INFORMATIONS HERE TO WATCH

Η Δεύτερη σε Κυκλοφορία Εφημερίδα των Ελλήνων του Βερολίνου: http://www.berlin-athen.eu/
BIOGRAFIKO: http://www.biografikotsirigotis.blogspot.com
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-LIQUIDATOR ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
http://kosmostsirigotis.blogspot.gr/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/fotostsirigotis
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-LIQUIDATOR ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ YELLOW JOURNAL ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΔΩ:
http://tsirigotis333.wix.com/tsirigotisgiannis
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ DNA! KAI ΣΤΟ ΗΧΩΡ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!! ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ:ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΟΙ ΕΛ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!http://tsirigotis333.wix.com/anchientgreekshow
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ: http://rtltsirigoits.blogspot.gr/

ΔΕΚΑΩΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΣΑΣ ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΟΛΑ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟ1. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ!.... ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ"!.... ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ YOUTUBESITE (GIANNIS TSIRIGOTIS CHANNEL) EΔΩ:
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΔΑΙΜΩΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΣΕX ΣΚΥΛΟΙ KAI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ! ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΔΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ!....
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (DEUTSCHER FACHJOURNALISTEN VERBAND BERLIN -DFJV-) ME THN EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.DFJV.DE

(1508.2015) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΜΕΡΑ (ΘΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ 666 ΚΙ ΤΣΙΧΑΝΤ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΕ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΙΑΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ1 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ 15.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ:
ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "THE YELLOW JOURNAL": ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
THE HERMES IN VESTMENTS CORPORATION (CONCERN) AT THE AGE OF THE YEAR 2023 AND AFTER THE WW3 IN KONSTANTINOPLE:

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

To Ηessen κρατήδιο της Γερμανίας αγοράζει Ελληνικό Νησί!!!!!....


Το κρατίδιο της Έσσης σχεδιάζει να πληροφορίες ΥΕ να αγοράσει ένα ελληνικό νησί. Η πολιτειακή κυβέρνηση θέλει να στηρίξει την πτώχευση Ελλάδα - και να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό. SPD και η Αριστερά απάντησε κουνώντας το κεφάλι του.
 

Η Καγκελαρία στο Βισμπάντεν επιβεβαίωσε την έρευνα από το ΕΔ, μετά την οποία η χώρα εξετάζει τη στήριξη του ελληνικού πολιτικού συστήματος να αγοράσουν ένα νησί στο Αιγαίο.Υπάρχουν πολλά νησιά στη συνομιλία, είχε πει από την Καγκελαρία. 

Ιστορικό της προσφοράς: Μετά τη σχεδόν χρεοκοπήσει χώρα η Ελλάδα επιδιώκει απεγνωσμένα νέες πηγές εσόδων. Οι πολιτικοί του CDU και του FDP είχε ήδη ζητήσει από Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου να παραχωρήσει τα νησιά για να εμποδίζουν την κυβέρνηση έσπασε. Κεκλεισμένων των θυρών, εφόσον αυτή είχε προφανώς τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και Έσση.Από την αγορά του νησιού, προς ικανοποίηση του μαύρου-κίτρινου συνασπισμού στην Έσση ωφελήσει και τις δύο πλευρές: Η Ελλάδα θα λάβει την αναγκαία κεφάλαια - και για την Έσση θα προσφέρει νέες ευκαιρίες.
 
HR - αμοιβές για καλό πρόγραμμα
Πληροφορίες σχετικά με τέλη άδειας

CDU και FDP θέλουν να αναπτύξουν τον τουρισμό

Με ένα νησί της Μεσογείου ανάπτυξη ενός νέου προσφορές για το Έσσης τουρισμού, καθώς και να κάνουν ότι η Γαλλία και τα υπερπόντια εδάφη της, δήλωσε ο εκπρόσωπος τουριστικής πολιτικής της CDU κοινοβουλευτικής ομάδας, Dirk Landau: "Θα Έσση με το νέο έδαφος του στο Αιγαίο είναι σε θέση να Λουλούδι νησί Mainau στη λίμνη της Κωνσταντίας να παραπέμψει το πιο ηλιόλουστο χώρο των γερμανικών δικαστηρίων. " 

Το FDP, εν τω μεταξύ, έχει ήδη εκφράσει την ταχύτητα: Μέχρι το τέλος του έτους, η Έσση θα εναρμονίσει το πεδίο της προώθησης του τουρισμού της νέας τουριστικής πολιτικής που ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του FDP, Jurgen Δανειστές να. «Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα κεφάλαια κατάσταση πιο αποτελεσματικά και να επικεντρωθεί στην εμπορία περισσότερο στους πελάτες", δήλωσε ο Δανειστών. "Αυτός είναι ο λόγος που αντιμετωπίζουμε στο μέλλον τουριστικούς προορισμούς, όπως η νεοαποκτηθείσα ελληνικό νησί μας στο κέντρο." Η νέα διοίκηση των κρατικών Έσσης Οργανισμός θα έχει ήδη ξεκινήσει τα έργα αυτά ως HR-online μάθει.
 

Λεπτομέρειες

Σχεδιασμένο για να βοηθήσει την πτώχευση της Έσσης Ελλάδα με την αγορά ενός νησιού;

Δεν είναι απολύτως σαφές πώς η αγορά του νησιού, είναι να χρηματοδοτηθούν.Σύμφωνα με πληροφορίες ΥΕ, την πολιτειακή κυβέρνηση αναμένει μια τιμή περίπου ενός δισ. ευρώ. Αν και ασθένεια των ορνίθων στον οικογενειακό προϋπολογισμό μια μεγάλη τρύπα, ο οποίος κατηγορείται, αλλά για τους επόμενους μήνες η χώρα με τα μεγάλα πρόσθετα έσοδα: Πώς πρέπει να τα 1.700 Έσσης, ο οποίος εμφανίζεται από το φόβο των ατόμων που διέπραξαν απάτη-CD το ίδιο, σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, τουλάχιστον 100 εκατ. € το τα ταμεία της χώρας καλά.
 

Αντίθεση αναφέρεται σε χρέος

Όταν η αντιπολίτευση έσπασε, η προγραμματισμένη νησί-αγορές διαφορετικές αντιδράσεις. Αν και οι Πράσινοι με ικανοποίηση το έργο, που προκάλεσε το SPD και Αριστερού Κόμματος να κουνούν το κεφάλι τους. 

