INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

H “Goldman Sachs” κάνει… exit poll για τις εκλογές


Οι διεθνείς παρεμβάσεις, τα σχόλια, οι εκτιμήσεις και οι προτροπές για τις εκλογές της 6ης Μαϊου, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και πρωτοφανή επιμονή από την πλευρά των πρωταγωνιστών.
Είναι ίσως πιθανότατα η πρώτη καταγεγραμμένη διεθνής εμπειρία στις σύγχρονες αστικές Δημοκρατίες, όπου οι εκλογές μιας χώρας ξεπερνούν, όχι απλά και μόνο τα γεωγραφικά σύνορά της, αλλά ευρύτερα το εκλογικό σώμα που έχει δικαίωμα να ψηφίσει.
Το Μνημόνιο στο οποίο καταδίκασε την Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ, λειτουργεί ως η «ύστατη πλάνη», προκειμένου να δικαιολογούν οι εκπρόσωποι ή οι… προϊστάμενοι των δανειστών την ωμότητα της παρέμβασής τους, μέσω της οποίας προσπαθούν να καθοδηγήσουν την ψήφο της ελληνικής κοινωνίας. Με μόνιμη πλέον την επωδό της «επικινδυνότητας» για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης και το μέλλον του τόπου.
Τελευταίο, αλλά εξόχως χαρακτηριστικό παράδειγμα, η έκθεση της «Goldman Sachs», μιας… σκιάς από τα παλιά, αν θυμηθούμε τη διαρκή κατηγορία για το πώς η Ελλάδα «πείραξε» τα στοιχεία με τα οποία εξασφάλισε την ένταξή της στην ευρωζώνη, πριν από μια δεκαετία.
Ο αμερικανικός κολοσσός λοιπόν, με παρέμβαση και… ρόλο σε όλες τις μεγάλες κρίσεις στην παγκόσμια οικονομία τα τελευταία χρόνια, με κορυφαία στιγμή την κατάρρευση της «Lehman Brothers», τον Οκτώβριο του 2008, θεωρεί με έκθεσή της, απίθανη μια ριζική αλλαγή στην ελληνική πολιτική σκηνή μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου, προβλέποντας ότι δεν θα αναδυθούν τελικά «ασταθείς» πολιτικές δυνάμεις.
Οι αναλυτές της «Goldman Sachs» μάλιστα προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι το ρευστό πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, θα προωθήσει μια νέα συγκυβέρνηση.
Με την τάση των διεθνών παραγόντων να παρεμβαίνουν στη χώρα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα χρειαστούμε… exit poll για να μάθουμε εγκαίρως το αποτέλεσμα της κάλπης. Θα μας το έχουν… μαρτυρήσει οι ίδιοι.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Πληθαίνουν οι ενδείξεις για μια πιθανή αναζωπύρωση των συγκρούσεων από τον Καύκασο μέχρι την Κασπία, με επίκεντρο μια νέα σύγκρουση μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν για το Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η Αρμενία δεν αποκλείεται να εισέλθει, άθελά της, σε μια γενικευμένη σύγκρουση στην ευρύτερη περιοχή, εφ' όσον τελικά χτυπηθεί από ΗΠΑ και Ισραήλ το Ιράν. Σε αυτή τη λογική εντάσσεται η ταχεία, τις τελευταίες εβδομάδες, ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν από το Τελ Αβίβ, γεγονός που επιτείνει τις ανησυχίες του Ερεβάν.
Η Αρμενία προσπαθεί να παραμείνει στοιχισμένη με τις δυνάμεις που θέλουν τη σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή, βρίσκεται όμως και σε αναζήτηση συμμάχων, ενώ η Αθήνα δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις της Αρμενίας . Στο Ερεβάν υπολογίζουν πάντα στη γαλλική αλλά και ρωσική στήριξη, παρεμβάλλεται όμως ενδιάμεσα η Γεωργία, που διατηρεί πάντα τον δικό της, φιλοαμερικανικό προσανατολισμό. Πιθανολογείται πως εξελίξεις έντασης, η Μόσχα δεν θα μείνει αδιάφορη, αφού θεωρεί πως βρίσκεται σε εξέλιξη αμερικανικό σχέδιο απομόνωσης της Ρωσίας από κάθε δυνητικό σύμμαχο στην περιοχή.
Μετά στη Συρία, οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν το Ιράν και θα προσπαθήσουν να αποκόψουν τη Ρωσία από τα μουσουλμανικά κράτη της πρώην ΕΣΣΔ, με πρώτο το Ουζμπεκιστάν, όπου οι Ρώσοι διατηρούν σημαντικές βάσεις. Οι ρωσικές και αρμενικές εκτιμήσεις, θέλουν τις ΗΠΑ να προχωρούν έτσι σε μια στρατηγική απομόνωση και περικύκλωση της Ρωσίας. Όπως δηλαδή ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προσεταιρίστηκαν τα κράτη δυτικά της Ρωσίας (Πολωνία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ρουμανία, βαλτικά κράτη), θα επιχειρήσουν να πράξουν ομοίως στο νότιο υπογάστριο της Ρωσίας με τις μουσουλμανικές δημοκρατίες πέριξ της Κασπίας, αλλά και υποτάσσοντας χώρες σαν τη Συρία.
Το σίγουρο είναι πως αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, θα μεγιστοποιηθεί ο κίνδυνος γενικότερης ανάφλεξης, από τον Καύκασο μέχρι την Κασπία και τα στενά του Χορμούζ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ το Ισραήλ έχει τα δικά του αυτόνομα σχέδια πλήγματος κατά του Ιράν, οι ΗΠΑ επιμένουν στην από νότο περικύκλωση της Ρωσίας και η τελευταία πιθανότατα θα αντιδράσει σε τέτοιο ενδεχόμενο.(defencenet)
Σχόλιο liako.gr
O σχεδιασμός των ΗΠΑ είναι αναγκαστικά οφθαλμοφανής. Η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα θα υποχρεωθεί να κινηθεί πρώτη, αντί να αναγκαστεί να προσπαθεί να ανατρέψει τα τετελεσμένα.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Mπλέξαμε άσχημα: Μας έβαλαν στην αντιπυραυλική - Δίνουμε Patriot - Oργή Μόσχας

