγελία τους. Για να έχουμε όμως τη δυνατότητα να λειτουργούμε αξιοπρεπώς, θα πρέπει πρώτα απ΄όλα να υπάρχουμε ως κράτος, ως κοινωνία, ως επιχειρηματίες. Και όλα αυτά τίθενται εν αμφιβόλω τις τελευταίες ημέρες» για αυτό και απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στην κοινωνία της παραγωγής για εθνική συνεννόηση.

Δεν είναι μονόδρομος οι υφεσιακές προτάσεις που αυξάνουν περαιτέρω την επιβάρυνση του ιδιωτικού τομέα, με άμεσους και έμμεσους φόρους αλλά ταυτόχρονα απέναντι στην αδιαλλαξία των πιστωτών μπορεί να διαμορφωθεί μια ελληνική εναλλακτική πρόταση όπως υποστηρίζουν.

Επιχειρώντας να αποτιμήσουν τις άμεσες συνέπειες, μετά το δημοψήφισμα, για την επιχειρηματικότητα τις κωδικοποιούν ως εξής:

• οριστική απώλεια της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, που αποτελεί το κύριο εθνικό προϊόν της χώρας, 

• λόγω αβεβαιότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας μας θα υπάρξει εκροή κεφαλαίων,

• περαιτέρω στέγνωμα της πραγματικής οικονομίας,

• ασφυξία των εισαγωγικών επιχειρήσεων λόγω της αδυναμίας αγορών,

• το κράτος θα αδυνατεί να εισπράξει τα έσοδά του. 

Συνεπώς, σημειώνεται, θα μειωθούν ακόμη περισσότερο το ΑΕΠ της χώρας άρα και η εισπρακτική ικανότητα του Δημοσίου άρα και οι μισθοί και οι υποχρεώσεις του κράτους έναντι των επιχειρήσεων.

«Συνεπώς, για την επιχειρηματικότητα της χώρας μας, επιβάλλεται η εξεύρεση λύση τώρα» καταλήγει το υπόμνημα. 

Λευκός Οίκος προς Ελλάδα: Περιμένουμε να πληρώσετε το ΔΝΤ

Μήνυμα στην κυβέρνηση έστειλε ο Λευκός Οίκος λέγοντας πως η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να τηρήσει της δεσμεύσεις της προς το ΔΝΤ και να αποπληρώσει τις δόσεις της, συνολικού ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ.


Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως αναμένουμε από τους Έλληνες να τηρήσουν τη δέσμευσή τους προς το ΔΝΤ, ενώ αναφορικά με το δημοψήφισμα το χαρακτήρισε δημοκρατική διαδικασία. 

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δεν θα ήθελε να δει την Ελλάδα να αποχωρεί από την ευρωζώνη, όπως δήλωσε απόψε ένας εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαρκ Τόνερ σημείωσε ακόμη ότι ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι συζήτησε το θέμα του χρέους της Ελλάδας με τον Γερμανό ομόλογό του Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν στη Βιέννη.

"Η Μέρκελ δεν θέλει να δώσει τη χαριστική βολή στην Ελλάδα" λέει ο γερμανικός Τύπος

«Και τώρα, κυρία καγκελάριε;», διερωτάται το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel σχετικά με τη στάση της Άγγελας Μέρκελ απέναντι στην ελληνική κρίση.

"Η Ελλάδα βρίσκεται προ της χρεοκοπίας, η ευρωζώνη κινδυνεύει με διάσπαση, όμως από την Άγγελα Μέρκελ δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής καμία λέξη", σχολιάζει το Spiegel.

"Μήπως έχει εγκαταλείψει τους Έλληνες;", αναρωτιέται.

Σήμερα το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του. Στη διάρκεια των εορτασμών σίγουρα θα γίνει λόγος για τα οφέλη της ευρωπαϊκής ενότητας. Όμως, επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό, αυτή η ενότητα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Το ευρώ, το σημαντικότερο σύμβολο της ενσωμάτωσης, απειλείται με διάσπαση. Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στη χρεοκοπία.