«Δεδομένης της τρέχουσας δημοσιονομικής κατάστασης μπορεί κανείς να αναρωτηθεί πώς οι ηγέτες μπορούν να έρθουν σε μια τέτοια ιδέα", επέκρινε ο εμπειρογνώμονας τουρισμού του SPD, Sabine Waschke. Η ώθηση της CDU και του FDP δεν αναρωτιέμαι, αλλά πρόσθεσε ειρωνικά: ". Τότε αναμένεται επίσης ότι το μαύρο-κίτρινο κυβέρνηση καθιστά την Καλιφόρνια για διακοπές" 

Thomas Klein, εκπρόσωπος του Κόμματος της Αριστεράς, είπε, «ο οποίος δυστυχώς πέθανε πολύ νωρίς καμπαρέ Matthias Beltz είπε κάποτε:« Η Hessians περιβάλλονται από τίποτα, αλλά οι Γερμανοί δεν έχουν πρόσβαση στη θάλασσα, τις Άλπεις και το εξωτερικό, και συνεπώς δεν έχουν άμεση επαφή με το Ελευθερία. " Θα ήταν ωραίο αν αυτό θα μπορούσε να αλλάξει, είπε ο Κλάιν. Η διοίκηση Koch, ωστόσο, που είχαν συσσωρευτεί στους βασιλείας της τόσα πολλά χρέη που Έσση θα πρέπει να αποφεύγει να αγοράζει ένα νησί καλύτερα.
 

Πράσινο για την ανάπτυξη ανεμογεννητριών

Οι Πράσινοι βαθμολογία των έργων του μαύρου και κίτρινου είναι θετική. "Έσσης έχει αναγνωριστεί για το γάμο της πριγκίπισσας Cecilia στην Ελλάδα με Count Georg von Hessen-Ντάρμσταντ έχει ιδιαίτερη ευθύνη για την ελληνική κατάσταση», δήλωσε ο Kai Κλόζε, διευθυντής της Ομάδας των Πρασίνων. Η ευθύνη αυτή πρέπει να φτάσει στη χώρα. Την αγορά ενός νησιού ως τουριστικό θέρετρο για επιδοτούμενα Έσση θα μπορούσαν στη δύσκολη κατάσταση του Έλληνες είναι συμβάλλοντας σημαντικά. 

Κλόζε καλούνται επίσης να χρησιμοποιήσετε την ένταση του ήλιου και του ανέμου στο νησί: "Η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών και ανεμογεννήτριες σε αυτό το καναβάτσο θύλακας επομένως πρέπει να εξεταστεί αμέσως μετά ο σχεδιασμός απόκτησης."

Το φυσικό Αέριο της Ανατολικής Μεσογείου πίσω από την Εξέγερση της Αιγύπτου...

Σύμφωνα με πληροφορίες του liako.gr μετά από την απόφαση να βγάλει το Ισραήλ με Κυπριακή και Ελληνική συμμετοχή το φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, υπήρξε αντίδραση από την Αίγυπτο και βεβαίως τον πρόεδρο Μουμπάρακ και τον γιο του που θεώρησαν, ίσως και δικαίως, ότι θίγονται κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας τους. Tο αποτέλεσμα ήταν να θυμηθεί μετά από.....
δεκάδες χρόνια ο "κυρίαρχος" αιγυπτιακός λαός ότι ο Μουμπάρακ είναι κακός και να ξεσηκωθεί, ενώ γύρισε και ο Ελ Μπαραντέϊ ο νομπελίστας, που έκανε αντίσταση από την Βιέννη, για να κάνει κι αυτός διθαδήλωση, όπως και οι δικοί μας αντιστασιακοί που έκαναν αντίσταση στη χούντα, από το Παρίσι και άλλους "δύσκολους τόπους βαριάς εξορίας" και γύρισαν για να σώσουν την χώρα όταν η χούντα δεν επέτρεψε στα μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ να ανεφοδιαστούν και να περάσουν από την Ελλάδα
Ε ρε ύπνε που παίρνεις τους γκοίμ και τους αποκοιμίζεις στην αγκαλιά του ΜΟΡΦΕΑ στον κόσμο των ονείρων.

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !


Και κάτι ακόμη επειδή ο Ομπάμα είναι εξουδετερωμένος και επειδή στην ουσία κυβερνά η Χίλλαρι Κλίντον μαζί με την CIA και με το εβραιοσιωνιστικό αμερικάνικο λόμπι όπως επίσης μέσω του Ισραήλ και του Ιράν θα ανατραπούν πολλά καθεστώτα χωρών της Μέσης Ανατολής και η αρχή έγινε με την Αίγυπτο....   Έτσι θα βάλουν δήθεν δημοκρατικά καθεστώτα αλλά θα ανεβάσουν στην εξουσία δικούς τους ανθρώπους ελεγχόμενος με την έγκριση του μαλάκα του λαού και έτσι θα αλλάξουν πολλά στην Μέση Ανατολή σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο και σε επίπεδο ισορροπιών γεωπολιτικής φύσεως πάντα υπέρ των ΗΠΑ, των συμμάχων του ΝΑΤΟ και επίσης του ίδιου του Ισραήλ....   Έτσι θα καθυστερήσουν την Τσιχάτ και τους τρομοκράτες για λίγο και θα τους καθησυχάσουν....

Κρίση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε βαθιά κρίση, όχι τόσο για την οικονομική του κατάσταση ή την μετριότατη ποιότητα θεάματος που παρουσιάζει, αλλά κυρίως λόγω των ενεργειών των διοικούντων, των παραγόντων, των διαιτητών και κυρίως των φιλάθλων οι οποίοι έχουν συμβιβασθεί πλήρως με τις παράνομες / άδικες / εγκληματικές ενέργειες όλων των παραπάνω και άβουλοι πλέον τις θεωρούν ως κάτι φυσικό / δεδομένο στο.....
ελληνικό ποδόσφαιρο.., αφού φυσικά εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λεγομένων μεγάλων ομάδων του ποδοσφαίρου!!!

Ας αναφέρουμε μερικά ενδεικτικά περιστατικά των τελευταίων ημερών / αγωνιστικών.., τα οποία ελπίζουμε και ευχόμαστε να αποτελέσουν μακρινό παρελθόν αρχής γενομένης από την παρούσα αγωνιστική!!!
Τα "βουβαλόπαιδα" του ελληνικού ποδοσφαίρου και χρήμα και δύναμη έχουν να αγοράζουν οποιοδήποτε παίχτη τους αρέσει, να καταστούν "μικροπαρτήματα" τις διάφορες ομάδες με διάφορους τρόπους (δανεισμούς παιχτών, τοποθετήσεις προπονητών - παραγόντων κλπ), να έχουν στους αγώνες τους, τους διαιτητές χειρούργους που επιθυμούν και τους οποίους οι ίδιοι επιλέγουν για να "σφυρίζουν" κλέφτικα στο πρωτάθλημα... και φυσικά να πανηγυρίζουν γεμάτοι ικανοποίηση στις εξέδρες των γηπέδων για τα πέναλτι που τους δίδουν σε κανονικότατες αποκρούσεις των αντιπάλων αμυντικών.....