Είναι οριστικό: Η κυβέρνηση Παπαδήμου αποδέχθηκε την συμμετοχή της Ελλάδας στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ (βασικά των ΗΠΑ…) με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της χώρας, καθώς η χώρα για πρώτη φορά μετά το τέλος του «ψυχρού πολέμου» θα στοχοποιηθεί με πυρηνικά όπλα από την Ρωσία αναγκαστικά. Και μάλιστα συμμετοχή όχι με σταθμό έγκαιρης προειδοποίησης, που εν πάση περιπτώσει είναι ένα παθητικό αμυντικό σύστημα, όπως.....
έκανε η Τουρκία, αλλά με διάθεση ολόκληρης πυροβολαρχίας Patriot PAC-3!

Η Μόσχα είχε δηλώσει στην ελληνική πλευρά (όπως αποκάλυψε στις 05/03 το defencenet.gr http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=35900&Itemid=139), ότι τυχόν ένταξη της χώρας στην αντιπυραυλική ασπίδα θα οδηγήσει τη Ρωσία σε μία αναγκαστική κίνηση αυτοπροστασίας, αφού θεωρούν ότι η αντιπυραυλική ασπίδα δεν έχει στόχο το … Ιράν, αλλά την στρατηγική εξουδετέρωση των βαλλιστικών όπλων της Ρωσίας.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του defencenet.gr, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ανακοίνωσε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, το «δώρο» προς την Ουάσιγκτον: «Στη σύνοδο προετοιμασίας, αλλά και στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο θα συζητηθεί το θέμα της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ. Η χώρα μας μετέχει στην αντιπυραυλική ασπίδα με μια πυροβολαρχία Patriot» είπε, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της Μόσχας.

Ταυτοχρόνως η κυβέρνηση Παπαδήμου αρνήθηκε να εντάξει στην αντιπυραυλική ασπίδα τους S-300PMU-1 που είχε αντιπροτείνει η Μόσχα προκειμένου να πειστεί ότι το όλο εγχείρημα στο οποίο ενεπλάκη η Ελλάδα, δεν αφορούσε την Ρωσία, αλλά το Ιράν, όπως είχαμε σημειώσει στο αποκαλυπτικό σημείωμά μας.

Η συστοιχία των Patriot θα τύχει αναβάθμισης στο επίπεδο PAC-3 (σήμερα το σύστημα έχει βλήματα της έκδοσης PAC-2) το οποίο είναι προορισμένο για αντιβαλλιστική άμυνα. Το ρόλο του ραντάρ θα τον έχει πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ εφοδιασμένο με σύστημα AEGIS και αντιβαλλιστικά βλήματα SM-3 (φωτό α' σελίδας), το οποίο θα μεταδίδει τα στοιχεία στην συστοιχία είτε από το Αιγαίο είτε από την Μαύρη Θάλασσα.

Η Μόσχα έχει ανακοινώσει την πυρηνική στοχοποίηση Πολωνίας, Τουρκίας και Ρουμανίας που έχουν εγκαταστήσει βλήματα ή αντιβαλλιστικά ραντάρ…

Σημειώνουμε απλώς ότι η κυβέρνηση Καραμανλή με προσωπική απόφαση του τότε πρωθυπουργού είχε αρνηθεί να μετάσχει η χώρα στην αντιπυραυλική ασπίδα, παρά την θετική άποψη για το θέμα της τότε υπουργού Εξωτερικών Ν.Μπακογιάννη…