Η Γερμανίδα καγκελάριος δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναφερθεί στην ομιλία της στο ελληνικό δράμα. Όμως δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα επείγοντα ερωτήματα που εκκρεμούν: Έχει εγκαταλείψει τους Έλληνες; Θεωρεί ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει πιθανότητες παραμονής στην ευρωζώνη; Και πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Η Μέρκελ αναμένεται να αναφερθεί στα ζητήματα αυτά μετά τους σημερινούς εορτασμούς, εκτιμά το Spiegel. Αργότερα σήμερα θα συναντηθεί με τους αρχηγούς των κομμάτων και τους προέδρους των κοινοβουλευτικών επιτροπών της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, των Σοσιαλδημοκρατών, των Πρασίνων και της Αριστεράς για να συζητήσουν το θέμα της Ελλάδας. Την υπόλοιπη ημέρα η καγκελάριος αναμένεται να την αφιερώσει σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με άλλους ηγέτες της Ευρώπης, ίσως και με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Πάντως, επισημαίνει το Spiegel, η Μέρκελ εξακολουθεί να τηρεί μια συγκρατημένη στάση, όπως και τις προηγούμενες ημέρες. Θέλει να εμπλακεί όσο το δυνατόν λιγότερο σε συζητήσεις με την Ελλάδα. Η Γερμανίδα καγκελάριος κρατά τις αποστάσεις της. Στην περίπτωση που τελικά η Ελλάδα όντως εγκαταλείψει την ευρωζώνη, δεν θα ήθελε η Μέρκελ να εμφανιστεί ως αυτή που έδωσε τη χαριστική βολή. 

Διότι, σημειώνει το περιοδικό, η Γερμανίδα καγκελάριος γνωρίζει ότι η διάσπαση της ευρωζώνης θα ρίξει βαριά σκιά στην ηγεσία της. Η πολιτική διάσωσης που ακολουθεί θα έχει καταρρεύσει με μιας. Γι’ αυτό η Μέρκελ εξακολουθεί να δίνει κάποια σημάδια ότι επιθυμεί να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Όμως δεν θέλει να εκτεθεί πολύ.

Το ερώτημα αν η Γερμανίδα καγκελάριος εξακολουθεί να τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, παρέμεινε αναπάντητο χθες από τον εκπρόσωπό της. Με μια δημόσια δήλωση η Μέρκελ θα έθετε τον εαυτό της στον κίνδυνο μιας προσωπικής ήττας.

Εξάλλου η καγκελάριος δέχεται πολλές πιέσεις και από το εσωτερικό του κόμματός της. Πολλοί βουλευτές της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης έχουν χάσει εδώ και καιρό την υπομονή τους, εκτιμά το Spiegel, και θεωρούν ένα Grexit αναπόφευκτο.

Από την πλευρά του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εμφανίστηκε χθες Κυριακή, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του περιοδικού, ανοικτός σε νέες διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, είτε μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος την Τρίτη, είτε μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και αφού οι Έλληνες πουν «ναι» σε μια νέα συμφωνία με τους πιστωτές.

"Η Ελλάδα εξακολουθεί να ανήκει στο ευρώ", υπενθύμισε ο Σόιμπλε.


Η παρακαταθήκη της Καγκελαρίου...


Η Frankfurter Allgemeine από την πλευρά της εκτιμά σε σημερινό της άρθρο ότι η Μέρκελ είναι διατεθειμένη να συνεχίσει να μάχεται για όσο διάστημα υπάρχει και η παραμικρή ελπίδα παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη. 

Επιθυμία της τελικά είναι να αντιμετωπίσει μια σοβαρή ευρωπαϊκή κρίση. Αφορά τη φήμη της, την παρακαταθήκη της.

Σε ένα φυλλάδιο που τυπώθηκε για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του CDU, η Γερμανίδα καγκελάριος υπενθυμίζει τη μάχη που έδωσαν οι προκάτοχοί της Κόνραντ Αντενάουερ και Χέλμουτ Κολ για μια ενωμένη Ευρώπη.

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί, σημειώνει η FAZ, να την θυμούνται επειδή στη διάρκεια της θητείας της διασπάστηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΤΩΡΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!



ΤΩΡΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!
Το σενάριο, γιατί μόνο… τέτοιο είναι ως τώρα, ζεσταίνεται ακόμη και από κάποια στελέχη της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκλογές ωστόσο φαίνεται πως είναι η τελευταία επιλογή του Α. Τσίπρα. Την ίδια ώρα όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται ότι ίσως η κυβέρνηση εξαναγκαστεί να πάει σε κάλπες μέσα στο καλοκαίρι.