Οι χειρούργοι της ελληνικής διαιτησίας τρέχουν ακατάπαυστα και με μεγάλη σπουδή σπρώχνουν τους μεγάλους προς την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων σε κάθε επαφή τους με τα γνωστά "αστέρια" των ελληνικών γηπέδων (ιδίως όταν μερικά εξ αυτών είναι και σε υλικά συνταξιοδότησης..) και αν τα αστέρια δεν βρίσκονται σε κέφια και δεν μπορούν να σκοράρουν, ένα πεναλτάκι τον αγώνα την γκρίνια την κάνει πέρα... και φυσικά εξασφαλίζει την συνέχιση της λαμπρής καριέρας τους στο θέατρο του παραλόγου...
penalti sto leto
Ανέβηκε από pklora7. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.
Οι διοικούντες του ποδοσφαίρου, αραχτοί απολαμβάνουν τα αξιώματά τους και γελούν ειρωνικά, όταν περνούν κάποιες καιές σκέψεις από το μυαλό τους τι θα έπρεπε πραγματικά να είχε γίνει π.χ. στα παιχνίδια του ΠΑΟ και ΟΣΦΠ την αγωνιστική που μας πέρασε... ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ Η ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ??? Έτσι απλά μήπως και άλλαζε κάτι ...τύπου μπασκετικά δηλαδή...

Καλά για τα καλόπαιδα των αθλητικών ΜΜΕ δεν θα αναφέρουμε τίποτα... απλώς αναλογισθείτε τι μελάνι θα ξόδευαν αν η αδικία ήταν εναντίον των μεγάλων...

Α... ξέχασα.. έχουμε και τους αθλητικούς δικαστές, οι οποίοι λέει θα τιμωρήσουν τον ΚΑΚΟ γιατί δεν τιμώρησε τον Μήτρογλου.... ΜΠΡΑΒΟ ευαισθησία τα παιδιά... μεγαλύτερη και από αυτή του πρώην αρχιδιαιτητή o οποίος στο Video, λέει με πάθος ότι θά ήθελε την κόκκινη κάρτα....
ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ήθελε την τιμωρία των διαιτητών για τα εγκλήματά τους και την απόδοση των βαθμών στους αδικηθέντες γιατί όλοι μας πλέον λέμε το γνωστό: Τι να κάνουμε τώρα αυτά πάντα γίνονται οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται...

Eρωτήσεις πρός τον Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού Σκανδαλάκη της Νέας Δημοκρατίας


Κύριε Παναγιώτη Σκανδαλάκη σας κάνω τις εξής παρακάτω ερωτήσεις για το καλό του Έθνους και για το καλό των Ομογενών μας!   Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι βρισκόμαστε σε ώρα ευθύνης την οποία πρέπει να αναλάβουμε και γρήγορα και όλας:

Aπόδημος Ελληνισμος

1.)  Οι Απόδημοι είναι εγκαταλελειμμένοι σε όλο τον κόσμο.  Νιώθουν αηδία από τα πολιτικά κόμματα και όπως στην Χιλή και στην Αργεντινή τους έχουμε μόνο για την ψήφο τους.... 
στις εκλογές.  Τι έχετε να πείτε για αυτό!
2.)   Στην Γερμανία τα σχολεία λειτουργούν ακόμη....  Με τον προϋπολογισμό του ΠΑΣΟΚ δηλαδή του 2011  θα υπολειτουργήσουν;   Τι πολιτική θα ασκήσει η ΝΔ που θα γίνει σύντομα και πάλι κυβέρνηση.   Τα ίδια με την Διαμαντοπούλου.....  Κόβοντας για παράδειγμα την ιστορία και τα σχολεία μητρικής γλώσσας;
3.)  Πολλοί απόδημοι Έλληνες πατριώτες θέλουν να επενδύσουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα  αλλά λόγω της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς και των συνθηκών της οικονομίας μας δεν μπορούν....  Από την Αμερική για παράδειγμα ξέρω πολλούς!
4.)  Το ΣΑΕ πρέπει να έχει πιό ενεργό ρόλο στα διεθνή γεγονότα και όπως το κόμμα της ΝΔ.   Βλέπετε
διανείμουμε δύσκολες γεωπολιτικές και οικονομικές συγκυρίες....  Το Εβραιοσιωνιστικό Λόμπι αντίθετα και οι Μαφίες στον κόσμο είναι πολύ ισχυρές και επιρεάζουν τόσα κράτη!   Η Ελλάς τι κάνει στο εξωτερικό;   Με το γκρίκ λόμπι;
5.)  Από την χώρα μας φεύγει και μεταναστεύει το άνθος του επιστημονικού δυναμικού και οι καλύτεροι ακαδημαϊκοί....  Τι θα κάνει η ΝΔ για να τους φέρει πίσω στην Ελλάδα;
6.)  Πάμε για ένα σχολείο πανευρωπαϊκό στην Γερμανία ή λόγω των νέων συνθηκών υπάρχει έντονος Ευρωσκεπτηκισμός από την ΝΔ;
7.)  Πάει καλά το σύστημα με την ψήφο των αποδήμων;   Ή θέλει βελτίωση!
8.)  Πρέπει να γίνει ένα ξεχωριστό Υπουργείο για τους Αποδήμους;

Εξωτερική Πολιτική

1.)  Ξέρετε ότι η Ελλάς έχει αποθέματα πολλά σε ορυχτό πλούτο με τις μελέτες ξένων πανεπιστημίων και κέντρων και πετρέλαιο, χρυσό, διαμάντια, έως και υγραέριο.   Αυτό θα μας φέρει σε γεωπολιτικές εκρήξεις περισσότερο στο μέλλον....  Τώρα που η χώρα είναι σε φάση χρεωκοπίας και μπορούν εύκολα οι άσπλαχνοι φίλοι και οι εχθροί μας να μας ξεκοκαλιάσουν.  Σε επίπεδο εδαφών και χώρου και φυσικού πλούτου!   Τι θα κάνει η ΝΔ στην πολιτική αυτή, εφ' όσον βρισκόμαστε στα Βαλκάνια και η Ρωσία και η Κίνα θέλει να κατέβει στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος και η Γερμανία να εκμεταλλευτεί τον πλούτο μας;
2.)  Υπάρχει ζήτημα Τσαμουριάς  και Βορείου Ηπείρου;
3.) Ο Μιτσοτάκης και η Ντόρα έλεγαν ότι θα ξεχάσουμε το Σκοπιανικό!  Αλήθεια πόσο επιρέασε ο Σόρος την ΝΔ;    Τι σχέδια έχουν επεκτατικά οι δήθεν Μακεδόνες του Μ. Αλέξανδού;
4.)  Οι Ομογενείς ανησυχούν για τα σχέδια της Μοσάτ και των τουρκικών κρατικών οργάνων και της ΜΙΤ για την αυτονομία της Θράκης μας
5.)  Πάμε για συνεκμετάλλευση και για διχοτόμηση του Αιγαίου ή στα 12 Μήλια;
6.)  Το Κυπριακό πότε θα λυθεί;   Τι θα κάνει η ΝΔ;
7.)  Η Γερμανία κρατάει τα σκήπτρα στην ΕΕ.   Θα επιλέξετε την πολιτική του Γεωργάκη, που είναι πράκτορας των ΗΠΑ για την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης;   Ή θα κρατήσετε το δόγμα Βερολίνο-Παρίσι-Μόσχα-Πεκίνο;   Αυτό που ήθελε να κάνει ο Καραμανλής με τον αγωγό και τελικά η Αμερικάνη Πρεσβεία της Αθήνας τον πίεσε να χάσει τις εκλογές και βέβαια και άλλα συμφέροντα;
8.)  Τι στάση θα κρατήσετε απέναντι στον Ερντογάν που τώρα η χώρα μας είναι αδύναμη και δεν μπορεί να κινήσει τον στρατιωτικό εξοπλισμό της και που δεν έχει στρατιωτικά ανταλλακτικά και αναλώσιμα;
9.)  Ευελπιστώ ότι θα σπάσετε την συμμαχία με το Ισραήλ που έκανε ο Αμερικάνος Παπανδρέου....  Είναι επικίνδυνη απέναντι στο Μουσουλμανικό Τόξο και στα συμφέροντά μας!
10.) Η Χίλλαρι μου είπε ότι δείνει το πράσινο φώς στην ΝΔ και ο Βεστερβέλλε και η Μέρκελ το ίδιο....  Τι σχόλιο έχετε να κάνετε;
11.)  Τι θα κάνετε σε περίπτωση παγκοσμίου πολέμου ή παγκόσμιας διακυβέρνησης-δικτακτορίας;

Εσωτερική Πολιτική & Οικονομία

1.)  Ο πολίτης δεν έχει πλέον κοινωνικό κράτος....  Βλέπετε την Γερμανία που κρατά με νύχια και με δόντια αυτό το κράτος πρόνοιας και δικαίου.   Εμείς τώρα ώς Ελλάς που είμαστε στην Τρόϊκα πώς θα κρατήσουμε τα κεκτημένα;
2.)  Συνεχώς διακινδυνεύει λόγω δήθεν τρομοκρατικών χτυπημάτων (Εσωτερικών-Εξωτερικών) το δικαίωμα του πολίτη στην ελεύθερη έκφραση, στην ελευθερία του.   Τα προσωπικά δεδομένα με τα τσιπάκια και με την κάρτα του πολίτη.....   Και ο πολίτης στην Ελλάδα πεινάει και δεν μπορεί πλέον να σκεφτεί ελεύθερα και είναι απογοητευμένος από την πολιτική και έτσι απέχει από τις εκλογές....  Η ΝΔ.  τι θα κάνει;    Το πρόβλημα της ελεύθερης διακίνησης και της αστυνομοκρατίας όπως είναι σε τριτοκοσμικές χώρες υπάρχει!   Και βλέπετε και το επίπεδο της ελευθερίας των ΜΜΕ  και της διαπλοκής του Τύπου με την επιχειρηματική κρατικοδίαιτη διαδικασία  και από ξένα κέντρα αποφάσεων.....  Και η ποιότητα της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα....     Όσοι είναι στην τηλεόραση είναι ήτε κονδυλοφόροι της διαπλοκής ή ομοφυλόφιλοι και ανώμαλοι!   Θα επιβάλει η ΝΔ μια κοινωνία της Αθηναϊκής Άμεσης Δημοκρατίας και θα αποφύγουμε την παγκόσμια δικτακτορία των Ιεροσολύμων που προσβάλει τα ανθρώπινα δικαιώματα;
3.)  Το μεταναστευτικό είναι έντονο πρόβλημα και απασχολεί όλες τις χώρες της ΕΕ.   Γιατί η Ελλάδα πρέπει να δέχεται όλους αυτούς που πληρώνουν τους δουλέμπορούς.   Οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ είναι διεθνιστικές και προσβάλουν το Έθνος μας....  Και υπάρχει μεγάλη αντίδραση από την Ομογένεια για αυτό!   Ποιοί κονωμάνε και έρχονται σαν κύριοι με τα ΚΤΕΛ, βουλευτές, δήμαρχοι;    Υπάρχει ύπουλο σχέδιο των Τούρκων και του Ισραήλ;   Για αλλοίωση του πληθυσμού μας;   Για Μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης.....   Για δήθεν σύγκρουση των θρησκειών και των πολιτισμών;   Αντέχουμε για μια πολυεθνική κοινωνία....   Οι περισσότεροι είναι ασότσιάλ και εγκληματίες!   Τι θα τους κάνουμε αυτούς;
4.)   Το μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ είναι αντισυνταγματικό και δεν έχει ψηφιστεί από την πλειοψηφία της Βουλής....   Εγώ ώς οικονομολόγος και ώς δημοσιογράφος είμαι της άποψης ότι πρέπει να πάμε στην δραχμή και να πτωχεύσουμε και να ξεκινήσουμε από την αρχή, όπως όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ.   Και να υπάρχει απλώς διπλωματική συνεργασία και Ένωση....    Το ασφηκτικό Ευρώ διαλύει τους λαούς και τους ταλαιπωρεί και το μόνο που κάνει καλό για τους τζιγαδώρους των χρηματιστηρίων και των τραπεζών διεθνώς.    Γιατί λοιπόν να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός το Μνημόνιο  για τις επώμενες δύο γενιές.....  Αφού δεν φέρνει ανάπτυξη καθόλου....    Και διαλύει το κράτος!   Τι θα κάνει η ΝΔ εδώ!
Συναίνεση με τους Απατεώνες και Ψεύτες Πρασινοφρουρούς;
5.)  Ο Τομέας του Τουρισμού και της Ναυτιλίας είναι σημαντικός....  Ποιές πολιτικές προτείνει η ΝΔ.
6.)  Η Αγροτική παραγωγή και ο πρωτογενής τομέας και η βαριά βιομηχανία  (Ορυκτός Πλούτος-Λατομεία-Ορυχεία-Εξόρυξη πετρελαίου και Υγραερίου)!   Θα επιβάλετε φόρους στις ελληνικές τράπεζες που έχουν καταστρέψει την αγορά και το εμπόριο!   Η θα τις συντηρείτε με τις ενέσεις χρηματοδότησης από το κράτος!
7.)  Εάν βγείτε κυβέρνηση την άνοιξη θα τηρήσετε τον προϋπολογισμό του 2011΄
8.) Θα αποκρατικοποιήσετε ΔΕΚΟ και κρατικούς φορείς και θα διώξετε κόσμο ή θα κρατήσετε μια πελατεία δική σας στο δημόσιο και μια στρατιά ΝΔ δημοσίων υπαλλήλων;
9.)  Πώς θα λύσετε το πρόβλημα της ανεργίας και το ασφαλιστικό....    Πάλι ο λαός θα χάσει διακαιώματα ασφαλιστικά και εργασιακά για την δήθεν ανταγωνιστικότητα με το Πακιστάν για παράδειγμα και το Μπακλαντέζ και την Ταίβάν που εκεί είναι πλέον σκλάβοι;
10.)  Η οικοδομή είναι ουσιαστική στην Ελλάδα....  Συμβάλει στην οικονομία μας!   Τι θα κάνετε με την φορολόγηση των ακινήτων ώς κόμμα;   Οι απόδημοι επενδύουν σε αυτό τον τομέα!   Και δυσανασχετούν!
11.)  Mε τα μέτρα του προϋπολογισμού του 2011 θα πάει ο πληθωρισμός στο 11,2 % σύμφωνα με τις προβλέψεις της UBS Bank   Και μετά λέω εγώ ώς οικονομολόγος ότι δεν μπορεί κανείς να τον μαζέψει!  Θα μεγαλώσει και άλλο....  Τι θα κάνετε για αυτό!
12.)  Μετά από την στήριξη της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, έπειτα του 2013 τι θα κάνετε εάν εκλεγείτε κυβέρνηση;   Εάν πτωχεύσει η χώρα μας τι γίνετε;
13.)  Πώς θα φέρετε όλους τους Έλληνες επιχειρηματίες και τους εφοπλιστές και τους καταθέτες πίσω στην χώρα μας;   Που επένδυσαν ή αποταμίευσαν σε άλλη χώρα τα λεφτά τους!
14.)  Θα καταδιώξετε και ας έχει παραγραφεί το αδίκημα κατά κάποιον τρόπο τους κλέφτες του Χρηματιστηρίου και αυτούς που επέτρεψαν να δανείζετε ασύστολα ο κόσμος;
15.)  Θα ακυρώσετε τα χρέη του Ελληνικού Λαού πρός στις Τράπεζες;
16.)  Θα επιδοτείτε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες και τους Αγρότες και τους Νέους Πτυχιούχους;
17.)  Θα αναθεωρήσετε τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών;
18.)  Πώς θα αντιμετωπιστεί η διαφθορά και η γραφειοκρατεία στο δημόσιο βίο.....   Και επίσης σε επίσης δημόσιας διαχείρησης και του κράτους με τους υπαλλήλους;    Είναι πρόβλημα οι μίζες των πολιτικών και των δημοσιογράφων στην Ελλάδα....  Και των δικαστικών και δημοσίων υπαλλήλων!
19.) Θα γίνει αναδιαπραγμάτευση με την Τρόικα και επιμήκυνση του χρέους;
20.)  Σύμφωνα με την εταιρεία του Rothschild που έχω επαφές θα επιβληθεί σε όλα τα κράτη του κόσμου η κατάργηση των χαρτονομισμάτων διεθνώς....   Και θα επικρατήσει σύντομα το λογιστικό-τραπεζικό ηλεκτρονικοψηφιακό χρήμα....  Με τις κάρτες που θα διανεμηθούν στους πολίτες!  Τι έχετε να σχολιάσετε σε αυτό το σημείο!    Πότε εσείς θα το περάσετε!