Τα χτυπήματα ευθέως αλλά και κάτω από τη μέση είναι πολλά. Ενδεικτικό το τι συμβαίνει γύρω από το πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη με πολλούς ήδη εδώ και έναν μήνα τον έχουν θέσει στον προθάλαμο της αντικατάστασης και τις τελευταίες ημέρες τα πυρά να είναι ομαδικά εναντίον του.

Μια αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών θα είναι παράλληλα και παραδοχή ήττας σε πολλά επίπεδα όχι απλά για την κυβέρνηση αλλά και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα και εκτός από τις “προσωπικές” επιθέσεις κατά του υπουργού δεν έχουν τέλος οι ευθείες επιθέσεις κατά της Ελλάδας και γενικότερα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Το αποτέλεσμα είναι το ένα μπλόκο μετά το άλλο στη διαπραγμάτευση, κατάσταση που οδηγεί σε συνεχείς παρεμβάσεις με προσωπικές επαφές του ίδιου του Πρωθυπουργού με την Α. Μέρκελ, τον Φ. Ολάντ και τους επικεφαλής των Θεσμών ώστε να αρθεί το αδιέξοδο.

Ο χρόνος ωστόσο τελειώνει. Η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι πλέον ασφυκτική και διαγράφεται στον ορίζοντα εκείνο που περιγράφεται από όσους λένε πως η κυβέρνηση πρέπει να απευθυνθεί στον λαό.

Χωρίς συμφωνία η χώρα βρίσκεται στο όριο της πραγματικής χρεοκοπίας και όντας με την πλάτη στον τοίχο χάνει τα διαπραγματευτικά της περιθώρια, λένε πολλοί, για να λάβουν ωστόσο την απάντηση από τον Α. Τσίπρα πως το χαρτί των εκλογών δεν αποτελεί άσσο στο μανίκι.

Σύμφωνα με ενημερωτικό ιστολόγιο, την ίδια ώρα ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που “διαβάζουν” τη συμπεριφορά των εταίρων και δανειστών της χώρας και συμπεραίνουν ότι εκμεταλλεύονται την οικονομική ασφυξία για να πετύχουν όλα όσα επιθυμούν.

Είναι ενδεικτική η φράση του Γ. Ντάισελμπλουμ ότι το πρόβλημα είναι της Ελλάδας όχι της Ευρώπης.

Κάπως έτσι “βλέπουν” διπλή πιθανότητα εκλογών. Είτε μέσα στον Ιούνιο, εάν δεν υπάρξει η λεγόμενη ενδιάμεση συμφωνία που θα εξασφαλίσει για περίπου δύο μήνες τη χρηματοδότηση της χώρας, είτε μέσα στον Ιούλιο (αυτό το σενάριο κάποιοι το βλέπουν ως πιο πιθανό) με την κυβέρνηση να ζητά από τον λαό να αποδεχθεί επί της ουσίας ή να απορρίψει τη συμφωνία που υπολογίζει να πετύχει ως τα τέλη του Ιουνίου. Εδώ βέβαια μπαίνουν διάφορα ερωτήματα.

Αν υποθέσουμε ότι η χώρα δεν καταφέρει μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα να επιτύχει μια ενδιάμεση συμφωνία ώστε να εξασφαλίσει μια (έστω με το σταγονόμετρο) χρηματοδότηση θα πάει σε εκλογές σε συνθήκες ουσιαστικής χρεοκοπίας;
Στην περίπτωση που επιτευχθεί ενδιάμεση συμφωνία η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές για να ζητήσει τη γνώμη του λαού για την νέα συμφωνία; Εάν είναι αρνητική; Πως θα μπορέσει η κυβέρνηση “να σταθεί”;

Μια ακόμη “ανάγνωση” προθέσεων που οδηγεί πολλούς σε συμπέρασμα ότι πάμε σε εκλογές μέσα στο καλοκαίρι είναι και η αναγκαστική λήψη μέτρων λόγω της οικονομικής κατάστασης. Χαρακτηριστική είναι η φράση του Γ. Δραγασάκη “μπορεί να υποχρεωθούμε να πάρουμε από μόνοι μας μέτρα που τώρα προσπαθούμε να αποφύγουμε”.

Τέλος αν δει κανείς τις δημοσκοπήσεις με τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού να μην επιθυμεί εκλογές μάλλον το ενδεχόμενο των εκλογών θα πρέπει να είναι η ύστατη λύση… εάν είναι λύση