Εσωκομματικά  & Πολιτικό Σκηνικό

1.)   Εάν χάσει τις ερχόμενες πρόωρες εκλογές η ΝΔ....   Είναι ζήτημα πλέον αλλαγής αρχηγού και στον θώκο θα καθήσει ο Αβραμόπουλος;
2.)  Θα δημιουργηθούν και άλλα κόμματα λόγω ότι είναι απογοητευμένες και αϊδιασμένος ο κόσμος της αποχής;
3.)  Την Ντόρα με το κόμμα της, το νέο, θα πάρει σύμφωνα με τις πληροφορίες μου από την Αμερική και από την Ρωσική Πρεσβεία, 3-4 μονάδες από την ΝΔ;
4.)  Η τραμπάλα-κολοτούμπας Καρατζαφέρης που είναι ο προσωπικός μου δάσκαλος δημοσιογραφίας θα επιβιώσει....  Μια με το ΠΑΣΟΚ και μια με την ΝΔ;
5.)  Σας προβληματίζει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και της ανόδου του ΚΚΕ;
6.)  Πολλοί ομογενείς υποστηρίζουν ότι ο τέως Βασιλειάς και με τον γιό του Νίκο μπορούν να κυβερνήσουν;  Τι έχετε να πείτε σε αυτούς;
7.)  Το μοντέλο της Γερμανίας για συγκυβέρνηση πώς το βλέπετε ή επιδιώκετε μια κυβέρνηση οικουμενική.....
8.)  Είναι καλό να έχουμε μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων με επικεφαλή τον Σίρ Μαρκεζίνη και τον Παπαδήμο;
9.)  Πάλι θα δούμε επί της ΝΔ όπως και στο ΠΑΣΟΚ συμβούλος εξωγήινους και επίσης Δωτούς και ανεπάγγελτους  Υπουργούς;
10.)  Δεν πρέπει να κάνετε εξεταστική για το ποιοί και πόσα πήραν λεφτά για να βάλουν την χώρα στο μνημόνιο;
11.)   Τι ρόλο θα παίξει ο Σουφλιάς στο μέλλον!  Κάτι πήρε το αυτή μου ώς δημοσιογράφος
12.)  Η Ντόρα θα κλέψει απο την ΝΔ περίπου 10 Βουλευτές;
Περιβάλλον & Αθλητισμός

1.)  Η πράσινη ανάπτυξη του ΠΑΣΟΚ δεν συμπεριλαμβάνει μόνο την Αιολική Ενέργεια και τις Ανεμογεννήτριες και τα Φωτοβολταϊκά!   Σημαίνει ότι προωθεί τα μεταλλαγμένα προϊόντα και τις τροφές στα ζώα και στους ανθρώπους!   Από τις ξένες αμερικάνικες εταιρείες που θέλουν να κάνουν τους πολίτες βιορομπότ και να μειωθεί η ικανότητα γέννησης μωρών!   Τι θα κάνει η ΝΔ εδώ;   Με τα βιοκαύσημα που κάνει η Γερμανία;   Και τα ηλεκτροκίνητα και τα υδρογώνα;  Αυτοκίνητα και οχήματα;  Τι γίνετε;
2.)  Εμείς έχουμε τις πιό ωραίες παραλίες και τα πιό ωραία δάση!   Πρέπει να προστατευτούν.   Και καλές θάλασσες!   Το πρόβλημα της μόλυνσης είναι πάντα επίκαιρο και της υπεραλυήας.    Τα δάση δεν προστατεύονται από το σύνταγμα πλέον!   Γιατί να τα δώσουμε ώς φιλέτα σε επιτήδειους;   Τι θα κάνετε ώς κόμμα για τους εμπριστές;
3.)  Τα σκουπίδια είναι βασικό ζήτημα   και δεν έχουμε ανακύκλωση στην Ελλάδα όπως στην Γερμανία.   Ποιες πολιτικές θα εφαρμόσετε;
4.)  Οι πόλεις έχουν γκετοποίηση, πώς θα γίνει πιό ευχάριστο το περιβάλλον και με πράσινο για τους Έλληνες πολίτες;
5.)  Δεν θα αξιοποιηθούν τα Ολυμπιακά Έργα και δεν θα δοθούν στους πολίτες;
6.)  Το ντόπινγκ και η διαπλοκή βασιλεύουν στην χώρα μας από το καλοκαίρι του 2004;   Ο πρωταθλητισμός πρέπει να στηριχθεί από την χώρα μας;
7.)  Η νεολαία χρειάζεται την άθληση!   Να μήν κάθετε στην τηλεόραση και στο κομπιούτερ και έχουμε παχύσαρκους.
8.)  Οι ΠΑΕ έχουν σκοπό τον αθλητισμό ή τον φανατισμό των οπαδών;  Τα επεισόδια στα γήπεδα.  Έχουν τον σκοπό την διαπλοκή με το δημόσιο και τον επηρεασμό των πολιτικών;   Πώς θα τα εμποδίσετε αυτά τα δύο φαινόμενα;
9.)  Τα καυσαέρια των αυτοκινήτων και το όζον είναι ουσιαστικό πρόβλημα.  Τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία για αυτό το θέμα!
10.)  Πολλοί επαρχιώτες και πολλοί συμπολίτες μας έχουν στην επαρχία εξοχικό ή αγροτικό σπίτι με αυλή, χωράφι!  Με Ελιές και με οπωροφόρα δένδρα....  Κατσίκια και κοτέτσια και άλλα ζώα!   Σύμφωνα με την Ρόταρι θα φορολογηθούν ή θα απαγορευτούν αυτά!   Για να είναι εξαρτημένος κανείς απο το Σουπερμάρκετ!  Δεν πρέπει ο πολίτης να παράγει μόνος την τροφή του!  Το σχόλιό σας στο θέμα αυτό
10
Ε
11.)   Ο Bill Gates λέει στην New York Times  ότι η γή δεν μπορεί να θρέψει τον υπερπληθυσμό και έτσι πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα! Με τα μεταλλαγμένα τρόφημα και με τα εμβόλια των φαρμακοβιομηχανιών (για παράδειγμα ο ιός των χείρων(, το AIDS, την Χωλέρα, τις τεχνιτές φυσικές καταστροφές....   Και επίσης την πείνα και τον λειμό!   Και άλλες αρρώστιες....    Όπως επίσης τους πολέμους και την χρήση ραδιενεργών στοιχείων, βιολογικών και χημικών όπλων....  Την χρήση και την απελευθέρωση των ναρκωτικών και άλλων βλαβερών ουσιών που κάνουν το άτομο εξαρτόμενο!   Τι σκέφτεστε εδώ ώς κόμμα!
2.)  Το Μεσογειακό κλίμα μας διακινδυνεύει να χαλάσει και να γίνει κλήμα Σαχάρας!   Ποιές οι πολιτικές εδώ!


Τεχνολογία

1.)  Οι νέες τεχνολογίες βρίσκονται στα R&D Centers των πολυεθνικών εταιρειών, στα κρατικά εργαστήρια και στα μεγάλα πανεπιστήμια του κόσμου με τα Think Tanks.     Η Star-Revolution  είναι πρό των πυλών!   Τι θα κάνει η ΝΔ για αυτό!....   Πώς η Ελλάς θα εκσυγχρονιστεί;
2.)   Η εκκλησία μας και ο Ιερόνυμος φωνάζει για τα θρησκευτικά να διδάσκονται στα σχολεία αλλά ακόμη περισσότερο για το θέμα των ταυτοτήτων και τώρα το πιό επίκαιρό θέμα που είναι οι κάρτες του πολίτη.   Εμείς οι φιλελεύθεροι της Γερμανίας δεν το θεωρούμε μόνο ζήτημα θρησκευτικής πίστεως και του ερχομού του Αντίχρηστου με το 666.  Είναι βαθιά πολιτική επιλογή των Διεθνιστών Νεοταξικών και Νεοεποχικών!   Της παγκόσμιας διακυβέρνησης!   Έχουμε επίγνωση για το τι γίνετε  στις ΗΠΑ με αυτά τα ζητήματα.    Η Κάρτα του Πολίτη που θέλει να εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ, μαζί με την Φοροκάρτα που είναι ηλεκτρονική προωθεί την λογική του Big Brother και της λογικής του Ορβελ.   Αφαιρούνται εντελώς τα φυσικά δικαιώματα και τα δημοκρατικά και η ιδιωτική ζωή-σπαίρα- του πολίτη και γίνετε σε άτομο-ζώο χωρίς δικαιώματα και σε σύγχρονο σκλάβο!  Η FDP καταπολεμά αυτήν την αντίληψη και αυτό πρέπει να κάνουν και οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης εδώ στην Ελλάδα!   Δεν είναι δυνατόν στον βωμό της δήθεν τρομολαγνείας και της αστυνομοκρατίας να περιορίζετε τόσο η ελευθερία του πολίτη!    Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου από την Ιονική Στοά μετά έρχεται το εμφυτευμένο τσιπάκι σε όλους τους ανήλικους και ενήλικους!
Τι λέτε εδώ για αυτό!

Τρομοκρατία

1.)  Όλοι ξέρουμε το τί γίνετε στον κόσμο!   Υπάρχει εξωτερική και εσωτερική τρομοκρατία!   Τα δάση που καϊκαν επί της ΝΔ ήσαν σχέδιο πίεσης ξένων κρατών για να πέσει ο Καραμανλής!   Και αυτό είναι τρομοκρατία!    Η λάσπη στην Ουγγαρία είναι λόγο της εξόδου της χώρας από το ΔΝΤ.   Η εσωτερική μας τρομοκρατία επιδοτείτε από μυστικές υπηρεσίες και από παρακρατικές οργανώσεις εντός της Ελλάδος....   Στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας μας και της γρήγορης επιβολής μέτρων δικτακτορίας.....  Δεν είναι απλώς ο χώρος των αντιεξουσιαστών και αναρχικών!   Οι γνωστοί άγνωστοι έχουν όνομα και επίθετο....   Τώρα δρούν ηλεκτρονικά!   Τι θα κάνει η ΝΔ για την αντιμετώπιση της εσωτερικής τρομοκρατίας και εξωτερικής!   Ο Οσάμα Μπίν Λάντεν είναι επίσης όργανο των ΗΠΑ!   Τρομοκράτης σήμερα είναι η εύκολη λύση καταστολής κάθε κοινωνικής εξέγερσης του απλού λαού ή ενός έθνους που αναζητά την ελευθερία του.  Για παράδειγμα η Παλαιστίνη που καταπιέζεται από τον απάνθρωπο και χειρότερα σε επίπεδο βασανιστή από τον Χίτλερ τους Εβραίους!    Τι πολιτική θα ασκήσει η ΝΔ εδώ!
2,)  Το λαθρεμπόριο όπλων, τσιγάρων, ναρκωτικών, και καυσίμων ανθεί στην χώρα μας....  Λόγω ότι η χώρα μας είναι σταυροδρόμη εμπορικών δραστηριοτήτων και διακίνησης αγαθών πρός την Ανατολή, στην ΕΕ και στην Αφρική!    Όλοι ξέρουμε ότι αυτές οι παράνομες ενέργειες όπως και η πειρατεία χρηματοδοτούν την τρομοκρατία!    Όπως τα διαμάντια και τα πολύτιμα ορυχτά στην "Ματωμένη Αφρική"   Τι θα κάνει η ΝΔ εδώ!;

Ευχαριστώ πολύ Κε.  Σκανδαλάκη και ελπίζω να νικήσει στις ερχόμενες εκλογές η ΝΔ τον Απρίλη με Μάιο. 

Το πόρισμα του Π. Καμμένου για την Siemens...


ΕΚΘΕΣΗ- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ  
ΤΗΣ SIEMENS ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Το Σύνταγμα προβλέπει ότι οι διεθνείς συμβάσεις που ενσωματώνονται στο εσωτερικό δίκαιο υπερισχύουν αυτού, άρα και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Ο νόμος λοιπόν 3424/2005, που τροποποιήθηκε με τον 3691/2008, ενσωματώνει την οδηγία 2001/97 για έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες που τροποποιεί τον Ν. 2331/95 δεν δεσμεύεται με την παραγραφή του νόμου περί ευθύνης υπουργών (συν. 1 ).Ο νόμος λοιπόν 3424/2005, που τροποποιήθηκε με τον 3691/2008, ενσωματώνει την οδηγία 2001/97 για έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες που τροποποιεί τον Ν. 2331/95 δεν δεσμεύεται με την παραγραφή του νόμου περί ευθύνης υπουργών (συν. 1 ).
Από τα πραγματικά περιστατικά της εξέτασης μαρτύρων και της δικογραφίας προκύπτουν καταφανώς,
Eυθύνες Αναστασίου Μαντέλη και Κωνσταντίνου Σημίτη
Α . Παράβαση του ανωτέρου νόμου τουλάχιστον για τον Αναστάσιο Μαντέλη τ. Υπουργό και για χρηματικά ποσά 200.000ΓΜ και 250.000ΓΜ. Η δικαιοσύνη του έχει...
 ήδη επιβάλει απαγόρευση εξόδου από την χώρα δεχόμενη αυτή την νομολογία.
Β. Η απόφαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανασίου Κατσιρόδη 1282/2/6/2010 (συν. 2 ) να θέσει στο αρχείο τη μηνυτήρια αναφορά μου για τον Θεόδωρο Τσουκάτο αποδεικνύει την υιοθέτηση των ισχυρισμών του, ότι δηλαδή τα 1.000.000 ΓΜ που αποδείχθηκε ότι πήρε από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS πήγε στο ΠΑΣΟΚ του οποίου αρχηγός ήταν ο τ. Πρωθυπουργός Κων/νος Σημίτης.
Άρα ο Κων/νος Σημίτης αν αληθεύει η απόφαση της δικαιοσύνης εν γνώσει του έγινε αποδέκτης ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και για λογαριασμό του κινήματος χρημάτων από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS.Άρα ο Κων/νος Σημίτης αν αληθεύει η απόφαση της δικαιοσύνης εν γνώσει του έγινε αποδέκτης ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και για λογαριασμό του κινήματος χρημάτων από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS.
Από την κατάθεση Χριστοφοράκου της 6/7/2209 στον εισαγγελέα του Μονάχου (συν. 3) σελίδες 7-8 προκύπτει έταιρο ποσό 600.000+400.000 ευρώ που φέρεται να βρίσκεται στην Ελβετία όπως επί λέξη αναφέρεται στην κατάθεση Χριστοφοράκου « Μέλη του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν να μη μεταφερθούν τα χρήματα στην Ελλάδα αλλά να κατατεθούν στην Ελβετία».
Αυτό επιβεβαιώνεται και από (συν.4 ) της συμφωνίας συμβιβασμού της SIEMENS A.G. και της SIEMENS Α.Ε. με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, όπου στο άρθρο 4 αναγνωρίζεται αυτό το ποσό και δεσμεύεται ο Χριστοφοράκος να επιστρέψει αυτό στη SIEMENS. Σημαντικό είναι δε ότι το συμφωνητικό υπογράφεται και από το σημερινό στέλεχος της SIEMENS Πήτερ Συκέλλη.
Προκύπτει επίσης ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης για τυχόν ευθύνες των τ. Υπουργών :
Παπαντωνίου Γιάννο, Χριστοδουλάκη Νικόλαος ,Τσοχατζόπουλου Άκη, Παπακωνσταντίνου Γεώργιου, Μαλέσιο Ευάγγελο, Μαρκογιαννάκη Χρήστου και Λιάπη Μιχάλη.
Ο τ. Υπουργός Χρήστος Βερελής συνέδραμε την επιτροπή στο έργο της υποδεικνύοντας τις ευθύνες του Νικόλαου Χριστοδουλάκη.
Οι τ. Υπουργοί Χρυσοχοίδης Μιχάλης και Βουλγαράκης Γεώργιος δεν είχαν όπως αποδείχθηκε ουδεμία αρμοδιότητα.
Τέλος οφείλει η Κυβέρνηση να ασκήσει αγωγές και να διεκδικήσει αποζημιώσεις από κάθε υπεύθυνο για την ζημία που υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο.
Πέρα των ανωτέρω συμφωνώ για την περαιτέρω διερεύνηση που θα κρίνει η ολομέλεια της βουλής.Πέρα των ανωτέρω συμφωνώ για την περαιτέρω διερεύνηση που θα κρίνει η ολομέλεια της βουλής.
Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2011
 ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ 
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Πόρισμα...Siemens

Στα γρήγορα και …πιπεράτα -8 -
Δόθηκε, λοιπόν, χτες το βράδυ στη δημοσιότητα το θρυλικό πλέον πόρισμα, ή μάλλον πορίσματα, της Εξεταστικής Επιτροπής για τις «μίζες της Siemens…»


Και από σήμερα το πρωί, γέμισαν τα τηλεοπτικά παράθυρα και τα ραδιοφωνικά μπαλκόνια και μαζί τα πρωτοσέλιδα και τα σαλόνια του Τύπου με αντιπαραθέσεις και κονταροχτυπήματα, με αντεγκλήσεις και «δήθεν» επιχειρήματα, με βαρύγδουπες μεγαλοστομίες και ενίοτε με άναρθρες ουσιαστικά κραυγές καθότι όταν μιλάνε μαζί 2,3,4 άτομα ανάθεμά μας ως ακροατές και τηλεθεατές εάν τελικά καταλαβαίνουμε όχι ποιος ή ποια είπε τι αλλά τι ακριβώς ειπώθηκε!
Η αλήθεια είναι ότι μάλλον ΟΛΟΙ οι κατηγορούμενοι είναι στο απυρόβλητο και ας είναι καλά το άρθρο 86 του Συντάγματος και οι Κυβερνήσεις του κ Σημίτη και του κ Καραμανλή και εκείνο το ανεκδιήγητο περί ευθύνης (;) Υπουργών, ενώ ουσιαστικά πρόκειται περί…ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ Υπουργών!

Χάθηκε, νομίζω για την ελληνική κοινή γνώμη, από χτες και το τελευταίο αραχνοΰφαντο πέπλο που σκέπαζε τη γύμνια του πολιτικού μας Συστήματος! Μια γύμνια που αναδεικνύει πλέον ότι η Πολιτική (και μαζί της οι πολιτικοί) στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία αναδύεται ανάγλυφα σε όλο το μεγαλείο της ως ένα ανάλγητο, αποκρουστικό, προσβλητικό Σώμα που εμμένει με πείσμα στην ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, τον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ που θεμελιώθηκαν και ωρίμασαν σε αφόρητο πλέον επίπεδο από την συνεχιζόμενη ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ (το θέμα το αναδείξατε επίσημα κ Πρωθυπουργέ στα μέλη του Υπουργικού σας Συμβουλίου προχτές και σας παρακαλούμε, τώρα εφαρμόστε το).

Στην Ευρώπη οι δημοσιογράφοι που ΔΕΝ έχουν σχέση εξαρτημένης εργασίας με τις Κυβερνήσεις τους ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ σενάρια ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ της de facto«πτωχευμένης» ελληνικής οικονομίας, αλλά αυτά ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ από επίσημες πηγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς επιβεβαίωση, φοβάμαι, του γεγονότος ότι ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ και ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ δεν προαναγγέλλονται αλλά…συμβαίνουν αιφνιδίως!
Ανεβαίνουν τα γνωστά πλέον σε όλους μας spreads & swaps και – ώ του θαύματος – ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ και το χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών… 

Για 23,000 ευρώ ΕΦΑΓΕ 18 μήνες φυλακή – χωρίς αναστολή – ο Άγγλος Βουλευτής και ακολουθούν και άλλοι…

Στην χώρα-λίκνο της Δημοκρατίας οι δικοί μας Βουλευτές – όσοι είναι ένοχοι, ΕΦΑΓΑΝ και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να τρώνε ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ αλλά «μίζες», δωράκια και την περιουσία του ελληνικού λαού…

Ώ καιροί, ώ Ελλάς, ώ ήθη!

Απίστευτα Σενάρια από συντάκτη της (Πράβδα)


Η Ελλάδα θα έχει ένα χρόνο κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχής και αναγέννησης
Ο συντάκτης του άρθρου Stanislav Mishin, στο blog του http://mat-rodina.blogspot.com/ έχει όλο το άρθρο,στο οποίο αναφέρεται και στην Ελλάδα, (ενώ η Pravda το παραλείπει) ως ακολούθως:Η Ελλάδα θα έχει ένα χρόνο κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχής και αναγέννησης. Πρώτα η οικονομική υπουδούλωση η οποία επεβλήθη απο την Ε.Ε και καθως η Ε.Ε. θα κατακλύζεται απο Ισλαμιστές έποικους ( λαθρομεταναστες; )που θα προκαλεσουν όλο και.....



μεγαλύτερες ολο και πιο άσχημες αντιπαραθέσεις με την κυβέρνηση και την ελίτ που θα γίνονται όλο και πιο αδύναμες και ανίκανες. Επιπλέον ο Ισραηλινο- Χεζμπολαχ/ Τουρκικος πολεμος ο οποιος θα επελθει στην Κυπρο θα δωσει την ευκαιρια στην Ελλαδα να δουλεψει τουλαχιστον για λιγο στην ενωση τους.Οι στρατιωτικοι θα εμφανιστουν σαν ενωτικοι και καταλληλοι ηγετες στην θαλασσα της αναρχιας και ματαιοδοξης βλακειας.Το γεγονος οτι οι τουρκοι μουσουλμανοι οπως επισης και οι μη μουσουλμανοι Τουρκοι θα ξεσηκωθουν και θα δρασουν εναντιον της Ελλαδας θα δωσει στην Ελλαδα ολους τους λογους για να απαλειψει αυτες τις εθνικες απειλες. Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας το Ελληνικο Γενικο Επιτελειο υποστηριζομενο απο την εκκλησια και με τις οικονομικες εγγυσεις απο την Ρωσσια θα καταλαβει την εξουσια. Η ευρωπη φρενιασμενη θα επιχειρήσει γρήγορα να πεταξει εξω το Γενικο επιτελειο μεσω επαναστασης καθοδηγουμενη απο αναρχικους και μουσουλμανους. Οταν θα αποτυχει θεαματικα η Ελλαδα θα βγει εκτος Ευρωζωνης και στην καλυτερη περιπτωση θα εχει τεταμενες σχεσεις με την Ε.Ε. Θα εκδιωξει την πλειονότητα των μουσουλμανων οδηγώντας τους σε μια Τουρκια ερειπιο. Θα διευρυνει περισσοτερο τον στρατο της και θα εργαστει ομοφωνα με τη Ρωσσια δινοντας ετσι μια χερσαια γεφυρα στην Σερβια η οποια θα κινηθει προς την κατευθυνση μιας συμμαχιας με την Ρωσσια. Η ελλαδα θα δει το ξεκινημα της αναβιώσης της Ορθοδοξης Πιστης και μια αυξανομενη κινηση μοναρχικών.

Το αγγλικό κείμενο :

Greece
Greece will have a year of collapse, war, turmoil and rebirth. First, the economic enslavement, placed upon it by the EU, even as the EU pours in Islamic settlers will spark bigger and uglier confrontations with a government and elite ever more powerless and inept. Further, the Israeli-Hezbullah/Turkish war which will bring in the Cypriots and thus Greece, will work to at least momentarily unify Greece. The military will come out as a unifying and apt leadership in a sea of anarchy and vain stupidity. The fact that Turkish Muslims as well as non-Turkish Muslims will agitate and act against Greece, will give Greece all the reasons to strike out at these national threats.
With the collapse of the Turkish war effort, the Greek General Staff, backed by the Church and with economic assurances from Russia, will seize power. The EUrocarts will be out raged and will attempt a quick over throw of the General Staff, through a colour revolution, lead by anarchists and Muslims. When this fails spectacularly, Greece will declare out of the Eurozone and will hold strained relations inside the EU at best. It will also oust the majority of Muslims who refuse to convert to Orthodox Christianity, sending them in drover to a wrecked Turkey. It will further expand its military and work in unison with Russia, thus also providing a land bridge to Serbia, which will also move towards a closer alliance with Russia.
Greece will see the beginnings of a revival in the Orthodox Faith and a growing movement of Monarchists.